روزنامه جام جم نوشته که فعلا روته مولر سرمربی میشه و احتمالا تا چند روز بعد افشین قطبی رو به عنوان سرمربی تیم ملی جایگزین میکنند!!
به نظر شما قطبی میتونه کاری بکنه که تیم رو بکشه بالا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----
-----
روزنامه جام جم نوشته که فعلا روته مولر سرمربی میشه و احتمالا تا چند روز بعد افشین قطبی رو به عنوان سرمربی تیم ملی جایگزین میکنند!!
به نظر شما قطبی میتونه کاری بکنه که تیم رو بکشه بالا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی دایی اونقدر بزرگ هست که تمام کارشناس های ورزش فوتبال رو به بیسوادی محکوم کنه و توی تلوزیون بگه که: به اینا(کارشناس هایی که از تیم ملی انتقاد کرده اند) نیومده که درباره تیم ملی اظهار نظر کنند!تعصبات قومی رو بزار کنار واقعیت رو نگاه کن
آدم اینقدر حسود که بگه اگر دوباره تو بازی استرالیا بودم به خداداد پاس نمیدادم![]()
Last edited by H A M A S; 30-03-2009 at 10:16.
اون دایی اگه میخواست قهرمان ملی باشه نمیومد بعد از اون گندی که تو آلمان زد بیاد دوباره بشه سرمربی تیم ملی
مگه پله اومد سرمربی بشه و خودش رو به گند بکشه
اینجاست که جاه طلبی افراد مشخص میشه
قهرمان شما متاسفانه با رفتارهای خودش باعث شد همه بهش فحش بدن
حالا میفهمم اون گزارشگر بعد از بازی امارات چی می گفت
حتی اماراتی ها هم فهمیدن اون مغرورشده که دایی گفت لامغرور لامغرور
راستی اون لقبی هم که تو امضات یهش دادی مال کسی دیگست سلطان...
اره قطبی بهترین مخصوصا جلو کره جنوبی
اما این خاکپور هم هست چرا از اون خبری نیست ؟!
دایی :
![]()
خبرگزاري فارس: رئيسجمهور با بيان اينكه فوتبال ايران بايد در قاره كهن حرف اول را بزند گفت: نبايد به گونهاي عمل شود كه مردم و به ويژه جوانان اين گونه دلخور و ناراحت شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، رئيس جمهور در بخشي از سخنان خود در جلسه يكشنبهشب هيئت دولت با اشاره به نتيجه روز شنبه تيم ملي فوتبال گفت: ظرفيت ايران در زمينه هاي مختلف و به ويژه در زمينه ورزشي بسيار بالاست و سازمان تربيت بدني بايد در اين زمينه تلاش هاي بيشتري كند، به ويژه در عرصه تربيت مربي كه زمينه اصلي را براي بروز استعدادها فراهم مي كند.
وي استعدادهاي سرشار جوانان ايران در زمينه هاي مختلف و به ويژه در زمينه فوتبال را مورد تاكيد قرار داد و افزود: يكي از زمينه هايي كه ايجاد نشاط، اراده و عزم عمومي مي كند ورزش و موفقيت هاي ورزشي است و نمي شود با كم توجهي زمينه اي را فراهم كرد كه استعدادها به هدر رود.
احمدي نژاد با بيان اينكه فوتبال ايران بايد در قاره كهن حرف اول را بزند تصريح كرد: بايد به گونه اي برنامه ريزي كنيم تا استعدادهايمان در اين زمينه هر چه بيشتر شكوفا شود و به گونه اي عمل نشود كه مردم و به ويژه جوانان اين گونه دلخور و ناراحت شوند.
خوب معلومه بهترین گزینه امپراطور هست بعد اون ممد مایلی کهن وخداد عزیزی
به هر حال قطبی یا هر کس دیگه شاید یه شوک مثبت به تیم وارد کنه و شاید به احتمال خیلی کم به جام جهانی هم صعود کنیم ولی حتی در این صورت هم مشکل اصلی هنوز پابرجاست و چیزی حل نمیشه... باز هم ما درجا میزنیم و تیمهای دیگه پیشرفت میکنن. اصلا مسئله مربی تیم ملی نیست. به نظر من دایی این وسط قربانی یه سری شیاد و در راس اونها علی آبادی شد. فدراسیونی که برای ریاستش فقط یه کاندید وجود داشته باشه معلومه چی میخواد بشه... بحث در این مورد خیلی زیاده که اینجا جای مطرح کردنش نیست.
کدوم قسمت پست من باعث شد شما فکر کنی منظورم این بود که دایی از روی عمد کم گذاشته .یعنی نه تنها علی دایی به تیم ملی هیچ کاری نکرده، بلکه نابودش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
بعد به نظرتون اون همه مدت فکر می کرده که چطور تیم رو خراب و نابود کنه و ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدا... یه همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غرور بیش از حد ایشون و ترجیح منافع شخصی بر منافع ملی و گوش ندادن به حرف کارشناس ها برای اثبات حقانیت خودش باعث شد اینطوری زمین بخوره وگرنه به عنوان یک بازیکن بزرگ من بشخصه دایی رو دوست دارم ولی در جایگاه مربی به هیچ وجه !!
شما اگه میشه این لقب که به علی دایی دادی بردار جای دیگه نگی بهت میخندن
هیچ کدوم از اینایی که گفتی .
من یکی که همین الان امادگی کامل خودم رو واسه مربی گری تیم ملی اعلام میدارم :دی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)