شما کدوم شهر هستید؟ تو تهران چیزی بعنوان نامحدود نیست مگه 512 که خداتومن قیمتشه.
شما کدوم شهر هستید؟ تو تهران چیزی بعنوان نامحدود نیست مگه 512 که خداتومن قیمتشه.
خب دوست من این بستگی به شلوغی کافی نت داره! اگر ساعات پیک کم باشه 256 هم زیاده ...
شما باید این رو در نظر بگیری که مثلا کافی نت 15 ساعت بازه و فقط 2 ساعت سرت شلوغ میشه (ممکنه همینم نباشه)
پس هم با گرفتن 256 هزینه کمتری انجام دادی و هم به مشتریکنت پیشنهاد می کنی برای دانلود ساعات خلوت تری بیان(مثل صبحهها)
در هر صروت پس از مدتی اگر دیدی واقعا 256 کم میاد میتونی 384 بگیری![]()
من سنندج هستم عزیز
حالا چی کار کنم؟کدوم رو بگیرم می ارزه؟
من رفتم پارس انلاین پرسیدم این سرویسهاش رو اینطوری میگه:
64 8gbرو 20000تومن وبا هزینه ی نصب کلا نوشته 24000تومن
128محدود 8gbرو 30000تومن میده و با هزینه نصب و...35000تومن
128نامحدود رو 40تومن میده و باهزینه ی نصب و...میشه 45تومن
256رو هم محدود20gb49تومن و نامحدود 70تومن میده...
حالا من میخوام یه 128 بگیرم فکر میکنید می ارزه نامحدودش با این قیمت یا محدودش رو بگیرم یا که سرعت بالاتر رو بگرم؟؟سرعت دانلود 128هم پرسیدم گفتش که بین 12 تا 14هستش
هيچكدوم.
1 مگابيت كمتر مشتري نخواهيد داشت.
ملت مي آيند كافي نت كه يك فرقي با ADSL خونشون داشته باشه.
صبانت، 1 مگ رو ميده ماهي 15 تومن.
اگه تو كار دانلود هستيد بايد نامحدودش را بگيريد
چونكه پارس آنلاين، شبانه رايگان ندارد.
--------
سرويس 64 كيلوبيتش را طرفش نرويد. چون فرق چنداني با دايل آپ نمي كنه.
سلام دوستان.هر کس میخواد از شاتل ADSL بگیره اگه خواست که 10000 تومان تخفیف بگیره و از کارت طلایی من استفاده کنه به این ID پی ام بده.من یه کارت طلایی بتون میدم که شاتل بتون 10000 تومان تخفیف بده.ID اینه: tomwasp![]()
اخرش من کدوم رو بگیرم ؟مبخوام فقط دانلود کنم...قیمتهاش خوبه؟
صبا نت 1مگ محدود رو می ده 15 تومن که فکر کنم برایه کافی نت 2-1 روز بیشتر دوم نیاره
سلام دوستان .
باز هم چند تا سوال داشتم :
1 _ ما یه دوستی داریم تو کرج ، با پیش شماره 3555 ، توی شهرک اندیشه هست ، و می خواد دی اس ال بگیره ، من یه کوچولو سرچ کردم ، به نتیجه ای نرسیدم ، میگه یه شرکت هست ، 64 رو می ده 60 تومانکه منتفیه ....
می خواستم بدونم دوستانی که تو کرج ساکن هستند ، راهنمایی کنند ببینند کاری می شه کرد ؟![]()
مرسی
2 _ یه سوالی برام پیش اومد ، شرکت ها Pap ، پهنای باندشون رو از کجا می آرن ؟
ما به این شرکت ها کانکت می شیم ، این شرکت ها چی ؟ ( فکر می کنم بر می گرده به مباحث پایه ای اینترنت )
سازمان ها و بانک ها که با دیش وصل اند ، اون ها چی ؟ اون ها به چی وصل می شن ؟
ممنون می شم جواب بدید
مرسی![]()
![]()
یا حق![]()
اگه دانلود دارید ، که فکر حجمی رو هم نکنید ، باید نا نا محدود بگیرید . برای این که کمتر اذیت بشید و عذاب نکشید هم فقط به 256 یا فوق فوق اش به 128 فکر کنید ، دانلود کردن صرف با 64 یعنی عذاب .
شاتل : فقط 64 نا محدود داره که به نظر مناسب نیست .
پارس : 512 نا محدود ، 250 هزار تومان( بی خیال شید )
آسیا تک : 128 نا محدود 28 تومان ، 256 ، 38 تومان
داتک : 128 23 تومان ، 256 30 تومان .
این ها بود که به ذهن من رسید ، با نگاه کوچول فقط داتک می مونه و آسیا ، قیمت داتک خوبه ، اما اکثرا ناراضی اند ، اگه با قیمت آسیا مشکلی نداری ، آسیا ، اگه هم از داتک می تونی مطمئن باشی ( مشکل پهنای باند داره فکر کنم ) داتک بگیر .
اینها به ذهن من رسید ، اگه شرکتی رو من نگفتم ، دوستان بگند .
مرسی![]()
![]()
یا حق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)