بابا دمت گرم عالیه
وظیفه ام بود باز هم اگر چیزی خواستید بگید تا برای دانلود بگذارم
Last edited by matlab76; 17-08-2009 at 10:20.
سلام دوستان
من تازه واردم ، البته كلا تو اديت واردم ولي تو اين تاپيك تازه واردم
يه سواله فني داشتم
من فايل گزارش فارسي رو دارم ( بماند از كجا)
وقتي جايگزين فايل اصلي ميكنمش بازي ديگه اجرا نمي شه .
فايل اصلي با afs explore باز ميشه ولي ايني كه من دارم باز نمي شه تا حد اقل صدا ها رو يكي يكي جايگزين كنم
كسي ميدونه چه جوري ميشه صدا ها رو از اين فايل img جديد خارج كنم ؟
ممكنه روش قفل گذاشته باشن ؟
اقای acc شما باید این سوال رو از اقای ehsan reyes بپرسید من متخصص پچ هستم با تشکر
دوستان یک خبر خوب برای همه دوستان عزیز مسابقات لیگ قهرمانان اروپا برای pes6 اماده است سعی میکنم برای دوستان عزیز بگذارم قول نمیدم چون حجمش زیاده
میگم matlab76 عزیز ، شما احتمالا پرسپولیسی نیستی؟آخه تو این پچ شما هیچ کی حریف پرسپولیس نمیشه . علی کریمی که همه چیش 99 هست مثل توره . من خودم پرسپولیسی هستم ولی دیگه این خیلی تابلو هستا یه فکری برای ورژن بعدیت بکن
بازم دمت گرم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای select عزیز باز هم متشکرم که نظر دادید حتما در ورژن بعدی درست می شه راستی خوب شد گفتی ورژن بعدی در ورژن بعدی یک مشکل وجود داره و اونهم اینه که لوگو تیم های تازه وارد مثل استیل اذین و شاهین و....
اشتباه است ولی ترکیب تیم های ایرانی و تیم های مطرح دیگر کامل است
پچ لیگ برتر 89 بزودی ...............
دوستان سلام میخواستم بگم چند وقت دیگه کتاب ترفند های pes6 را می گذارم یا اگر این کار را نکردم چند روز یک بار
یک ترفند را بگذارم
من استقلال و پرسپولیس کامل برای 2009 رو می خوام
دوستان همین الان دارم پچ جدید رو میذارم راستی اقای pr.hs من این پچی رو که خواسته بودید اماده کردم چند روز دیگه اپلود میکنم
فعلا سرم شلوغه
-----------------------------------------------------------
اینتر میلان سرور میلانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)