تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 259 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوستان عزیز با عرض معذرت ، 4 سوال دیگه دارم و دیگه سوالام تموم میشه .
    1 - کسایی که این گوشی رو دارن ، لطفاً بگن تونستن با جی پی اسش کار کنن یا نه ؟
    2 - با توجه به باطری نه چندان خوب این گوشی ، حداکثر چه زمانی میشه باهاش فیلمبرداری کرد ؟ چون شنیدم مصرف باطری دوربین این گوشی زیاده .
    3 - مصوبه هیات دولت برای کاهش تعرفه ورود گوشی به کجا کشید ؟
    4 - بالاخره اسپیکرهای این گوشی تکه یا استریوست ؟
    بازم ممنونم .
    1-اگه به صفحه های قبل رجوع کنیگفتم که:GPS گوشی های جاوا به طور کلی دنگ و فنگ داره ولی نشد نداره چند تا از بچه ها راه انداختن
    2-اتفاقا باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاچ بودنش خیلی هم خوبه،من با استفاده ی زیادم 2روز کامل راحت ازش شارژ میگیرم،تو فیلم برداری شارژ زیاد میگیره به خاطر نوع کدک فیلم برداریه (AVI)،چون با کیفیت خیلی بالایی ضبط میکنه،اگه بزاری روی 3GP مصرفش میشه مثه بقیه ی گوشی ها
    3-بیخیالش شو !

2. 3 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

pooriaa جان نگفتی با کدک avi چقدر میشه فیلمبرداری کرد ؟ و نگفتی اسپیکرش اسریوست ؟
    اینجوری که تو بعضی سوالارو جواب نمیدی آدم شک می کنه نکنه تعصب این گوشی و این مارکو داری و نمی خوای واقعیتو بگی یا اینکه...!!!
    راستی فرق kc910 با ke990 در چه چیزهاییه که نزدیک 150 تومن فرق قیمت دارن ؟

کسی می دونه باطری ke990 viewty در چه سطح و توانی هست ؟ کیفیت عکسبرداری و فیلمبردریش چطوره ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

pooriaa جان نگفتی با کدک avi چقدر میشه فیلمبرداری کرد ؟ و نگفتی اسپیکرش اسریوست ؟
    اینجوری که تو بعضی سوالارو جواب نمیدی آدم شک می کنه نکنه تعصب این گوشی و این مارکو داری و نمی خوای واقعیتو بگی یا اینکه...!!!
    راستی فرق kc910 با ke990 در چه چیزهاییه که نزدیک 150 تومن فرق قیمت دارن ؟

کسی می دونه باطری ke990 viewty در چه سطح و توانی هست ؟ کیفیت عکسبرداری و فیلمبردریش چطوره ؟

والا من تاحالا حقیقتش انقدر فیلم نگرفتم که بخواد خالی شه
    بیشترین زمانی که من گرفتم 30 دقیقه بود (فرمت AVI کدک DIVX)
    اسپیکر استریو یعنی چی ؟منظورت چیه ؟
    الان اکثر گوشی ها 1دونه اسپیکر برای شنیدن صدا وقت حرف زدن داره،یه دونه هم برای شنیدن آهنگ،که به هیچ کدومش نمیشه گفت استریو،چون استریو میشه 2 تا باند هست که صدا رو از هم تفکیک کنن
    اما رنوار فقط یه دونه داره،که کله صداها از همون درمیاد،در حالت عادی صداش متوسطه که اگه کدهای تقویت صداش رو بزنی بهتر میشه،اما صدای ویوتی(توی اسپیکر)خیلی بهتره
    ولی به جاش رنوار توی هندزفری با استفاده از فناوری دالبی صدای خیلی بهتری داره(خیلی)
    در مورد کیفیت فیلم برداری هم باید بگم که مسلما رنوار که 8 مگاپیکسلی هستش کیفیت بهتری داره اما کیفیت ویوتی هم واقعا خوبه.
    اون سوالت هم که گفتی تفاوت KC910 با KE990 چیه،باید بگم که خیلی.......
    KE990 که همون ویوتی دوربینش 5 ئه،اما رنوار 8 ئه،GPS داره،WIFI واقعا عالی داره،AUTO ROTATE داره،تا 16 گیگابایت رم ساپورت میکنه،دوربین دوم داره،که هیچ کدوم از این ها رو ویوتی نداره،در ضمن تاچش هم قوی تر از ویوتیه
    در مورد باطری هم باید بهت بگم که من خودم قبل از این ویوتی داشتم،باطریش رو اعصابه یعنی اگه بخوای زیاد استفاده کنی مثلا از 7صبح، بیشتر از 10 شب بهت شارژ نمیده
    اما جالب اینه که رنوار هم همون باطری رو داره ولی نحوه بهره گیریش از باطری خیلی بهتره
    یعنی حتی با استفاده ی زیاد 2 روز کامل بهت شارژ میده
    ضمنا به طور کلی کار با رنوار راحت تره و لذت بخش تره،مثلا رنوار 1000 تا اس ام اس جا میگیره ولی ویوتی
    300 تا،با رنوار میشه فایل های جاوا رو بلوتوث کرد اما با ویوتی نه و خیلی خرده کاری های دیگه که برای من که از ویوتی اومدم روی رنوار خیلی تو چشم اومد.
    بازم سوالی بوددر خدمتم
    Last edited by pooria.rio; 17-11-2009 at 19:24.

5. 4 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها راستی یه سوال
    رنوار مقاومتیه یا خازنی ؟
    مقاومتیه.

7. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

[quote=Michael Ropy;4410487]مقاومتیه. [/quote
    مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

1-اگه به صفحه های قبل رجوع کنیگفتم که:GPS گوشی های جاوا به طور کلی دنگ و فنگ داره ولی نشد نداره چند تا از بچه ها راه انداختن
    2-اتفاقا باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاچ بودنش خیلی هم خوبه،من با استفاده ی زیادم 2روز کامل راحت ازش شارژ میگیرم،تو فیلم برداری شارژ زیاد میگیره به خاطر نوع کدک فیلم برداریه (AVI)،چون با کیفیت خیلی بالایی ضبط میکنه،اگه بزاری روی 3GP مصرفش میشه مثه بقیه ی گوشی ها
    3-بیخیالش شو !
    رفيق
    ميشه بگي چطوري كار انداختن؟
    دنگ و فنگ ميارزه!

10. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رفيق
    ميشه بگي چطوري كار انداختن؟
    دنگ و فنگ ميارزه!
    برو صفحه های اول همین تاپیک،بخون متوجه میشی

12. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟
    مهمترین تفاوت توی حساسیتشون هست، مقاومتی به کمی فشار نیاز داره و با هر چیزی که ضربه بخوره پاسخ میده، ولی خازنی فقط با الکتریسیته بدن کار میکنه برای همین فوق العاده حساسه و نیاز به فشار نداره فقط باید لمس کنید. ولی چیزی که هست فقط با دست کار میکنه و با دستکش و قلم و... کار نمی کنه، البته جدیدا قلم هایی ساخته شده که توشون الکتریسیه هست و میشه باهاش کار کرد. خازنی ها میتونند قابلیت مالتی تاچ داشته باشند (بسته به نوع سیستم عامل و... داره) که این قابلیت کمک میکنه از چند انگشت به طور همزمان استفاده کنید، کاربردشون توی جاهایی مثل زوم کردن عکس، زوم کردن توی وب و به ویژه توی بازی ها هست (گوشی آیفون). دیگه اینکه خازنی ها گرون تر از مقاومتی ها هستند و البته بر خلاف اسمهاشون خازنی ها مقاومت بیشتری در برابر ضربه ها دارند (مثل زمین خوردن و...).
    Last edited by Michael Ropy; 18-11-2009 at 20:45.

14. 5 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
    کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
    کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!
    من توی نمایشگاه کتاب ماله یکی از بچه ها رو تست کردم جواب داد. به نظر خودم وای فای خیلی ارزش داره. چون هم میشه خریدش و هم میشه یه جاهایی مفت استفاده کرد (فرودگاه امام خمینی برید چادر بزنید که مفت وای فای میده ).

وای فای توی ایران، برعکس نسل سومی که حالا حالا ها مونده تا بیاد ایران (اونم اگه بیاد من مطمئنم اینترنتشو وصل نمی کنند، یا خیلی طول میکشه تا وصل کنند) خیلی راحت میشه بهش دسترسی پیدا کرد.

17. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •