اقا این ورژن جدیدش ما را کلافه کرده هر بار فیلم اجرا میکنم سریع یک منو از کنارش میاد که البته وصل میشه به اینترنت و یکسری چرت و پرت در مورد فیلم ها میاره ما اگر امکانات اینجوریش را نخواهیم باید چه کار کنیم امکانات اینترنتیش نمیخاهیم
اقا این ورژن جدیدش ما را کلافه کرده هر بار فیلم اجرا میکنم سریع یک منو از کنارش میاد که البته وصل میشه به اینترنت و یکسری چرت و پرت در مورد فیلم ها میاره ما اگر امکانات اینجوریش را نخواهیم باید چه کار کنیم امکانات اینترنتیش نمیخاهیم
چند تا پست بالاتر رو می خوندید به جواب میرسیدید. بهترین کار استفاده از نسخه ی 3.6 هست
کلا پخش نمیشه برای من...قبلا با همین ورژن idm دانلود می کردم اوکی بود
به آدرس C:\WINDOWS\system32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با notepad باز کنید و این رو بهش اضافه کنید.
باعث میشه دیگه به سرور وصل نشه، برای من جواب داد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما K-Lite Codec نصب کردی؟ فکر کنم مشکلت حل بشه . .
شاد باشید![]()
سلام دوستان madvr رو نمیشه به عنوان رندر km انتخاب کرد ؟
من هرکاری کردم نشد و فقط رو mpc جواب میده
دقیقا کجاش اضافه کردید ؟
تو کدوم خط ؟؟ یا " # " شروع بشه بعنوان برنامه بعد متن "127.0.0.1 player.kmpmedia.net " رو میزنین و سیو ؟
مثل این عکس :
![]()
سلام، گزینه Madshi's Video Renderer در ویدیورندررهای دیفالت KM نیست؟ یا فعال نمیشه؟
تشکر درست شد من چون همیشه از mpc استفاده میکنم اونجا به عنوان madvr نوشته میشه
ولی انصافا رو mpc کیفیتش خیلی بیشتره
TAPATALK
آقا این ورژن جدیده ، اون رقص نور کوچیک رو که گوشه خود نرم افزار بود دیگه نداره ؟؟؟ یا تو یه منویی مخفیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دلمون به اون خوش بود !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)