[تمامي پستهاي من پاك شود...................
[تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:59.
دوست خوبمون آقاي بندري به سوال من جواب نداد .
نقل قول:
نوشته شده توسط bandary [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه تولید افزایش پیدا کرده و به روزی بیشتر از 100 دستگاه رسیده
سلام
من يك مشكلي داشتم و چندين بار براي اون به نمايندگي مراجعه كردم ولي مشكل برطرف نشده مشكل اينه كه از گيربكس ماشين توي دنده 5 و سرعت 100 به بالا صدايي مثل قرقر مياد كه با لرزش اطاق همراهه توي آخرين مراجعه به نمايندگي اطلاعاتي به من دادند و علت اون رو گفتن ميخواستم بدونم شما از اين مشكل كه ظاهرا توي اكثر تيباهاي سري اول هست اطلاعي داريد يا خير.
با تشكر
برادر من می تونم مشکلت رو حل کنم !
کاپوت جلو رو بردار دلق کمک فنر رو بردار حالا با بوکث دو پیچ کمک فنر رو کامل سفت کن
به همین راحتی / تست شده است و مشکلت رو حل می کنه
راستی منتظرم که نتیجه رو بفرستی
والا یه دکتری رو میشناختم دکتر عمومی بود تا میرفتی پیشش چه برای سرما خوردگی چه برای معده درد چه شکستگی چه سر درد و یا هر مشکل دیگه ای همش فقط میگفت ماست نخور ترشی نخور(این دو تا کلمه کلیدی رو برای همه بیمار ها و همیشه میگفت)این جواب شما منت رو یاد اون بنده خدا انداخت قرار نیست هر مشکلی توی این ماشین با سفت کردن پیچ کمک فنر حل بشه شاید مشکل ایشون از جای دیگه ای باشه من هم به علت بلد نبودن جواب ایشون جواب ندادم
والا من جواب سوال شما رو بلد نیستم برای همین جواب نمیدم چون توی تخصصم نیست
راستی آقای brayan1 جو.اب پیام خصوصی های شما رو میدم ولی انگار به دستتون نمیرسه
تا الان که ساعت 10 شب چهارشنبه 30/1/90 هست و من از 7 صبح کارخونه هستم 133 دستگاه تیبا تولید شده چون خط تولید فقط تک شیفت هست و تا ساعت 8 شب بیشتر تولید نداره
در آخر هم چجند تا عکس از پارکینگ محصول شرکت گرفتیم که میزارم براتون البته برای چند وقت پیش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام الان قیمتش چنده؟ اصلا با این ظاهر و وشخصات فنی خریدش میارزه؟
يه سوال؟
دعوت نامه هاي جديد تا چه تاريخي از ثبت نامي ها اومده؟
چون واسه من 15/12/87 بوده اما مثل اينكه واسه يكي از دوستان كه 18/12/87 ثبت نام شده بوده.دعوت نامه اومده.چجورياست؟؟؟؟؟
تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 07:00.
اول صبح یک نفر از دوستام روفرستادم نمایندگی و گفتم درباره انصراف ازخریدو یا جایگزینی با ال90صحبت کنه !
بعداز یک ساعت موبایلم زنگ خورد از طرف نمایندگی که بیا ودیعه دوم واریز کن ؟؟؟؟
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
احتمالا به میزان ثبت نامی هر نمایندگی هم ربط داشته باشه
سلام دوستان محترم.
اینطور که سایپا گفته بود مصرف این ماشین 6.5 در هر 100 کیلومتره.
ماشین من 1500 تا کار کرده.
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.
دوستانی که این ماشین رو دارن. آیا اونا هم همینو مشاهده کردن؟
آیا ممکنه ماشین صفر موتور یا انژکتورش مشکل داشته باشه؟ یکی میگفت تو سرویس اولیه حل میکنن؟ یا واقعا مصرفش اینقد بالاست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)