خوب وقتی از FM Transmiter نمی تونی بگذری یکی از این سه گوشی![]()
خوب وقتی از FM Transmiter نمی تونی بگذری یکی از این سه گوشی![]()
دوست عزیز اینجا جای قرار دادن برنامست:
در ضمن یا لینک مستقیم بذارید یا خودتون برنامه رو یه جا آپلود کنید(صد مرتبه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by M@hdi-B; 19-02-2009 at 21:53.
گوشی من موقع نوشتن sms اون کرسر چشمک زنش بعضی وقتا رنگش یه لحظه عوض میشه.مثلا سبز یا بنفش یا... کسی دلیلشو میدونه؟
قبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
من این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
مطمئنید که برای 5800 هست؟
توی تنظیمات پروفایل یه گزینه هست به اسم say caller's nameقبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
منم نفهمیدم چطوری کار میکنهمن این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
منم یه بار وقتی داشتم با لیست contact هام ور می رفتم متوجه شدم فضا از رنگ طوسی به رنگ بنفش دراومد. فکر می کنم گوشی از نظر نرم افزاری هنوز به حالت stable نرسیده، هنوزم تا حدودی گیج و گوله. با این که ازش کار زیادی نمی کشم، با همون نرم افزارای خودش هم نمی تونه اُپتیمم کارایی رو داشته باشه. گاهی کُنده و برای اجرای یه دستور صفحه سیاه می شه و بعدش shift می کنه به صفحه بعدی. گمونم باید حالا حالاها منتظر آپدیتهای جدید از طرف نوکیا باشیم.
در ضمن، اگه رو گوشیتون برنامه france 24 رو دارین فعالش کنین، جالبه. برنامه خبری، اخبار اقتصادی، هنری، و برنامه های live داره به سه زبون انگلیسی، فرانسه و عربی (مال من که این جوریه!). اگه با کابل به تلویزیون وصلش کنین، می تونین اونجا هم ببینین، که البته تصویرش کیفیتی نداره. باطری رو هم زیاد مصرف می کنه. (من از طریق WiFi وصل شدم.)![]()
این برنامه با نگه داشتن دکمه سبز کار میکنه ولی کاراییش زیاد خوب نیست
اما از هیچی بهتره
دوستان یه سوال مهم داشتم
من این گوشی را به تازگی حدود 2 روزه که خریدم.تنها کاری که باش کردم گوش دادن آهنگ و ریختن یه سری آهنگ از طریق کابل بوده
حالا هر چند دقیقه یک بار همین طور که با گوشی کار میکنم به طور اتفاقی رنگ صفحه ال سی دی به مدت چند ثانیه نارنجی یا سبز یا رنگ های دیگه میشه و دوباره به حالت عادی بر میگرده
البته اینم بگم که این رنگ ها به صورت های لایت رو صفه میفتن(یعنی رنگ اصلی صفحه و منوی گوشی حفظ میشه و این رنگ ها به صورت های لایت بهش اضافه میشن و بعد 2 ثانیه به حالت عادی بر میگرده)
میخوام بدونم علتش چیه؟؟ یعنی ال سی دی ایراد داره؟؟؟