تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 413 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

دیروز پس از دانلود چند نسخه ای از nis2011 ، نسخه ای رو پیدا کردم که تریال 30 روزه داره
    کسانی که هنوز دانلود نکردن بهتره این 30 روزه رو نصب کنن ، که براتون تو سرور پر سرعت jumbofiles
    با لینک مستقیم اپلود کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد : mohsen_1363
    Last edited by mohsen_1363; 07-09-2010 at 16:02.

2. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

[QUOTE=aliupdate;5377170]سلام
    من چند روز پیش انتی ویروسم رو افلاین اپدیت کردم(فایلای اپدیت رو گرفتم) و اپدیت هم شد امروز اومدم اپدیتش کنم حجم اپدیتش بود 13MB بعد اپدیت رو دانلود کردم ولی بغل Process Update ضرب در اومد و نوشت که اپدیت کامل نشد اومدم دوباره اپدیت کنم یهو حجمش شد اینقدر:
    کسی میدونه مشکل چیه؟

[/QUOT

ظاهرا این مشکل تو ورژن فاینال هست چون برای من هم همینطور شده دیرو حدود 70 مگ آپدیت شد حدود 15 تا مونده بود امروز گذاشتم ادامه بده دوباره 76 مگ میخواس اپدیت کنه
    درصورتیکه تو نسخه بتا همچین مشکلی نبود
    بقیه دوستان هم چک کنن نتیجه روبگن

4. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز لینک فینال دانلود آخرین ورژن اینترنت سیکرتی نورتون رو میخوام
    و چه جوری میشه این آنتی ویروس رو 120 روزه کرد
    لطفا جواب بدید
    چون میخوام امشب هم دانلود کنم و هم آپدیت کنم . ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    هنگام آپدیت نورتون اگر وسطش اینترنت قطع بشه و بخواهیم دوباره آپدیت کنیم آیا از اول آپدیت می کنه یا نه ؟ چون تو کاسپراسکای اینطور نیست .

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام دوستان
    هنگام آپدیت نورتون اگر وسطش اینترنت قطع بشه و بخواهیم دوباره آپدیت کنیم آیا از اول آپدیت می کنه یا نه ؟ چون تو کاسپراسکای اینطور نیست .
    سلام.
    بستگی داره.اگر آپدیت اول وسط کار قطع بشه ممکنه مجبور بشید دوباره 70 مگابایت دانلود کنید.
    چون همونطور که قبلا گفتم Virus Definition ها تو یه بسته 70-80 مگی هستن و اگر وسط کار قطعی بوجود بیاد باید از نو شروع کنید.
    این Virus Definition ها مثل آش کشک خاله ست!همه باید یکبار دانلود و نصبش کنن.
    (اگر Smart Definitions فعال باشه این آپدیت حجیم دریافت نمیشه.ولی این حتما به معنی پایین اومدن امنیت نیست)
    یه وقتی هم هست که مثلا 5 تا آیتم با هم دانلود و نصب میشن.در اینحالت اگر یکی از آپدیتها به علت قطعی کامل دانلود نشه، بقیه که دانلود شده بودن بدون مشکل نصب میشن و اون یک(یا چند)مورد بعدا دانلود و نصب میشه.
    حالا همین یه مورد ممکنه Virus Definition باشه (که معمولا همینه) و شما رو مجبور کنه دوباره حجم زیادی رو دانلود کنید.

برای فرار از این قطعی ها یه راه حل نسبتا خوب هست.اونم اینکه اول از قسمت تنظیمات گزینه Smart Definitions رو فعال کنید تا آپدیتهای ضروری و با حجم کمتر دانلود و نصب بشن.
    سپس این گزینه رو غیرفعال کنید تا اون آپدیت حجیمه دانلود و نصب بشه.اینطوری چون یه بار آپدیت کردید، حجم آپدیت و احتمال قطعی کمتر میشه.خصوصا برای عزیزانی که سرعت اینترنتشون کمه.
    موفق باشید.

8. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    پست اضافی است حذف شد

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اینطور که شما تجربه کردید این شرکت باید جمع کنه بره باقالی بفروشه

خیر دوست من اینطوریها که میگی هم نیست فقط آپدیت اول حدود 80 مگ بعدش هم حدود 1 مگ روزانه

در مورد ویروس سازی هارد ونیاز به اسکن سایلنت هم که بعد چندین سال هنوز چنین چیزی تجربه کردم

بله اگر مثل بقیه انتی ویروس ها مسله به همینجا ختم میشد خوب عالی بود من هیچ تعصبی نسب به انتی ویروس خاصی ندارم ولی شما جای من آپدیت اویرا، آپدیت کسپر، آپدیت AVG ، آپدیت نود همگی برای اکثر کاربرا بار اول زیر 40 مگ میشه و آپدیت روزانه هم حداکثر زیر 1 مگ، حالا نورتون مثلا 2010 اینترنت سکیوریتی که داشتم بار اول 62 مگ بار دوم 25 مگ بار سوم 70 مگ بار چهارم 5 مگ گاهی اوقات ما رو از رو میبرد 2 مگ فقط آپدیت میکرد و این مسله تنها برای من نیست توی همین تاپیک دوستان هستن که این مشکل رو داشتن
    برای قسمت دوم پست من رو دوباره با دقت بیشتری بخون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما بر اساس چه مدرکی همچین حرفی زدی ؟
    نورتون همیشه تو تست ها جزو رده های بالای جدول بوده وهست

[/COLOR]
    این پست تجربه شخصی منه ممکنه من اشتباه کنم پس این جور جا ها برای چیه، غیر از انتقال تجربیات؟
    شکی نیست ولی برای ما فکر کنم همین کافی باشه که اختلاف رده اول تا سوم و چهارم چندان فاحش نیست که بشه به راحتی از بقیه چشو پوشی کرد

شما وقتی میگید خیلی برنامه ها رو ویروس میشناسه ، فکر میکنم 70% پروگرام های نت رو تحت شعاع قرار میده
    در صورتی که هیچ برنامه ای رو ویورس یا مخرب نمیشناسه مگر کرک و پچ ؟
    که اون هم برمیگرده به مشکل من و شما که میخوام غیر قانونی از نرمافزار ها استفاده کنیم
    که البته پچ ویروسی هم کم نیست و در ضمن قرنطینه هم برای همین جور موقع هاست

خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...

نورتون فقط برای اولین بار که نصب میشه حدود 60 تا 70 مگ اپدیت میشه
    بعد از اون روزی حدود 1مگ کمتر بیشتر اپدیت میشه ، که برای اپ تودیت بودن هر ویروس کش قدرتمندی لازمه
    اکه البته همون طور که دوتان قبلا هم اشاره کردند میتونید اپدیت های ضروری رو فقط بگیرید
    [/QUOTE]

آیا بهتر نبود مثل بقیه آنتی ویروس ها با تنظیمات پیشفرض همون مقدار حجم رو داشته باشه؟

[/COLOR]نورتون2010 و 2011 یکی از سبک ترین انتی ویروس هاست ، برعکس دیگر رقبا مثل کسپر 2011 که طرفداران پرو پا قرص کسپر هم این موضوع رو تایید میکنند ، در ضمن silent mode هم برای1 روز غیر فعال میمونه نه چند دقیقه و فقط 2% cpu
    میکشه( amd 4800 core 2)

این تکنولورزی silent mode که جدیدا بین انتی ویروسها رایج شده مختص نورتون نیست و در ضمن علتش هم واضحه
    اگر شما مخربی به سیستمتون وارد شه که در باگ ویروس نورتون نباشه و توسط سونار هم شناسایی نشه
    اون وقت با اپدیت های جدید که مخرب شناساییو ارسال شد در کمترین زمان توسط silent mode
    از خرابکاری بیشتر جلو گیری میشه
    [/QUOTE]
    بله ولی تمام سیستمها این مشخصات رو ندارن و این نکته هم فراموش نشه که درصد سی پی یو به تنهایی ملاک بارگذاری برروی سیستم کاربر نیست هارد رو فراموش کردین که چراغش خاموش نمیشه؟ پس با این توضیحات باید با این برنامه مثل گل، ناز بخریم دیگه، ترو خشکش کنیم
    این تعریف خوبی از آنتی ویروس نیست اون کارش رو انجام بده با حداقل نظارت کاربر
    Last edited by rezaomido; 07-09-2010 at 22:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام کرک Norton 360 4 ممکن بذارید ممنون تان یا Norton security 2011 را ممنون میشوم و میشود تصویری طرق کرک کردن را بذارید

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض Rapid Release Virus Definitions

Rapid Release Virus Definitions

سلام.
    بعضی وقتها که آنتی ویروس رو به طور دستی آپدیت میکنیم،ممکنه نتونه ویروسهای جدید رو شناسایی کنه.
    Rapid Release Virus Definitions دسته ای از آپدیتهای زودهنگام برای مقابله با ویروس های نوظهور هستن که به سرعت اونا رو شناسایی میکنن.

این آپدیتها رو میتونید از لینک زیر دریافت و نصب کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه : بسته هایی رو دانلود کنید که با ورژن آنتی ویروس شما همخوانی داره.

14. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •