تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 177 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دوستان گرافیک این بازی به نظرم از grid پایین تره.گرافیک گرید خیلی بهتر بود.در ضمن دوربین هم فقط تو کابین خوبه.بقیش به درد نمیخوره.

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

1

دوستان گرافیک این بازی به نظرم از grid پایین تره.گرافیک گرید خیلی بهتر بود.در ضمن دوربین هم فقط تو کابین خوبه.بقیش به درد نمیخوره.

من هم کاملآ با شما موافقم
    کلآ به نظرم سعی کردن از GRID تقلید کنن ولی بازم گرید چیز دیگست
    به نظرم توی سبک اتوموبیلرانی کمپانی Codmaster حرف اول رو میزنه
    باید ببینیم DIRT2 چیکار میکنه
    Last edited by underworld; 25-09-2009 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان من تو همین اول بازی تست لپ یک ذره که بازی میکنم بعدش ارور Don't send رو میده.باید چکار کنم؟

من هم مشکل شما رو دارم فکر میکنم باید دنبال یه کرک خوب بگردی
    در ضمن ربطی به ویندوز هم نداره چون روی هر دو xp\vista امتحان کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هر دوی بازی ها رو دارم و با حداکثر گرافیک تستشون کردم ، Grid گیم پلی خوب و گرافیکش هم بد نیست ولی
    از نظر گرافیکی Shift واقعآ عالیه ! شما تا رو حداکثر گرافیک بازی نکنی تفاوت رو احساس نمی کنی مثلآ وقتی پشت
    ماشین رو میبینی اینقدر رو جزئیات کار شده که حتی حرارت اگزوز ها هم به صورت طبیعی رو شعاع نور تاثیر میزاره
    که نشون میده رو گرافیک بازی خیلی کار شده !

اگر تنظیمات بازی رو رو Mediom و Low قرار بدی گرافیک واقعآ میاد پایین و حتی نوشته های رو ماشین محو میشن ولی
    چون گرافیک Grid سبک تره گرافیک شما رو High اجراش می کنه و گرافیک رو خوب میبیندی ولی Shift گرافیک سنگینی
    داره برای همین گرافیکش شما نمی کشه و در واقع دارید بازی رو با حداقل گرافیک می بینید !

من به گرافیک Shift از 10 نمره 9.5 رو میدم ولی به Grid از 10 نمره 8 !

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

من هر دوی بازی ها رو دارم و با حداکثر گرافیک تستشون کردم ، Grid گیم پلی خوب و گرافیکش هم بد نیست ولی
    از نظر گرافیکی Shift واقعآ عالیه ! شما تا رو حداکثر گرافیک بازی نکنی تفاوت رو احساس نمی کنی مثلآ وقتی پشت
    ماشین رو میبینی اینقدر رو جزئیات کار شده که حتی حرارت اگزوز ها هم به صورت طبیعی رو شعاع نور تاثیر میزاره

اگر تنظیمات بازی رو رو Mediom و Low قرار بدی گرافیک واقعآ میاد پایین و حتی نوشته های رو ماشین محو میشن ولی
    چون گرافیک Grid سبک تره گرافیک شما رو High اجراش می کنه و گرافیک رو خوب میبیندی ولی Shift گرافیک سنگینی
    داره برای همین گرافیکش شما نمی کشه و در واقع دارید بازی رو با حداقل گرافیک می بینید !

توی منوی بازی گرافیکش خوبه وقتی تو پیست میره در حد pro street میشه!!

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با نظر شما موافقم کاملا .
    من به اونایی که از بازی بد میگن در مورد گیم پلی بازی بگم که
    عزیزان من خودم خیلی بد میگفتم در مورد این بازی ولی الان که
    تا وسطای بازی رفتم میبینم واقعا بازی بسیار حرفه ای طراحی و ساخته شده .
    و باید تو تاریخ سبک اتومبیل رانی بهش نمره 10 از 10 رو داد به حق .
    بازی بسیار به واقعیت نزدیکه ولی ما چون بازیهای دیگه رو مثل grid رو دیده بودیم و
    این بازیها برای بازی کردن ساخته شده و جوانب برای گیمرها در نظر گرفته شده بود ولی
    shift چون بسیار به واقعیت نزدیک هست و شبیه سازی بیشتر مد نظر بوده تا گیمرها اینجوری شده.
    در مورد سر خوردن هم باید ماشین رو تیونینگ کنید به مراتب تا سر نخوره.

7. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان منم همین مشکل رو دارم اگه کمک کنید ممنون میشم..........
    بعد از option برید به graphic اونجا زیر قسمتresolution گزینه windowed هست که باید غیر فعالش کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

2

آقا من بار اول که بازیو نصب و اجرا میکنم مشکلی نداره ولی بعدش که میام بیرون و دوباره میرم توی بازی از بازی میپره بیرون و کرش میشه
    لطفآ اگه شما کرکتون سالمه و مشکلی ندارین لینک کرک سالم رو برام بزارین
    ممنون میشم به خدا!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من با نظر شما موافقم کاملا .
    من به اونایی که از بازی بد میگن در مورد گیم پلی بازی بگم که
    عزیزان من خودم خیلی بد میگفتم در مورد این بازی ولی الان که
    تا وسطای بازی رفتم میبینم واقعا بازی بسیار حرفه ای طراحی و ساخته شده .
    و باید تو تاریخ سبک اتومبیل رانی بهش نمره 10 از 10 رو داد به حق .
    بازی بسیار به واقعیت نزدیکه ولی ما چون بازیهای دیگه رو مثل grid رو دیده بودیم و
    این بازیها برای بازی کردن ساخته شده و جوانب برای گیمرها در نظر گرفته شده بود ولی
    shift چون بسیار به واقعیت نزدیک هست و شبیه سازی بیشتر مد نظر بوده تا گیمرها اینجوری شده.
    در مورد سر خوردن هم باید ماشین رو تیونینگ کنید به مراتب تا سر نخوره.
    شاید همونطور که شما میگین بازیش بعدها قشنگتر بشه ولی من کرک بازیم مشکل داره و بعدش رو نمیتونم ببینم میشه کرک خودتونو بزارید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

حالا بازم خوبه GRID ماله یه ساله پیشه باید دید DIRT2 چه جوری روی shift رو میخواد کم کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •