206 پايه گازسوز هم همينطور است موقع روشن و خاموش اتومات مي ره روي بنزين.
اون مسئله يک باک بنزين و يک باک گاز هم همون مسئله احتياط است.
(پايه گازسوز هم به نظر من بازار گرمي بيش نيست....و معايب گاز در اين موتور هم به نظرم کماکان باقي مي ماند)
206 پايه گازسوز هم همينطور است موقع روشن و خاموش اتومات مي ره روي بنزين.
اون مسئله يک باک بنزين و يک باک گاز هم همون مسئله احتياط است.
(پايه گازسوز هم به نظر من بازار گرمي بيش نيست....و معايب گاز در اين موتور هم به نظرم کماکان باقي مي ماند)
گزينه هاي زيادي براي نتخاب هست.بستگي دارد به اينکه چه انتظاري از لاستيک داشته باشيد يا چقدر مي خوهيد هزينه کنيد و....
تبریز
دوستم 1 ماه قبل یه ROA صفر خریده ... با 650 گاز سوز کرده اونم مخزن ایتالیایی و بقیه تجهیزات هم از نوع مرغوب
منم از یارو پرسیدم پراید چند درمیاد با همین شرایط گفت 550
تازه نمایندگی مجازه و بیمه میکنه و میگه برو فیش بریز تو بانک و پرونده واست تشکیل میشه
ممنون میشم بچه هایی که گازسوز کردن و از قیمت اطلاعی دارن کمک کنن
![]()
راستش من 000 712 7 واریز کردم و دارم پراید بنزینی میگیرم .. ولی یه جورایی پشیمونم و میگم ای کاش 800 هم بیشتر میدادم گاز سوز رو میگرفتم ...
به خاطر اون دارم میپرسم که اگه خودم گازسوز کنم چه جوری میشه ؟ و آیا صلاح میدونید یا نه ؟
سلام دوست عزیز
تو پست قبلی هم اشاره کردم : من یه پراید بنزینی ثبت نام کردم به قیمت 000 712 7 ... ولی الان پشیمونم و میگم کاش دوگانه میگرفتم و ماشین رو تحویل نگرفته دنبال گازسوز کردنشم
چند تا سوال داشتم :
1 ) یعنی چی کسایی که از برج 7 ماشین خریدن پایه گازسوزه ؟ یعنی ماشینی که من قراره تحویل بگیرم پایه گاز سوزه ؟
2 ) آیا شما صلاح میدونی که من ماشین رو گاز سوز کنم .. ؟
3 ) هزینه گاز سوز کردن یه پراید صبا چنده ؟
4) گارانتی ماشین پابرجا میمونه دیگه ؟ درسته ؟
ممنون میشم یکم راهنماییم کنی .... آخه اولین ماشینی که دارم میگیرم زیاد اطلاعات ندارم مخصوصا در مورد گازسوزی ماشین
منتظرم![]()
صفحه قبل را بخوانيد!
با سلام.
از اونجائيكه پرايد با هيدروليك و پرايد با ABS فعلا موجود هست .ايا با توجه به اجباري شدن ABS كسي خبر داره كه پرايد هم با ABS و هم هيدروليك توليد ميشه يا نه؟
ضمنا شنيدم يكي از نمايندگيهاي سايپا پرايد رو اتومات ميكنه.ايا خود سايپا بصورت سفارشي اتومات هم توليد ميكنه؟
با تشكر.
اطلاعي از منبعي موثق در دسترس نيست که پرايد هم با ABS و هم هيدروليک توليد بشود.
در حال حاضر پرايد اتوماتيک توليد نمي شود.پرايدهاي اتوماتيک موجود هم يا مال چند سال پيش هستند که سايپا يکسري پرايد اتوماتيک توليد کرد يا با استفاده از گيربکس هاي وارداتي استوک اتومات شده اند....
بابا کی میشه این داشبور پراید عوض بشه.
این 132 رو هم با همین داشبورد زده
بابا یه تغیری بده
خشک و بیروح
حد اقل مثل 141 بزار داشبوردشو.
حالا کیه که گوش کنه؟
فعلاً که در ارتباط با کیفیت قطعات باید گفت دریق از پارسال
اگه از اینی که هست بدتر نشه باید خدا رو شکر کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)