سلام من اان assassin creed رو گرفتم نمیاد باید چی کار کنم اپدیت کنم ؟
سلام من اان assassin creed رو گرفتم نمیاد باید چی کار کنم اپدیت کنم ؟
سلام ورژن داشبورد من 2.0.12611.0 هستش میخواستم ببینم منم نیاز به lt+ دارم؟یا با همون دو تا پچ ادونچر و انیمال کارم راه میفته؟راستی من اصلا از لایو استفاده نکردم و نخواهم کرد؛لطفا اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه؛اینجا یعنی اهواز 35 تومن بابت ریختن lt+ میگرن اخه ادم زورش میاد تقریبا قیمت یه دستست!
سلام دوستان من میخوام lt+ بریزم همه نرم افزارا با نسخه firm ware که حاوی اپدیت lite on برای درایم که لایتون هست رو داره...ولی مشکل اینه که وقتی درایومو به کامپیوتر نصب میکنم در برنامه jungle flashe 0.1.76 b وقتی دکمه open source firmwareرو میزنم فریمورای lt رو که باز میکنم بجای اینکهفایل با فرمت lite_ofw .bin بیاد همون محتوای پوشه رو نشون میده .در کل نمیتو نم به فرمت lite_ofw.bin تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟ممنون
شما دقیقا بگو چه اتفاقی نیوفته که نمیاد.ورژن داشبورد هم مهمم .ixtreme هم LT+ باید باشه.
این اپدیت جدیدرو بریزیم و lt جدیدرو نریزیم، بازیهای جدید اجرا میشن یا نه؟؟
بازی هایی که از AP25 پشتیبانی میکنند اجرا نمیشه .
الان فقط بازی های HP / AC:BH / Fable III این AP25 رودارن .
بعضی بازی های جدید تر هم اومدند که AP25 ندارند مثل Apache / mono poly / create و چنتا بازی دیگه .
دوست عزیز من دستکاه رو تازه خریدم و lt روش هست
من با پسر داییم گرفتن دستگاه رو یعنی 2 تا گرفتیم اون برده توپ خونه 12 تومن داده با فلش دستگاه رو اپدیت کردن براش ولی دستگاه رو باز نکردن من حالا نمیخوام 12 تومن پول بدم اگه میشه لینک اپدیت رو بدید خودم اپدیت کنم مرسی
دوستان ببخشید حالا با این lt مایی که داشبوردمون رو به کینکت آپدیت کردیم هم دیگه مشکلی نداریم؟
یعنی کنسولمو فقط باید یه جایی بدم که درستش کنند؟
اون آپدیتی که کردم مشکلساز نمیشه؟
ممنون
من بازی Vanquish رو هم نمیتونم اجراش کنم ایراد کپی بودن بازی رو میگیره![]()
من بازی hot persuit و assassin creedگرفتم
میگه باید آپدیت بشه
مسله اینکه میگفت ماله کارت گرافیکشه اما من نمیدونم
میخاستم ببینم اگه میشه اپدایتشو دانلود کرد و با فلش ریخت ،از کجا باید دانلود کنم
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)