تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 283 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

بذارید تا بحث Hosting داغه، ما هم بجسبون توفیق ... زود باش، زود بچسبون توفیق!!! ( - عاشق این اسمایلم!)

می گم حالا که شما هاست پولی رو معرفی کردید، واسه ما بدبخت بی چاره ها هم Freeش رو معرفی کنید.
    از تجربیاتتون. نه از 1 لیست بلند بالای به درد نخور!

مهم: باید حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً این cPanel عزیز رو داشته باشه.
    از وقتی گیر این PLESK ( آروم می گم fan هاش اعتراز نکنند: ) ×× آشغال ×× افتادم، قدر cPanel رو بد جوری می دونم.
    لطفاً vista panel و از این چرت و پرت ها هم نباشه.
    فضاش در اولویت نیست ولی هر چی بیشتر باشه، طبیعتاً بهتره.

لطفاً byethost رو هم نگید که خوشم نمیاد.

یادش به خیر، یه زمانی سایت igotfree رو ---- یده بودم، چه فرمانروایی می کردم. یه CPanel + WHM ش دستم بود!
    حیف!

2. این کاربر از dogtag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب گیری کردیما!
    از ایرانیا که نمیشه خرید یعنی من یکی که وقتی میخوام برا مشتری هاست بخرم با کلی بسم الله بسم الله میخرم آخرشم یه جاش میلنگه!
    خارجکیا هم که تحریممون میکنن! پس ببوسیم بزاریمش کنار دیگه

ولی نیما خودمونیما اون شرکته که گفتی اومده 5 مگ 5 مگ تقسیم کرده سرورشو حساب کن چند هزارتا سایت رو سرورش جا میشه تازه همین که میزاره به کل از منابع سرور استفاده کنی جای تعجب داره چه برسه به اونکه زیاده از حد استفاده بشه

من که این پروژه رو دادم رفت یعنی تا فردا صبح میدم بره. دو تا پروژه بعدیم هم هاستشون سرور مجازی میخواد که گفتم برن خودشون بخرن تا من کار رو شروع میکنم! انشالله برای بعدیش دیگه باید یه هاست درست و حسابی جور کنم تا یه کم خیالم جمع بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عجب لیست بلند بالایی دادید!!
    شرمنده فرمودید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بذارید تا بحث Hosting داغه، ما هم بجسبون توفیق ... زود باش، زود بچسبون توفیق!!! ( - عاشق این اسمایلم!)

می گم حالا که شما هاست پولی رو معرفی کردید، واسه ما بدبخت بی چاره ها هم Freeش رو معرفی کنید.
    از تجربیاتتون. نه از 1 لیست بلند بالای به درد نخور!

مهم: باید حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً حتماً این cPanel عزیز رو داشته باشه.
    از وقتی گیر این PLESK ( آروم می گم fan هاش اعتراز نکنند: ) ×× آشغال ×× افتادم، قدر cPanel رو بد جوری می دونم.
    لطفاً vista panel و از این چرت و پرت ها هم نباشه.
    فضاش در اولویت نیست ولی هر چی بیشتر باشه، طبیعتاً بهتره.

لطفاً byethost رو هم نگید که خوشم نمیاد.

یادش به خیر، یه زمانی سایت igotfree رو ---- یده بودم، چه فرمانروایی می کردم. یه CPanel + WHM ش دستم بود!
    حیف!
    بابا چی کار میخوای بکنی مگه؟
    من از این یارو راضی بودم خیلی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجب گیری کردیما!
    از ایرانیا که نمیشه خرید یعنی من یکی که وقتی میخوام برا مشتری هاست بخرم با کلی بسم الله بسم الله میخرم آخرشم یه جاش میلنگه!

ولی نیما خودمونیما اون شرکته که گفتی اومده 5 مگ 5 مگ تقسیم کرده سرورشو حساب کن چند هزارتا سایت رو سرورش جا میشه تازه همین که میزاره به کل از منابع سرور استفاده کنی جای تعجب داره چه برسه به اونکه زیاده از حد استفاده بشه

من که این پروژه رو دادم رفت یعنی تا فردا صبح میدم بره. دو تا پروژه بعدیم هم هاستشون سرور مجازی میخواد که گفتم برن خودشون بخرن تا من کار رو شروع میکنم! انشالله برای بعدیش دیگه باید یه هاست درست و حسابی جور کنم تا یه کم خیالم جمع بشه
    هان؟
    یکی به من بگه این هاسته منم شوته؟ یا نه؟

من هر هفته برسم یه بک آپ کامل از تو سی پنل میگیریم میکشم رو adrive

میگم این full backup از همه چی میگیره دیگه ها؟

دیتابیس ها و فایل و تنظیمات و .... ؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

به به سلام الیکم چه قدر این چند وقتی که من نبودم اینجا شلوغ شده؟؟موضوع از چه قراره بحث چیه؟

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عجب گیری کردیما!

توي ايراني ها هم برخي شركت هايي كه خودشون سرور در كشورهايي مثل كانادا يا آمريكا اجاره كردند
    مشكلي نداره مي شه تهيه كرد
    Cpanel ‌هم قبلش مي شه استعلام كرد

به هر حال اگر امكانات و فضا و قيمتش به قاعده و اصول باشه مشكلي نيست
    مي شه اطمينان كرد

8. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    یه غلطی کردم، abuse کردم. دومین + ایمیلم رو suspend کردند دیگه نمی تونم استفاده کنم.

پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توي ايراني ها هم برخي شركت هايي كه خودشون سرور در كشورهايي مثل كانادا يا آمريكا اجاره كردند
    مشكلي نداره مي شه تهيه كرد
    Cpanel ‌هم قبلش مي شه استعلام كرد

به هر حال اگر امكانات و فضا و قيمتش به قاعده و اصول باشه مشكلي نيست
    مي شه اطمينان كرد
    آره محسن جان خوب چیزی گفتی. امکاناتش هم مهمه! من برای همین سایت آخری با دو سه تا شرکت که دوستان معرفی کرده بودن تماس گرفتم اما اون چیزی رو که من میخواستم نداشتن!
    کلاً فکر میکنم هاستهای ایرانی یه کم از دنیا عقب باشن یعنی پشتیبانی و مدیریت سرورها معمولا (نه همیشه) زیاد از نظر فنی کامل نیستن!
    مثلاً همین ماه من یه سایت داشتم توی یک VPS آپلود میکردم که سه تا چیز لازم داشت. GD, CURL و PDO. این بابا میومد CURL رو نصب میکرد بعدش میومد PDO رو نصب میکردم CURL میپرید! تازه PDO رو هم بدوم درایور نصب میکرد! GD رو هم که هر کار کردن آخرش نصب نشد. جالب اینه که میگفت نصبه ولی نشون نمیده!

از این هاسته هم که بگذریم این PDO تقریباً آینده کار با دیتابیسها در php هست ولی توی بعضی از هاستای ایرانی به دلیل یه کم پیچیدگی نصبش وجود نداره!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کد:
    یه غلطی کردم، abuse کردم. دومین + ایمیلم رو suspend کردند دیگه نمی تونم استفاده کنم.

پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
    به!
    برار جایی مونده یه خراب کاری ای چیزی نکرده باشه؟
    بایت و این جزوه بهترین ها بودند که ترکوندی
    دیگه راهی نیست که خودت بری دونه دونه این سایت های خوبه اینا رو تست بزنی:

کد:
    آره محسن جان خوب چیزی گفتی. امکاناتش هم مهمه! من برای همین سایت آخری با دو سه تا شرکت که دوستان معرفی کرده بودن تماس گرفتم اما اون چیزی رو که من میخواستم نداشتن!
    کلاً فکر میکنم هاستهای ایرانی یه کم از دنیا عقب باشن یعنی پشتیبانی و مدیریت سرورها معمولا (نه همیشه) زیاد از نظر فنی کامل نیستن!
    مثلاً همین ماه من یه سایت داشتم توی یک VPS آپلود میکردم که سه تا چیز لازم داشت. GD, CURL و PDO. این بابا میومد CURL رو نصب میکرد بعدش میومد PDO رو نصب میکردم CURL میپرید! تازه PDO رو هم بدوم درایور نصب میکرد! GD رو هم که هر کار کردن آخرش نصب نشد. جالب اینه که میگفت نصبه ولی نشون نمیده!

از این هاسته هم که بگذریم این PDO تقریباً آینده کار با دیتابیسها در php هست ولی توی بعضی از هاستای ایرانی به دلیل یه کم پیچیدگی نصبش وجود نداره!
    بابا من هنگ کردم
    مستحبا میشه یه حداقل چند حرف از هاست های مورده نظرتون رو بگید!
    بدونیم چی به چیه خوب؟
    میریم همین بلا ها که نمیدونیم چیه سره خودمون هم میاد نمیدونیم از کجا خوردیم!
    دهه

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بابا من هنگ کردم
    مستحبا میشه یه حداقل چند حرف از هاست های مورده نظرتون رو بگید!
    بدونیم چی به چیه خوب؟
    میریم همین بلا ها که نمیدونیم چیه سره خودمون هم میاد نمیدونیم از کجا خوردیم!
    دهه
    مهندس جان
    شما بايد بگي چي نياز داري؟
    اوس ياسر چون حرفه اي هست ،‌ با اين هاست ها حال نمي كنه و به كارش نمي ياد
    براي ما مبتديان شرايط فرق ميكنه

13. این کاربر از Mohsen khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •