من تا فصل 3 رو خوندم ! این یارو حل شونده ها و ترکیب ها و الکترولیت ها و ... فصل 3 رو باید حفظ کنیم ؟؟؟ یا فرمولی چیزی داره ؟؟؟
من تا فصل 3 رو خوندم ! این یارو حل شونده ها و ترکیب ها و الکترولیت ها و ... فصل 3 رو باید حفظ کنیم ؟؟؟ یا فرمولی چیزی داره ؟؟؟
فصل 1م مونده فعلا...کسی میتونه دررمورد فهمیدن علامت دلتاSوTدلتاG , خود بخودی بودنن واکنش یه توضیح بده؟
خوب ما از کجا بفهمیم که چند تا شرکت میکنه ؟ ما شکل و میبینیم و بر اساس شکل جواب میدیم بر اساس شکل همون معادله ای که گفتم میشهتو این واکنش فقط یکی از B2 ها شرکت میکنه که میشه:
2AB2 + B2 = 2B2
اوه...فصل یکت؟؟؟!!!فصل 1م مونده فعلا...کسی میتونه دررمورد فهمیدن علامت دلتاSوTدلتاG , خود بخودی بودنن واکنش یه توضیح بده؟
دلتا s که چیزی نداره...
واکنش دهنده=s1
فراورده=s2
باید به این ترتیب عمل کنی...یعنی اگر یک رو نداشت بری سراغ دوم...
1-گاز(g):اگر در معادله گاز داشت باید تعداد مول های فراورده و واکنش دهنده رو بنویسی و s2-s1
2-محلول(aq) : اینم عین گاز هست البته اگه گاز نداشت میای سراغ این)
3-حالت فیزیکی(g>aq>l>s)
4-دما : دمای s2 منهای s1
5-حجم: حجم و آنتروپی با هم رابطه مستقیم دارند)
دلتا اس برابر است با اس 2 منهای اس 1 ... ببین دلتا اس مثبت میشه یا منفی
دلتا g هم هیچی نداره حوصلم اومد برات میگم...
Last edited by caca_caca888; 31-05-2009 at 17:43.
خوب بر اساس شکل هم بگی اینی میشه که من میگم چون ذره های توخالی A و ذره های تو پر B هستن پس واکنش دهنده ها میشن : 2AB2 و 3B2
حالا تو اینجا 2AB2 واکنش دهنده محدود کننده هست , پس دو تا از B2 ها توی واکنش شرکت نمی کنن که میشه :
2AB2 +B2 = 2AB3
یه جور دیگه نمیشه گفت مثلا بگیم تو فراورده 2 تا B2 هست تو واکنش دهنده هم 3B2 پس 2 تا B2 فراورده با 2 تا B2 واکنش دهنده خط میخورن یک B2 میمونه ؟
بررسی انحلال پذیری در آب میاد ؟
پس چرا سالای پیش اصلا ازش سوال نیومده ؟
من امروز اصلا درس نخوندم!الان تازه وسطای فصل دومم!تازه کتابم نخونم:((((((((
سلام بچه ها يه سوال شيمي داشتم سوال 13 دي 84 هستش
نقطه ي جوش ماده هاي زير رو به ترتيب كنارشون نوشتم با توجه به اينها جواب اين سوال رو مي خواستم
آ) در آب كدام درياچه مول هاي نمك بيشتري حل شده؟با دليل؟
آب درياچه ي (1)--------> 105
آب درياچه ي (2)--------> 102
آب خالص --------> 100
دقیقا این هم به همین معنی هست ... یعنی 2B2 تو واکنش شرکت نمی کنه اما فکر نکنم نیاز به نوشتن این باشه ... فقط تاثیرش رو تو فرمول اعمال کنیم کافیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)