تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 204 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2040

نام تاپيک: اخبار شنیدنی از دنیای سـامـسـونـگ

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض Nori گوشی مخصوص خانم ها از سوی سامسونگ معرفی شد

کمپانی سامسونگ یکی از گوشی های جدید خود موسوم به Nori را معرفی کرد که برای بازار آسیا در نظر گرفته شده و مخصوص خانم ها طراحی شده است و با قیمت 511 دلار در کره جنوبی موجود خواهد شد. این مدل جزء گوشی های رده متوسط می باشد که قابلیتهایی نظیر صفحه نمایش لمسی 3 اینچ با وضوح 240 x 400 پیکسل ، دوربین 3.2 مگاپیکسل با یک دوربین 1.3 مگاپیکسل برای مکالمات تصویری ، اتصال Wi-Fi ، 3G ، بلوتوث نسخه 2.1 ، GPS ، تیونر برای دریافت شبکه های تلویزیون موسوم به T-DMB ، ورودی کارت حافظه MicroSD با پشتیبانی از کارت حافظه تا 16GB را داراست.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و GsmAria

2. 3 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض ثبت حق امتیاز نواوری جدید سامسونگ برای دستگاه های لمسی با دو صفحه نمایش

سلام دوستان

صفحه ثبت:

کد:
    منبع:

کد:

4. 3 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض نمایش Samsung Gem توسط وریزون, گوشی اندرویدی دیگری از سامسونگ

سلام دوستان

هنوز امکانات این گوشی مشخص نیست ولی عرضه ان در ماه سپتامبر صورت میگیرد.

منبع:

کد:

6. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض عرضه گوشی مقاوم Samsung E2370 X-treme در المان

سلام دوستان

این گوشی در ماه می بطور رسمی با نام Samsung Xcover در سوئد معرفی شد و به قیمت €80 فروخته میشود.

اکنون در المان به قیمت €129 بفروش میرسد.

ویژگیها:

IP54-certified (dust and splash resistant)
    1.77 inch screen with 128 x 160 pixels
    GSM/GPRS/EDGE connectivity
    Bluetooth 2.1, MP3 player, FM radio
    VGA camera with video recording
    flashlight,
    MicroSD card support (only up to 2GB).
    2,000 mAh battery that offers an impressive stand-by time: up to 67 days

منبع:

کد:

8. 3 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض مقایسه ساده بین Desire با SLCD و ِDesire با AMOLED

سلام

میبینید که عملکرد آمولد دست کمی از slcd نداره، بلکه در جاهایی بهتر هم هست. حالا فرض کنید که با سوپر آمولد مقایسه بشه...

کد:

10. 4 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Samsung Flaske گوشی مفهومی سامسونگ شما را به راه سبز متصل میکند

سلام

Eco Factor: Environmentally friendly concept cellphone powered by a fuel cell.

The Samsung Flaske by industrial designer Yanlei Wu has been designed for young females who want to remain connected with several social networking sites without compromising on their green lifestyles. The next-gen smartphone comes with a built-in GPS system and Geo Tagging to allow users to set a personal message or even snapshots to their profiles.

The phone can be used in three different modes – basic, speed dial and texting. The Flaske also enables the user to exchange voice and text messages with her friends. Powered by a fuel cell, the device also makes sure that the battery level is always readable through the fuel indicator.

12. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض تاییدیه FCC برای Samsung Cetus (I917) WP7

سلام

امکانات:

Windows Phone 7 OS
    4inch AMOLED display
    5MP camera
    front-facing camera
    Wi-Fi 802.11n
    Bluetooth 2.1
    GPS
    FM Radio
    microSD card slot.

14. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میبینید که عملکرد آمولد دست کمی از slcd نداره، بلکه در جاهایی بهتر هم هست. حالا فرض کنید که با سوپر آمولد مقایسه بشه...

کد:
    قرار هم نبود S LCD از AMOLED بهتر باشه. AMOLED از بهترین فناوری های صفحه های نمایش حال حاضره. HTC فقط ولش کرد و از S LCD استفاده کرده به خاطر این که سامسونگ نرسیه به قدر کافی صفجه تولید کنه. و HTC یلاجبار، صفحه ی گوشی هاش رو عوض کرده که تولید گوشی هاش بیشتر از این عقب نافته. 

در حقیقت این تست های که انجام دادن برای این بود که نشون بدن S LCD دست کمی از AMOLED نداره. نه بر عکس این ، که شما توی پستت گفتی.

البته راستش رو بخواید، من رفتم گوشی WAVE و GALAXY S  سامسونگ رو دیدم. و باید بگم که اصلا راضی نیستم. . فکر هم نکنم که چیزی با اون صفحه ها بخرم. نحوه ی چیدمان پیکسل هاش اصلا خوب نیود. و من یکم چشمام خوب دیر می بینه. برای همین من دونه دونه ی پیکسل هاش رو می تونستم تشخیص بدم. حتی توی صفجه ی تک رنگ.
    یعنی بخوام گوشی بخرم، احتمالا صبر می کنم ببینم این سی پی یو هامینگبرد سامسونگ تو چه گوشی استفاده می شه که صفحه اش SuperAMOLED نیست. بعد اونو می خرم.
    واقعا صفحه ی گوشی خودم رو ترجیح می دم. ( امنیا اچ دی. صفحه ی AMOLED.  )

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته راستش رو بخواید، من رفتم گوشی WAVE و GALAXY S  سامسونگ رو دیدم. و باید بگم که اصلا راضی نیستم. . فکر هم نکنم که چیزی با اون صفحه ها بخرم. نحوه ی چیدمان پیکسل هاش اصلا خوب نیود. و من یکم چشمام خوب دیر می بینه. برای همین من دونه دونه ی پیکسل هاش رو می تونستم تشخیص بدم. حتی توی صفجه ی تک رنگ.
    یعنی بخوام گوشی بخرم، احتمالا صبر می کنم ببینم این سی پی یو هامینگبرد سامسونگ تو چه گوشی استفاده می شه که صفحه اش SuperAMOLED نیست. بعد اونو می خرم.
    واقعا صفحه ی گوشی خودم رو ترجیح می دم. ( امنیا اچ دی. صفحه ی AMOLED.  )
    واقعا خوشتون نیومد؟ من امنیا 2 و ایفون 3gs و ویو رو خودم مقایسه کردم. ویو واقعا یه سرو گردن بالا تر بود.مخصوصا تو نور آفتاب

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

قرار هم نبود S LCD از AMOLED بهتر باشه. AMOLED از بهترین فناوری های صفحه های نمایش حال حاضره. HTC فقط ولش کرد و از S LCD استفاده کرده به خاطر این که سامسونگ نرسیه به قدر کافی صفجه تولید کنه. و HTC یلاجبار، صفحه ی گوشی هاش رو عوض کرده که تولید گوشی هاش بیشتر از این عقب نافته.

در حقیقت این تست های که انجام دادن برای این بود که نشون بدن S LCD دست کمی از AMOLED نداره. نه بر عکس این ، که شما توی پستت گفتی.

البته راستش رو بخواید، من رفتم گوشی WAVE و GALAXY S سامسونگ رو دیدم. و باید بگم که اصلا راضی نیستم. . فکر هم نکنم که چیزی با اون صفحه ها بخرم. نحوه ی چیدمان پیکسل هاش اصلا خوب نیود. و من یکم چشمام خوب دیر می بینه. برای همین من دونه دونه ی پیکسل هاش رو می تونستم تشخیص بدم. حتی توی صفجه ی تک رنگ.
    واقعا صفحه ی گوشی خودم رو ترجیح می دم. ( امنیا اچ دی. صفحه ی AMOLED. )
    من خودم میدونم دلیل اینکه اچ تی سی رفت طرف slcd چیه چند صفحه قبل هم راجع بهش پست داده بودم. نه آخه میدونی چیه اونایی که میگن slcd از آمولد بهتره و اکثراً هم طرفدارای سونی اریکسون هستند چه در ایران و چه در خارج ادعاشون میشه که slcd یه چیزه دیگه ست (چون یه پای slcd سونی هست). من به همین خاطر اینو گفتم که شما اشاره کردی بهش. توی فروم های خارجی یه سری شاخ شدن که این slcd خیلی توپ تره از آمولد چون از فناوری سونی استفاده میکنه و حتی خیلی هاشون نمی دونن که slcd محصول مشترک سامی و سونی هست و فکر میکنن که فقط مال سونیه و دوست دارن اینجوری حال کنن...
    اما در مورد ویو و گالاکسی من تا به حال متاسفانه موفق نشدم از نزدیک زیارتشون کنم ولی امنیا اچ دی رو دیدم و باهاش کار کردم... رضایت بخش بوده برام. اینی که شما میگی رو نمیتونم اظهار نظر کنم راجع بهش که صفحه ی اون دو تا گوشی رضایت بخش نیست ولی چیزی که شنیدیم و خوندیم اینه که "آمولد کجا و سوپر آمولد کجا"...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •