سلام قیمت روز نوت بوک های ایسوس سری G
مدل های G50V-G50VT-G51J-G51JX-G51VX-G60J-G60JX-G60VX-G72or73JH
با گارانتی های مختلف رو میخواستم .
هر جا هم گشتم پیدا نکردم .ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.
سلام قیمت روز نوت بوک های ایسوس سری G
مدل های G50V-G50VT-G51J-G51JX-G51VX-G60J-G60JX-G60VX-G72or73JH
با گارانتی های مختلف رو میخواستم .
هر جا هم گشتم پیدا نکردم .ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.
سلام دوستان...
من خیلی تحقیق کردم و اکثراً بهم پیشنهاد کردن به جای سونی ایسوس بگیرم...حدود 1 میلیون تا 1100 میخوام بدم و بازی هم نمی کنم،بیشتر کارای مهندسی دارم که cpu و رم قوی می خواد،در ضمن بیشتر از 14 اینچ نباشه که جابجاییش سخت میشه...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
یه سوال دیگه:من میخوام ببرم خارج و گارانتی ایرانش زیاد به دردم نمی خوره،مگه آمار خرابی زیاده که همه تاکید دارن گارانتی معتبر بگیریم؟؟؟
ممنون.![]()
اشتباه میکنی دوست عزیزاون سری QM هستش مال alien ware , از سری UM هستش
دوست عزیز گارانتی غیر معتبر یعنی بدون گارانتی. و نمیتونی مطمئن شی که ریفر شده نیست. اگه میخوای بی گارانتی بگیری می تونی زیر لپتاپ به برچسبی که خورد24m waranty نگاه کنی اگه 24 بود درسته ولی اگه نوشته 3m waranty ریفر شدس
فکر میکنم باید از سری k ایسوس بگیری.
k52jk فکر کنم براتون خوب باشه
Last edited by mhadishirani; 02-07-2010 at 17:15.
دوستان کسی اطلاعی درباره ی سوال قبلی من نداره؟ درباره ی N82jq ؟
بابت راهنماییتون خیلی ممنونم...البته چون مانیتور 14 می خوام بیشتر به k42 متمایل شدم،فقط یه سوالی برام پیش اومد:من اسکایپ زیاد استفاده دارم،ولی این مدلها جک اختصاصی برای ورود میکروفون نداره؟(فقط یکی از مدلها داشت،من اشتباه می کنم یا واقعا همینطوره؟)
یه نفر اینجا نیست جواب منو بده؟؟؟
در حال حاضر تو بازار ایران نیست.
دوست عزیز از این مدلها که شما نوشتی فقط 2 مدل G51jx به قیمت 2550 و G73jh به قیمت 2250 تو بازار هست اونم با گارانتی الماس.![]()
آقایون می خواستم یک لپ تاپ Asus تا 1 میلیون بخرم. بیشتر هم برای گیم، کارهای گرافیکی می خواستم.
سایز صفحه هم اصلا برام مهم نیست فقط LED باشه به نظر شما چی بخرم. یکی از دوستانم این دو مدل را بم پیشنهاد دادند:
ASUS K40ID - ASUS K50I
در ضمن حدود قیمت n61jq asus را هم اگر دارید لطف کنید بگید.
منتظر جوابتون هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)