میشه بگی از کجا؟
قبلا خیلی در مورد رم گوشی بحث شده، مطمئنا 1 گیگ نیست - خیالت تخت.
از این جدولهای کانفیگ زیاد دیدم، هر کدوم یه بخشیش مشکل داشته.
میشه بگی از کجا؟
قبلا خیلی در مورد رم گوشی بحث شده، مطمئنا 1 گیگ نیست - خیالت تخت.
از این جدولهای کانفیگ زیاد دیدم، هر کدوم یه بخشیش مشکل داشته.
بله منم مطمئن 1 گیگ نیست PPC ها با اون عظمتشون نهایت 512 میزارن
بهله من هم گفتم یه جاهاییش مشکوکه.....حالا ما از این گوشی انتظاره یک گیگ رم نداریم! بابا ویندوز اکس پی هم با 64 تا میاد بالا دیگه چه برسه به این!!!
منبع:
برای دیدن نیاز به قیلتر شکن دارید چون گوگل کد برای ایران تحریمه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این گوشی زیادی هنگ نمی کنه!؟ یه باری سر زنگ خوردن هنگ کرد یه بار هم بعد انتقال 30 40 تا contact با بلوتوث به این گوشی بعدش دیگه منو ها عقب و جلو نمی شد مجبور شدم ریست کنم
موبایل فروشی همون موقع خریدن یه 5 تومنی کرد تو پاچه ما که نرم افزار ارجینالش رو میریزم که هنگ نکنه
بی شرف ها عجب آدم های کلاشی هستن!!!موبایل فروشی همون موقع خریدن یه 5 تومنی کرد تو پاچه ما که نرم افزار ارجینالش رو میریزم که هنگ نکنهآخه یکی نیست بگه نرم افزار اوریجینالش چیه که تو بخوای بریزی توش!! پس الجی این وسط چیکارس؟! ای خدا.....
تازه بیشتر میخواست زیر بار نرفتم، بعد گفت اگر من نصب نکنم دیگه پشتیبانی نرم افزاری نمی کنم و خالی بندی ... ، بعد نصب و پول دادن گفتم رسید بده پشتیبانی می کنی گفت نمیخواد تو کامپیوترمون زدیم دیگه حس کل کل نداشتم بی خیال شدم فکر می کنن زرنگن ولی به این میگن دزدی تو روز روشن
GPS این مدل میتونه بصورت آفلاین کار کنه یا نیاز به اینترنت داره ؟ قیمت دقیقش چقدر هست تو بازار تهران ؟
من ویوتی داشتم فروختم ، دوربینش از ویوتی بهتر هست ؟
نرم افزاری که روش هست، خیر آنلاینه ولی اگه ترک بادی نصب کنید، بله آفلاین کار میکنه....قیمتش هم حدود 200 شده...(شاید ارزون تر هم پیدا بشه....)GPS این مدل میتونه بصورت آفلاین کار کنه یا نیاز به اینترنت داره ؟ قیمت دقیقش چقدر هست تو بازار تهران ؟
من ویوتی داشتم فروختم ، دوربینش از ویوتی بهتر هست ؟
دوربین خوبی داره...به نظر من بله بهتر شده....البته ویژگی فوکس دستی رو نداره برعکس ویوتی....
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.دوستان پایین مانیتور هر چند وقت یه بار به نظر میاد میلرزه !! یعنی چشمک میزنه
نمیدونم چطور بگم.یا بعضی وقتا حاله ای از ساعت و تاریخ یا آیکون باطری به جا میمونه تو قسمت های منو !!
بازم نمیدونم منظورم رو میرسونم یا نه. چرا اینطوره یعنی مانیوتور ایراد داره ؟ تو موزیک پلیر با کلیک کردن رو
قسمت زمان نمیشه آهنگ رو عقب و جلو برد؟ دالبی رو که روشن میکنم خیلی هوا میده به آهنگ یه جورایی
کیفیت میاد پایین واسه شما هم اینطوره ؟ ولی دالبی برای ویدیو ها صدا رو بم تر و با کیفیت تر میکنه !! دوربین حتی تو روز هم
خیلی نویز داره.
خیلی خیلی ممنون. راستی روز دانشجو هم مبارک.
Last edited by ali-1991; 07-12-2010 at 20:38.
دوستان خلاصه بپرسم ، من ویوتی ام رو خیلی دوست داشتم ولی خواستم عوض کنم برای تنوع ، پس این آرنا میتونه جای ویوتی رو برای من پر کنه ؟ : دی
این ترک بادی مثل نرم افزارهای مسیریابی نوکیا خوب و کامل هست ؟ یعنی راضی کننده است ؟
من تو ویوتوی یکسری ایرادها دیدم ، میپرسم ازتون بگید این هم همونطوره یا نه ؟
ویوتی اکوالایزر نداشت !
حداکثر 5 تا یادداشت میشد ذخیره کرد !
ظرفیت 300 تا اس ام اس
کیفیت عکس متوسط آبرنگی مانند
نداشتن قابلیت تم های بیشتر
ذخیره شدن Delivery اس ام اس به عنوان یه پیام جداگانه ( اعصابم رو خورد میکرد ! )
در ضمن ، واقعا نمیشه برای این گوشی بکگراند تعریف کرد ؟ به هیچ وجه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)