رفیق قیمت ندارم چون تا حالا خوشبختانه به کارم نیومده ....
.
ولی اگه آدرس دقیق مغازه بخوای اولین مغازه دست چپ پاساژ علاالدین از طرف ورودی خیابون حافظ ( نه جمهوری ) مغازه ای هست که فقط قطعات موبایل مخصوصاً lcd انواع گوشیها رو داره ....
رفیق قیمت ندارم چون تا حالا خوشبختانه به کارم نیومده ....
.
ولی اگه آدرس دقیق مغازه بخوای اولین مغازه دست چپ پاساژ علاالدین از طرف ورودی خیابون حافظ ( نه جمهوری ) مغازه ای هست که فقط قطعات موبایل مخصوصاً lcd انواع گوشیها رو داره ....
کد انگیج پشت دفترچه انگیج هستش که باید تو جعبه باشه اگه نباشه یا به اصل بودنش شک کن یا هم که جعبه دسکاری شده !
دوستان کسی با این فریمور جدید گوشی رو آپ کرده ؟ مشکلاتش حل شده ؟ بازی گالری و موزیک پلیر ادا در میارن ؟! صداش چی ؟بهتر شده ؟
بله گزینه های زیادی اضافه شده
و هنگ کردن گالری بر طرف شده
در دسکتاپ 2گزینه اضا فه شده
در منوی سنسور هم 2 تا گزینه ی دیگر اضافه شده
و این ورژن رو هم میشه هک کرد
دفتر چه انگیج نداره فقط 4 تا دفترچه داره 2 تا به زبان انگلیسی و 2 تا فکر کنم روسی هستش
در صفحه ی اول عکس بازی فوتبال گزاشته و یک کد 13 رقمی داره
همونه یا نه ؟
منم دقیقا مشکل شمارو دارم،کد انگیج منم یکی خورده،2 تا دفترچه روسی هم داره،ولی پروداکت کدم مال کشورهای مشترک المنافع هست، برا همین FM هم کار نمی کنه!با NSS هم پروداکت کد رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کردم دیگه update نمی کنه،کسی راهی بلد نیست؟
من هم در پست های قبلی گفتم
با فلش گوشی اف ام ترنسمیتر بعضی از گوشیه ها برمیگرده
دوستان یک سوال که منو خیلی اذیت می کنه
وقتی گوشی رو با سیم به کامپیوتر وصل می کنم
فون مموری گوشی رو که اصلا نمیشناسه(نمیاره) بعد هم مموری از هر 10 باری که کابل رو جدا و وصل می کنم میاد
pc suiteکار می کنه ولی مثلا وسط نصب برناه میزنه coneection lost یا conecction failed
به نظر شما برایه چی
کایلم هم سالمه
چه طوری گوشیکو اپ کنم؟فایلشو دان کردم ولی بلد نیستم اپش کنم.
یه سوال: fm transmiter ش رو همه فریمورا نیست درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)