تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 227 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

APPle TV با IOS و آيپد جديد در اوايل سال 2011 ( شايعه )

]

امسال بازار شایعه حسابی داغ شده و مردم زیادی از اپل توقع دارن که محصولات جدیدی وارد بازار کنه . بنا به گفته ی digitimes اپل تا اوایل سال ۲۰۱۱ اقدام به عرضه ی اپل تی وی جدید با ios ، آیپد جدید و آیفون با پشتیبانی از Verizon ( تا اونجایی که من فهمیدم verizon یکی از سرویس دهنده های مخابراتی در آمریکا هست که قراره اپل با اون قرار داد ببنده و مثل AT&T از verizon هم بشه آیفون قراردادی خرید ) می کنه .
    ( لطفا به ادامه ی مطلب مراجعه کنید )
    این منبع ادعا کرده که apple tv تغییر اساسی خواهد کرد که شامل ios و یک پردازنده ی جدید ، سازگار با خانواده ی ios خواهد بود . محصول دیگه یا بهتر بگیم محصولات دیگه دو مدل آیپد جدید خواهد بود که یک مدل دارای صفحه ی ۹٫۷ اینچی با پردازنده ی ARM Cortex-A9-based و دیگری دارای صفحه نمایش ۷ اینچی با پردازنده ی Cortex-A9 و پنل IPS خواهد بود . و هموطور که در بالا توضیح دادم آیفون با بشتیبانی از شبکه ی Verzion هم از چیزایی که باید منتظرش بود ( این مورد خیلی خبرش جنحالیه تو آمریکا!) .
    به نظر شما دیگه باید منتظر چه محصولی از طرف اپل باشیم ؟ و اصلا به نظر شما آیا محصولات گفته شده در بالا از طرف اپل ریلیز میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13

سلام دوستان من یه کمک فوری لازم دارم میخاستم یه مقایسه بین سری s سونی و مک بوک پرو(البته توی ویندوز سون نه مک اینتاش) داشته باشم درمورد مدت شارژباتری و کیفیت صداوتصویرو ... من توی پایتخت از هرکس که میخاستم واسم مقایسشون کنه توی مک اینتاش میگفت اپل بهتره ولی کسی از ویندوز سون چیز زیادی نمیدونست لطفا اگه کسی با اپل توی سون کارکرده کمک کنه ممنون

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Apple رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
    و کدوم یکی معتبر تر است
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان سلام
    یه درخواست کسی می تونه لیست نمایندگی های Apple رو بگه و اگر سایتی هم داره ممنون می شم بگین
    و کدوم یکی معتبر تر است
    ممنون
    سلام

اولا که اپل تو ایران نمایندگی نداره

معرفی سایت هم خلاف قوانین انجمن هست

محتوای مخفی: راهنمایی 
    ولی در کل الماس خیلی معتبر و منصفه

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا یه سوال
    الان این بازی های روز برای سیستم مک هم میاد دیگه
    لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر

Tnx

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان من یه کمک فوری لازم دارم میخاستم یه مقایسه بین سری s سونی و مک بوک پرو(البته توی ویندوز سون نه مک اینتاش) داشته باشم درمورد مدت شارژباتری و کیفیت صداوتصویرو ... من توی پایتخت از هرکس که میخاستم واسم مقایسشون کنه توی مک اینتاش میگفت اپل بهتره ولی کسی از ویندوز سون چیز زیادی نمیدونست لطفا اگه کسی با اپل توی سون کارکرده کمک کنه ممنون
    اقا یه سوال
    الان این بازی های روز برای سیستم مک هم میاد دیگه
    لپتاپ که بشه باهاش بازیایه روزو اجرا کرد چقدر قیمتشه هر چی کمتر بگید بهتر

Tnx
    تو تاپیک زیر مطرح کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید ،

امید

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

من مجیک موسم سرعتش خیلی کمه ودر انتقال های کم فاصله نشانگر حساسیت بسیار بدی داره یعنی یا به ایکون نمیرسه یا باید کلی محکم حرکت بدی که میگذره در ضمن مثل دوستان دیگه نمیدونم چرا توی تنظیمات تخصصی موس نمیره و کانکت نمیشه

در ضمن بهترین پک نرم افزاری رو چی پیشنهاد میدین مخصوصا واسه ساپورت تمامی فرمت های تصویری و کارهای مولتی مدیا و مثلا باز کردن RAR و...

اگه بخوام هارد ۲۵۰ رو با یه ۵۰۰ یا ۶۴۰ ( 7200 RPM ) عوض کنم کجا رو پیشنهاد میدین ؟ بهتر نیست ریسک نکن و یه اکسترنال بگیرم ?

اکسترنالهای WD واسه مک چقدره و کجا میشه راحت گیر اورد ?

MERSI
    Last edited by ravani_13; 14-08-2010 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مدیر فروش اپل دستگیر شد

با وجودعدم اعلام عرضه ی رسمی آیپاد تاچ های دوربین دار از سوی اپل چند شرکت اقدام به تولید قاب های آیپاد همراه دوربین کردن . خوب این چیزا با شنیدن خبر دستگیری مدیر فروش اپل تعجبی هم نداره . به گذار FBI پال شاین دوین ( Paul Shin Devine ) به علت کلاه برداری و فروش اطلاعات مخفی اپل به کمپانی های دیگه دستگیر شده . شاین دوین برای اینکه این پول ها غیر قابل ردیابی باشه با زیرکی تمام اقدام به باز کردن حساب های زنجیره ای در کشور های خارجی کره بود و برای معامله ظرف قرار داد رو یک شرکت مجازی قرار داده بود ولی سرانجام توسط FBI دستگیر شد .
    شاین دوین تا حالا از این راه تونسته بود ۱ میلیون دار در طی چند سال بدست بیاره . البته نمی شه گفت دقیقا چه اطلاعاتی از طرف این کارمند فاش شده .

9. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10

سلام

من مجیک موسم سرعتش خیلی کمه ودر انتقال های کم فاصله نشانگر حساسیت بسیار بدی داره یعنی یا به ایکون نمیرسه یا باید کلی محکم حرکت بدی که میگذره در ضمن مثل دوستان دیگه نمیدونم چرا توی تنظیمات تخصصی موس نمیره و کانکت نمیشه

MERSI
    ببینید من الان مجیک موس دارم ، ولی از سرعتش راضیم‌! حتی کمش هم کردم! چون نسبت به مایتی سرعتش زیاده!

بازم برای بهبود سرعت MagicPrefs رو نصب کن!

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما جمله ی دومتون رو متوجه نمیشم! منظورتون از تنظیمات چیه ، سیستم عاملتون 10.6.4 ه ؟؟؟ اگر نیست حتما به 10.6.4 آپگرید کنید!

در ضمن بهترین پک نرم افزاری رو چی پیشنهاد میدین مخصوصا واسه ساپورت تمامی فرمت های تصویری و کارهای مولتی مدیا و مثلا باز کردن RAR و...
    والا چه عرض کنم! بهترین پک نرم افزار ، دانلود از طریق اینترنت ه! و در غیر اینصورت پک نرم افزار های تو بازار بد نیستند!

اگه بخوام هارد ۲۵۰ رو با یه ۵۰۰ یا ۶۴۰ ( 7200 RPM ) عوض کنم کجا رو پیشنهاد میدین ؟ ?
    اگر خواستی هارد داخلی رو عوض کنی ، یادت باشه ، مدار SMC اپل رو اتصال کوتاه بدی ! و اگر نه ، با حالت Smart sleep دچار مشکل میشی ، یعنی هر وقت که sleep میکنی ، سیستم ریست میشه!

بهتر نیست ریسک نکن و یه اکسترنال بگیرم
    این منطقی تره!

اکسترنالهای WD واسه مک چقدره و کجا میشه راحت گیر اورد ?
    من از WD Studio Edition ll 2TB RAID0 استفاده میکنم ، هارد فوق العاده ای ه!

- سرعت بی نظیر
    - دمای پایین
    - و کاملا بی صدا

از ویژگی های منحصر به فردش ه!

من حدودا ۴۵۰،۰۰۰ تومن خریدم ، ولی الان قیمتش افت کرده!‌

مجتمع کامپیوتر پایتخت ، پاساژ رضا ، ایران ، پارسیان و مرکز کامپیوتر ولیعصر و...

موفق باشید ،

امید

11. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 درآمد ۱ میلیون دلاری پسر ۱۶ ساله ؛ ” الگوی من استیو جابز بود “

این داستان پسری ۱۶ ساله به نام کریستینه ( Christian Owens ) که موفق شده از طریق یک بیزینس ( business ) اینترنتی ۱ میلیون دلار بدست بیارره . به گفته ی کریستین الهام بخش اون توی این کار استیو جابز مدیر عامل شرکت اپل بوده . ( لطفا به ادامه ی مطلب مراجعه کنید )

کریستین یه پسر معمولیه که تونسته در عرض ۲ سال از طریق یک کار آنلاین یک میلیون دلار به دست بیاره . و این ، کاریه که کریستین انجام داده :

این نوجوان بریتانیایی که در Corby, Northamptonshire زندگی میکنه اولین کامپیوتر خودش رو در سن ۷ سالگی خرید . ۳ سال بعد یک مک خرید و شروع به یادگیری طراحی وب کرد . ۴ سال بعد در سن ۱۴ سالگی در سال ۲۰۰۸ کریستین اولین شرکت خودش رو پایه گذاری کرد که یه سایت کوچیک به اسم Mac Bundle Box بود که طراحیی شبیه به قسمت خرید نرم افزار در سایت اپل داشت .

Mac Bundle Box به کاربران نرم افزار های مک رو با قیمتی کمتر از قیمت اصلیش عرضه میکرد . مثلا یک نرم افزار ۴۰۰ دلاری رو به قیمت ۵۰ دلار پیشنهاد میداد که این فوق العاده است . اون بسته ها رو به صورت پکی که شامل چند نرم افزار می شده خریداری می کرده که این باعث میشده بتونه از برنامه نویسا تخفیف بگیره .

و اگر هر نرم افزار توسط تعداد خاصی از مردم خریداری میشد یک نرم ازار مجانی توی سایت باز میشد که این خودش باعث ترغیب برای خرید بیشتر میشه . و حتی قسمتی از درآمد های سایت به خیریه منتقل میشد.

این ایده واقعا جواب میده و در ۲ سال اول ۱ میلیون دلار سود برای صاحبش به ارمغان میاره.

Mac Bundle Box به یک موفقیت بزرگ برای صاحبش به حساب میاد ولی کریستین به این هم راضی نمیشه و اقدام به تاسیس یک سایت تبلیغاطی به نام Branchr میزنه که در حال حاضر ماهانه ۳۰۰ میلیون تبلیغ در ۱۷۵۰۰ سایت اینترنتی قرار می ده که در سال اول ۸۰۰۰۰۰ دلار سود و ۸ کارمند که شامل مادر ۴۳ ساله ی کریستین به نام آلیسون ( Alison ) بدست آورده .

کریستین نقشه های بزرگی برای آینده داره و نمی دونه که تا ۱۰ سال دیگه کجا قرار می گیره ( شاید کسی مثل استیو جابز بشه ) . و اما بهترن قسمتش اینجاست که هیچ رازی دز موفقیت اون وجود نداره و بنا به گفته ی خودش :

هیچ فرمول جادویی برای بیزینس وجود نداره . و فقط سخت کوشی ؛ جرات و حرکت به طرف یک کار بزرگ رو احتیاج داره . ( there is no magical formula to business, it takes hard work, determination and the drive to do something great )

13. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •