اره تو زوم از 8510 هم کم میاره
اره تو زوم از 8510 هم کم میاره
سلام
دوست عزیز ممکنه یه عکس با دوتاشون و با زوم بزارین تا ماهم مطمعن بشیم؟
میخوای 10 تا دوربین از مارک های مختلف برات معرفی کنم که هم از 300 تومن کمتر هستن و هم کیفیتشون زمین تا آسمون با دوربین N86 فرق داره.هیچ وقت یه دوربین گوشی با دوربین دیجیتال قابل مقایسه نیست همین طور که یه Mp3 پلیر با پلیر گوشی قابل مقایسه نیست و ... . دوست عزیز ما که نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم یه دوربین 8 مال چند سال پیش بیاریم بگیم دوربین N86 بهتره.همیشه گفتم و میگم مقایسه 2 تا دوربین و گوشی کار درستی نیست.باید ببینیم اون دوربینی که مد نظرت هست تو شرایط متفاوت چطور میگیره و چقدر لایو هست.
اینایی که میگم منظورم این نیست دوربین گوشی N86 ضعیف هست.فقط میخوام بگم قابل مقایسه با یه دوربین دیجیتال روز با همین کیفیت نیست.دوربین دیجیتال 100 تا قابلیت داره که فقط 2-3 تاش رو تو یه گوشی قرار میدن(اون 100 تا اگه اغراق بود ببخشید)مثلا تشخیص لبخند و تشخیص پلک زدن و بست پیک و زد آب و هزار تا قابلیت دیگه تازه فقط چند تاشون داره به گوشی راه پیدا میکنه.یه نکته هم یادم رفت اینه که اندازه ی لنز دوربین دیجیتال قابل مقایسه با گوشی نیست
یه چیز هم بگم این که بهترین دوربین موبایلی که من تا حالا دیدم دوربین همین گوشی بوده.
یه پیشنهاد از من به تو: همیشه سعی کن کارات رو خودت انجام بدی و مثلا فایل CER و KEY رو خودت مستقیم از سایت چینی درخواست بدی من الان بعد 2 روز گرفتم(خدا سلامتیشون بده)به نظرم صبر کنی اون فایل رو بگیری بعد به صورت ساین نشده اینارو با هک نصب کنی بهتره.
فعلا این رو داشته باش:
پخش Avi روي گوشی : ا DivX Player 0.92 ا:نیاز به ساین نداره
قویترین پخش کننده صوتی و تصویری ا CoreCodec CorePlayer v1.36.7427 ا این نیاز به ساین داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه CORECODEC CorePlayer هست که نمیدونم ساین نیاز داره یا نه ولی فک نکنم نیاز داشته باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی داداش دستت درد نکنه soooooo much
یه زمانی این کاراو خودمون برای بچه های پی سی انجام میدادیم و به همه حال میدادیم ولی . .همیشه سعی کن کارات رو خودت انجام بدی
اصلا این جوری نیست به نظر من از لحاظ باطری فوق العاده است وزیر 2 ساعتم شارژ می شه(اگه باطری خالی باشه) البته الان بعضی ها شارژر اصلی گوشی رو بر می دارن
دوستان نظراتتون را در مورد مقایسه ام خوندم اول از همتون تشکر میکنم که نظر دادید. یه چیزی که میخوام بگم اینکه که هدف من از این مقایسه این نبود که بگم 86 بهتره . این دوربین دیجیتال مال برادرم بود و (ضمنا 9 مگا پیکسلی بود که من اشتباه نوشته بودم 8 ) 86 هم مال خودم و من تصمیم گرفتم برا خودم یه مقایسه عکس ازشون بکنم بعدشم تصمیم گرفتم که بزارم تو تاپکش که شما هم ببینید . من خودم میدونم که یه دوربین دیجیتال قابل مقایسه با یه گوشی نیست ولی خوب الان این گشوی بهترین گوشی و تنها 8 نوکیاست منم میخواستم ببینم چند مرده حلاجه البته یه موضوعی که خودم با عکسای بیشتری که گرفتم ولی نزاشتم بهش رسیدم اینه که 86 تو شب از هر لحاظ به جز فلش خیلی سر تره و کنون خیلی بد میگرفت و تو شرایط مختلف هم هر کردوم برتری خودشون را دارن.
تو تایپیک مقایسه این دو گوشی پره از عکس های این دو که مقایسه کردن
سلام
من هرچی گشتم پیدا نکردم.
میشه بگید کجایه این انجمن هست؟
در ضمن یه عکسی باشه که با دوتا گوشی یه مقدار زوم شدده باشه.
ممنون.
یادمه یکی از بر و بچ نوشته بود که باطری و خلاصه همه چیزش خراب بود مال شما تا ها مشکلی نداشته ؟
مال شما ساخت کجاست؟
گارانتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)