تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 283 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من 45 روز پیش آزمون رانندگی دادم و قبول شدم ولی هنوز گواهینامه ام نیومده پلیس + 10 میگه گواهینامم 30-32 روز پیش تائید شده و راهنمایی رانندگی هم اینو تائید میکنه ولی هنوز چاپ نشده چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ چه جوری میتونم از راهنمایی رانندگی تهران پیگیری کنم ؟ شماره ای اگه کسی داره ممنون میشم بهم بده یا راهنماییم کنه.
    گواهینامه من هم شرایط شما رو داره .
    با پیگیری که من کردم گفتن که کاغذ چاپ خونه تموم شده و دارن تهیه میکنن .
    گواهینامه های ما جز آخرین سری از گواهینامه های سری قدیمی هست.
    البته افسر شهرک آزمایش میگفت احتمالا یه بخشنامه بیاد و ماله شما رو هم تبدیل به الکترونیکی کنند این یعنی بعد از واریز پول 2 3 هفته دیگه هم باید منتظر بمونیم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    من گواهينامه ب-يك دارم كه هنوز يكسالش تموم نشده.
    يك بار به خاطر نبستن كمربند جريمه شدم.
    ميخوام بدونم گواهينامه م باطل ميشه ؟
    نبستن كمربند جزء موارد ابطاليه؟
    ممنو
    نه دوست عزیز. این اتفاق نمی افته.

تا اونجایی که یادمه، سه تا تخلف حادثه ساز انجام بدید، این اتفاق می افته. البته اون هم به افسره مربوطه. فردی رو میشناسم که با این گواهینامه، از روز اول تو جاده بوده و دو سه بار هم جریمه ی سرعت زیادی شده ( که جز موارد ابطال گواهینامه است) اما کسی کاری بهش نداشت.

اما اگر افسره میخواست اذیت کنه، میتونست باطل کنه.

اما کمربند نه. باطل نمیکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

دیروز اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان رشت مراجعه کردم تا ببینم چرا گواهینامه ام بعد از 40 روز هنوز به دستم نرسیده است که دیدم یه دختره داره با یه نفر داد و بیداد میکنه که دقیقا سوال من رو داشت!
    میگفت چرا بعد از 2 ماه هنوز گواهینامه ام رو پست نیاورده ،من دانشجو شهرستان دیگر هستم و احتیاج مبرم دارم و ..... از این حرف ها
    که مدیر بخش بهش گفت که گویا با ازدیاد سفارس برای دریافت گواهینامه در فصل تابستان گویا کاغذ چاپ گواهینامه فعلا تمام شده است!!!
    و باید منتظر ماند!!!
    خدایا خودت به داد ما برس
    حودمون محتاج کاغد گواهینامه هستیم و بعد هی میگند که پاکستان نیاز فوری به کمک دارد!!!

4. 2 کاربر از fanoos1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دیروز اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان رشت مراجعه کردم تا ببینم چرا گواهینامه ام بعد از 40 روز هنوز به دستم نرسیده است که دیدم یه دختره داره با یه نفر داد و بیداد میکنه که دقیقا سوال من رو داشت!
    میگفت چرا بعد از 2 ماه هنوز گواهینامه ام رو پست نیاورده ،من دانشجو شهرستان دیگر هستم و احتیاج مبرم دارم و ..... از این حرف ها
    که مدیر بخش بهش گفت که گویا با ازدیاد سفارس برای دریافت گواهینامه در فصل تابستان گویا کاغذ چاپ گواهینامه فعلا تمام شده است!!!
    و باید منتظر ماند!!!
    خدایا خودت به داد ما برس
    حودمون محتاج کاغد گواهینامه هستیم و بعد هی میگند که پاکستان نیاز فوری به کمک دارد!!!
    دوست عزیز به خاطر فصل تابستونه که ترافیک بالاست.
    شما باید به یک دفتر پلیس + 10 مراجعه نمایید و مشخصات رسید دریافتی خود از آموزشگاه رو ارائه کنید تا براتون استعلام بگیرند که دقیقا گواهینامه شما در چه مرحله ای از اماده شدن است.
    موفق باشید.

6. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

گواهینامه های جدید(ب1 که 4+1 هستند) فقط چند تا محدودیت دارن و اگر اونها رو انجام بدین باطل میشه
    1-مقصر بودن در تصادفات جرحی و یا فوتی
    2-سرعت و سبقت غیر مجاز
    غیر از اینها هیچ مخدودیتی ندارن
    اون فرمی (فرم تعهد به رعایت محدودیت ها)هم که موقع دریافت گواهینامه امضا و انگشت می زنیم برای گواهینامه های قدیمی هستش که هنوز هم بعضی از آموزشگاه هایی که UP TO DATE یا همون Update نیستند از ما میگیرن و هیچ الزامی نداره و چرنده.
    برای پیگیری گواهینامه میتونید باشماره 81253573 و 81253561 تماس بگیرید و پیگیری کنید.

منبع سایت الف
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by rezariza; 21-09-2010 at 11:24.

8. این کاربر از rezariza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

گواهی نامه های جدید مربوط به سراسر کشور میشه یا فعلا در پایتخت اجرا شده؟

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از اواخر تابستون امسال همشون هوشمنده یعنی یه چیپ داره که تمام سوابق راننده توش ذخیره میشه.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ای جان ای جان
    گواهی نامه هوشمند من بعد از حدود 25 روز اومد
    یه کاور پلاستیکی هم همراهش هست که ما که نفهمیدیم چجوری و از کدوم طرف باید بکنیمش توی این کاور، ولی وقتی کردمش توی کاور دیگه در نیومد!
    شبیه و اندازه کارت تلفن هست، پشتش هم در قسمت محدودیت های رانندگی فقط یه خط تیره گذاشته ( گواهی نامه من b1 ) هست
    اونوقت این که دیگه از این کاوره در نمیاد! ( اگر بخوان درش بیارن خیلی سخته ممکنه کارت بشکنه! ) اونوقت چجوری میخوان از این چیپ الکترونیکیش استفاده کنن؟ از روی کاور که نمیشه!!!
    البته فرقی هم نمیکرد که از کدوم طرف بکنمش تو کاوره چون از هر طرفی که میکردم همینجوری گیر میکرد و در نمیومد!

12. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

ای جان ای جان
    گواهی نامه هوشمند من بعد از حدود 25 روز اومد
    یه کاور پلاستیکی هم همراهش هست که ما که نفهمیدیم چجوری و از کدوم طرف باید بکنیمش توی این کاور، ولی وقتی کردمش توی کاور دیگه در نیومد!
    شبیه و اندازه کارت تلفن هست، پشتش هم در قسمت محدودیت های رانندگی فقط یه خط تیره گذاشته ( گواهی نامه من b1 ) هست
    اونوقت این که دیگه از این کاوره در نمیاد! ( اگر بخوان درش بیارن خیلی سخته ممکنه کارت بشکنه! ) اونوقت چجوری میخوان از این چیپ الکترونیکیش استفاده کنن؟ از روی کاور که نمیشه!!!
    البته فرقی هم نمیکرد که از کدوم طرف بکنمش تو کاوره چون از هر طرفی که میکردم همینجوری گیر میکرد و در نمیومد!
    کاورش قلق داره .. کلی باهاش ور رفتم تا فهمیدم چه جوری هست
    یه دکمه مانندی هست پشت تلق اون رو به سمت بالا فشار بدی کارت میاد بیرون..
    و وقتی کارت بفرستی داخل به سمت تو بفرستی کارت رو میکشه و میبره داخل

(شرمنده فوتوشاپ نداشتم)

14. این کاربر از mohammad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

سلام
    در تهران:
    1- رفتن شهرک آزمایش
    2- پرداخت پول - 2 فیش به مبلغ 2000 و 500 تومان در بانک ملی واقع در خود شهرک (شماره حساب ها همان جا هستند)
    3- گرفتن کاردکس (کارتکس) و تحویل 2 قطعه عکس
    4- رفتن برای معاینه چشم
    5- رفتن برای امتحان آیین نامه
    6- در صورت قبولی در مورد فوق رفتن برای آزمون عملی
    در صورتی که در شهرک آزمایش مراحل را طی کنید
    الف) امتحان آیین نامه را به صورت کامپیوتری تست می زنید
    ب) کل کارها ظرف زمان 4 ساعت انجام می شود.
    ج) پول کمتری می پردازید

* نکته: در صورت مردودی در آزمون آیین نامه، نوبت بعدی که مجاز به امتحان دادن هستید یک ماه بعد هست. پس دقت کنید
    ** نکته: در صورت مردودی در آزمون شهر نوبت بعدی که مجاز خواهید بود روز بعد هست

در صورت قبولی در آزمون شهر، 2 روز بعد مدارک را برده و به باجه "تکمیل مدارک تازه قبولی" تحویل می دهید - باجه 5

دیگه صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر ....

در مورد سوالتون: تجربه ندارم ولی فرد بدون گواهینامه در هر صورت مقصر هست. اصلا بدون گواهینامه حق قرار گرفتن پشت فرمان را ندارید چه برسه به اینکه حق تصادف داشته باشید!!!
    راستی چند تا سوال مهم در مورد گواهینامه موتور
    1)میشه در حین گرفتن گواهینامه ماشین گواهینامه موتور رو گرفت؟ یعنی دوتاش با هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2)دقیقا چه مدارکی برا گواهینامه موتور میخواد؟اشتغال به تحصیل میخواد؟؟؟
    3)آخر نگفتین گواهینامه موتور جدا میاد یا که تو هوشمند ثبت میشه؟ اصلا گواهینامه موتور هوشمند شده؟
    4)اونایی که تو اصفهانن: شهرک آزمایش اصفهان شرایطش مثل شهرک آزمایش تهران شرایطش اینجوریه؟

خیلی خیلی خیلی ... ممنون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •