جدیداً یک مودم اکسترنال روش میدن و صفحه کلیدش هم چراغ داره ، به نظرتون میارزه عوض کنم؟
جدیداً یک مودم اکسترنال روش میدن و صفحه کلیدش هم چراغ داره ، به نظرتون میارزه عوض کنم؟
خوب دوستان من درایوراش رو به کمک یکی از دوستان پیدا کردم الان به چنتا مشکل دیگه بر خوردم یکی اینه که اول که ویندوز روش نصب بود موس پدش حالت مولتی تاچ داشت خوب اومیدوارم منظور منو متوجه بشین چون قشنگ نمیتونم بیان بکنم اینطور بود که یک صفحه رو با سمت راست موس پد میتونستی بالا پایین ببری اما حالا نمیشه مشکل بعدیشم بلوتوثش هست که قبلاً از همینجا قسمت خاموش و روشن داشت اما حالا نداره آقا من اصلا دفعه اوله که با یه لپ تاپ کار میکنم هیچی حالیم نیست میشه کمکم کنید خیلی از تنظیماتی که اول داشت الان نداره دوستانی که Studio 1555 دارن میدونن چی میگم لطفاً کمکم کنید
سلام نظرتون در موردلپ تاپ DV6 مدل 1330 چیه ؟ در مقایسه با Dell مدل vostro 1520 کدومش رو پیشنهاد میکنین؟
از همون صفحه سایت dell که درایور ها رو دانلود کردید دو برنامه Touchpad و QuickSet رو دانلود و نصب کنید.
اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابت راهنماییت ممنونم ولی دوست من من گشتم تاچ پد رو پیدا کردم کوییک ست رو نتونستم پیدا کنم اما بازم مشکل مولتی تاچ بودنش حل نشد می شه کمکم کنید؟
شما مگه سي دي درايور اشو نداري؟(DRIVERS AND UTILITIES)معمولا همرا لپ تاپ ميدن
وقتي كه اون سي دي رو ميزاري و گزينه dell 1555 رو انتخاب مي كني خودش تمام درايور هاي لازم رو با يه تيك كنارش مشخص ميكنه و شما بايد يكي يكي نصبشون كني
به همين راحتي
در ضمن QuickSet رو تيك نزده ولي شما نصبش كن.اين برنامه همونيه كه شما وقتي مثلا صدارو كم و زياد ميكني روي صفحه نمايش نشون ميده
موفق باشي.
اگه نظر منو بخواي كه نه
چون كلي پول ازش كم ميكنن.و بايد به عنوان يه لپ تاپ دسته دو بهشون بديش.اگه مشكلت فقط مودمه كه اونو ميتوني جدا بخري.براي چراغ صفحه كليد هم فكر نمي كنم خيلي ضروري باشه.تازه مصرف باتري رو هم ميبره بالا.تازشم شما عمري با صفحه كليد بدون چراغ (كيبورد خونه رو ميگم)سركردي اين چهار پنج سالم روش
وسواس به خرج نده همين خوبه بهزاد از ما گفتن.
موفق باشي
يه سوال هم از شما behzadbusiness2 جان و ساير دوستاني كه 1555 دارند داشتم
لپ تاپ من وقتي ويندوز وستا روش بود امتياز يا نمره اي كه ويندوز بهش ميداد 5.1 بود ولي الان كه ويندوز سون 32 بايتي روش ريختم امتياز 5.0 رو گرفته .مي خواستم بدونم در نسخه 64 بايتي هم همين اندازس يا بيشتره؟چون نسخه 32 بايتي از 4 گيگ رم فقط ميتونه 3 تاش رو استفاده كنه.
خواستم ببينم كسي هست سون 64 بايتي نصب كرده باشه يه عكس از مشخصات و امتيازي كه ويندوز بهش داده رو اينجا بزاره.
ممنون
دستتون درد نکنه نمیدونم به من 5 تا دی وی دی دادن توشون یک ویندوز ویستا داره که رنگ قرمزی داره ولی از بقیه سر در نیاوردم خوب میرم ببینم داره یا نه اما من همه رو گذاشتم تو لپ تاپ و لی این توضیحاتی که دادی نبود
ماله من سي ديش خاكستريه و بالاش نوشته DRIVERS AND UTILITIES خودشم اتوران داره
نگاه كن حتما پيدا مي كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)