یکی نگاه به پستهای من بکنه
چرا همش در مورد یک بحث صحبت میکنید؟!(شاکی شدم از دستتون)
یکی نگاه به پستهای من بکنه
چرا همش در مورد یک بحث صحبت میکنید؟!(شاکی شدم از دستتون)
چطوری میشه با Driver Sweeper درایور ها رو درست پاک کرد؟ چی ها رو باید علامت زد . ؟؟ (من چندین بار پاک کردم فکر نکنم درست پاک شده باشن !
Last edited by HoJJaT_007; 27-12-2008 at 16:00.
فریم شده 17!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بد تر شد که
نه درایور سالمه مطمئنم چون یه بار بدون اینکه درایور قبلی رو پاک کنم ریختم اتفاقی نیفتاد اما به محض این که این کار رو کردم سیستمم کند شد.حالا چطوری می تونم درایور قبلی رو برگردونم؟ممکنه از درایور هم باشه چون همچین مشکلی گزارش شده بود !
سلام
NVIDIA DISPLAY و بعد انالیز و بعد Clean اون چندتایی هم که پاک نمیشوند و ارور میدند مسئله ای نیست !
دوستان عزیز من تو اون مرحله escula of the streets که با رفیقش رقاصه باید یه ماشینو تعقیب بکنیم.وقتی میرسه سر یه چهار راه می ایسته دیگه جلو نمیره بغلشم یه انباره توش کارتنهای نوشابه هست نمیدونم چکار کنم هر چی پشت سرش وای می ایستم کاری نمیکنه!!!!
Last edited by khorh; 27-12-2008 at 20:25. دليل: ببخشید اشتباه پست زدم
می شه لطف کنی benchmark بذاری؟
سلام
اینجا مشکلات اجرای بازی حل میشه ! تاپیک جدا گانه ای به نام gta iv در همین بخش است .
من زیاد بازی نمیکنم وگرنه کمک میکردم .
من مشکل ارورر resc10 رو داشتم و راه حلی که شما گفته بودین رو انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشده . آیا مشکل می تونه از عدم نصب بودن .net framework 3.5 باشه ؟
![]()
سلام. من تو ویندوز xp sp3 نمیتونم بازی رو اجرا کنم! تو ویستا اینجوری نیست. همه چی درست نصب میشه ولی social club باز نمیشه بخاطر همین هم بازی بالا نمیاد! باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)