تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 98 از 262 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزنامه جام جم نوشته که فعلا روته مولر سرمربی میشه و احتمالا تا چند روز بعد افشین قطبی رو به عنوان سرمربی تیم ملی جایگزین میکنند!!

به نظر شما قطبی میتونه کاری بکنه که تیم رو بکشه بالا؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جدا... پس شمام از قطبی حقوق می گیرید؟؟؟؟
    آدمای کوچیک برای خودشون آدم اجیر می کنن... علی دایی بزرگتر از اونه که آدم اجیر کنه برای خودش که تو یه فروم ازش حمایت کنه... اصلا علی دایی به حمایت من احتیاج نداره... من خودم این طوری آتیشی شدم... نمی تونم تحمل کنم یکی به قهرمان به این بزرگی فحش بده... اصلا چرا باید به یه قهرمان فحش داد...
    علی دایی اونقدر بزرگ هست که تمام کارشناس های ورزش فوتبال رو به بیسوادی محکوم کنه و توی تلوزیون بگه که: به اینا(کارشناس هایی که از تیم ملی انتقاد کرده اند) نیومده که درباره تیم ملی اظهار نظر کنند!تعصبات قومی رو بزار کنار واقعیت رو نگاه کن
    آدم اینقدر حسود که بگه اگر دوباره تو بازی استرالیا بودم به خداداد پاس نمیدادم
    Last edited by H A M A S; 30-03-2009 at 10:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

جدا... پس شمام از قطبی حقوق می گیرید؟؟؟؟
    آدمای کوچیک برای خودشون آدم اجیر می کنن... علی دایی بزرگتر از اونه که آدم اجیر کنه برای خودش که تو یه فروم ازش حمایت کنه... اصلا علی دایی به حمایت من احتیاج نداره... من خودم این طوری آتیشی شدم... نمی تونم تحمل کنم یکی به قهرمان به این بزرگی فحش بده... اصلا چرا باید به یه قهرمان فحش داد...
    اون دایی اگه میخواست قهرمان ملی باشه نمیومد بعد از اون گندی که تو آلمان زد بیاد دوباره بشه سرمربی تیم ملی
    مگه پله اومد سرمربی بشه و خودش رو به گند بکشه
    اینجاست که جاه طلبی افراد مشخص میشه
    قهرمان شما متاسفانه با رفتارهای خودش باعث شد همه بهش فحش بدن
    حالا میفهمم اون گزارشگر بعد از بازی امارات چی می گفت
    حتی اماراتی ها هم فهمیدن اون مغرورشده که دایی گفت لامغرور لامغرور

راستی اون لقبی هم که تو امضات یهش دادی مال کسی دیگست سلطان...

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره قطبی بهترین مخصوصا جلو کره جنوبی

اما این خاکپور هم هست چرا از اون خبری نیست ؟!

دایی :

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض احمدي‌نژاد: در فوتبال نبايد به گونه‌اي عمل شود كه مردم اينطور دلخور شوند

خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور با بيان اينكه فوتبال ايران بايد در قاره كهن حرف اول را بزند گفت: نبايد به گونه‌اي عمل شود كه مردم و به ويژه جوانان اين گونه دلخور و ناراحت شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، رئيس جمهور در بخشي از سخنان خود در جلسه يكشنبه‌شب هيئت دولت با اشاره به نتيجه روز شنبه تيم ملي فوتبال گفت: ظرفيت ايران در زمينه هاي مختلف و به ويژه در زمينه ورزشي بسيار بالاست و سازمان تربيت بدني بايد در اين زمينه تلاش هاي بيشتري كند، به ويژه در عرصه تربيت مربي كه زمينه اصلي را براي بروز استعدادها فراهم مي كند.
    وي استعدادهاي سرشار جوانان ايران در زمينه هاي مختلف و به ويژه در زمينه فوتبال را مورد تاكيد قرار داد و افزود: يكي از زمينه هايي كه ايجاد نشاط، اراده و عزم عمومي مي كند ورزش و موفقيت هاي ورزشي است و نمي شود با كم توجهي زمينه اي را فراهم كرد كه استعدادها به هدر رود.
    احمدي نژاد با بيان اينكه فوتبال ايران بايد در قاره كهن حرف اول را بزند تصريح كرد: بايد به گونه اي برنامه ريزي كنيم تا استعدادهايمان در اين زمينه هر چه بيشتر شكوفا شود و به گونه اي عمل نشود كه مردم و به ويژه جوانان اين گونه دلخور و ناراحت شوند.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب معلومه بهترین گزینه امپراطور هست بعد اون ممد مایلی کهن وخداد عزیزی

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به هر حال قطبی یا هر کس دیگه شاید یه شوک مثبت به تیم وارد کنه و شاید به احتمال خیلی کم به جام جهانی هم صعود کنیم ولی حتی در این صورت هم مشکل اصلی هنوز پابرجاست و چیزی حل نمیشه... باز هم ما درجا میزنیم و تیمهای دیگه پیشرفت میکنن. اصلا مسئله مربی تیم ملی نیست. به نظر من دایی این وسط قربانی یه سری شیاد و در راس اونها علی آبادی شد. فدراسیونی که برای ریاستش فقط یه کاندید وجود داشته باشه معلومه چی میخواد بشه... بحث در این مورد خیلی زیاده که اینجا جای مطرح کردنش نیست.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی نه تنها علی دایی به تیم ملی هیچ کاری نکرده، بلکه نابودش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    بعد به نظرتون اون همه مدت فکر می کرده که چطور تیم رو خراب و نابود کنه و ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جدا... یه همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کدوم قسمت پست من باعث شد شما فکر کنی منظورم این بود که دایی از روی عمد کم گذاشته .
    غرور بیش از حد ایشون و ترجیح منافع شخصی بر منافع ملی و گوش ندادن به حرف کارشناس ها برای اثبات حقانیت خودش باعث شد اینطوری زمین بخوره وگرنه به عنوان یک بازیکن بزرگ من بشخصه دایی رو دوست دارم ولی در جایگاه مربی به هیچ وجه !!

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودت میگی از وقتی دایی سرمربی شد... اصلا صبر نکردی که ببینی چیکار می کنه... فقط می خواستی ببازه... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما اگه میشه این لقب که به علی دایی دادی بردار جای دیگه نگی بهت میخندن

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

هیچ کدوم از اینایی که گفتی .
    من یکی که همین الان امادگی کامل خودم رو واسه مربی گری تیم ملی اعلام میدارم :دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •