اون موجود رو بعد از اینکه اهسته کردین بلافاصله پشتش رو هدف بگیرین. خیلی سریعتر از پا در میاد.
تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
اون موجود رو بعد از اینکه اهسته کردین بلافاصله پشتش رو هدف بگیرین. خیلی سریعتر از پا در میاد.
تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
من دوباره تو همون چپتر 4 یه جاش که میره تو فضا!! باید یه راهه مستقیم رو رفت!! تا یکم راه میرم یه بمب میخوره بهم و 7 تیکه میشم!!
باید چی کار کنم؟![]()
نکنه همونی که تو فضای آزاده و هر چند ثانیه یبار یه آتیشی میاد رو میگی؟
اگه اونجا رو میگی باید یذره بری جلو بعد پشت سکو ها قایم بشی همنو هی تکرار کن تا به آخرش برسی...
اگه یانجا نیست یه مقدار بیشتر توضیح بده یا یه عکس کوچولو بذار ببینیم کجا رو میگی.
تو Chapter 5 اون غول اول بازی رو چجوری باید کشت؟
تو پست قبلیم گفته بودم... تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن بقیه نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
بازیه خوبیه فقط مشکلش اینه که رو اشتهای ادم تاثیر بدی میزاره البته نمی شه باری نکرد ولی باید طوری تنظیم کرد که با زمان غذا خوردن فاصله داشته باشه.
اقا من اين بازي رو تموم كردم و داشتم دوباره بازيش ميكردم كه هر سه تا سيوم به دليل نا معلومي پاك شد اگه يكي اين بازي رو دوباره شروع كرده وسط هاي بازي هم هست سيوشو بزاره ممنون
اسم این جونورا رو میگی نمیشناسیمشون
میتونی عکسشون هم بزاری که بهتر شناسایی کنیم؟
همچینن عکس بقیه جکو جونورها به همراه اسمشاون
اون موجوداتی رو که هرچی میزنی نمیمیرن تا اونجا که یادمه میگفتن هانتر
بقیه رو هم یادم انگار نکروموف بودن!
منم عین تو هستم . نمیدونم این اسمها رو از کجا میارن . منم مثل تو اینها رو جک و جونور میدونم !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)