تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 98 از 1759 اولاول ... 48889495969798991001011021081481985981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 انتر نت ( سوال )

باسلام خدمت تمام دوستان من چند سوال داشتم که می خواستم دوستان جواب و راهنمایی کنند؟
    ( با توجه به اینکه من از صبا نت ADSL گرفتم و مودم ( 819115 ) USRobotics دارم.

1_زمانی که آداپتور مودم رو به برق می زنی اگر تمام کابل ها درست وصل باشه خودش وارد اینتر نت می شه حالا اگر بخواهی از اینترنت خارج بشی من که آداپتور مودم رو در میارم بنظر شما اینکار برای مودم ضرر و زیان نداره و اگر راهی دیگه سراغ دار ید لطفا" بگید .

2_ ببخشید باید از کجا متوجه شد که سرعت انترنت (مال خودم) که دارم استفاده می کنم چقدر هست؟

3_ چون من محدودیت دانلود دارم یا راهی یا برنامه هست که بشه فهمید که این صفحات یا عکسها که باز شداند بر روی صفحه کامپیوتر چقد حجم دارند . یا اینکه قبل از بار شدن بر روی کامپیو تر چقدر حجم دارند و با توجه به حجم که می فیمیم چقدر هست بعد دانلود کنیم .

در آغاز فعالیت rory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Shiraz شیراز

پيش فرض

سلام. میشه لطفا به من تفاوت این مودم ها رو بگین، قیمتشون و کارایی و کیفیتش. از نظر مچ شدن کدوم خوبه؟ شیراز سان بایت اینارو داره همشون USROBOTICS هستن. واقعا آمریکاییه؟ اصلا مودمهای خوبی داره؟

USROBOTICS 9107

9115 USROBOTICS

USROBOTICS 9112

عجیبه دوتای آخری مثکه هیچ تفاوتی ندارن!
    کسی قابل نمیدونه به من جواب بده؟ خواهش میکنم من وارد نیستم. عمده سوالم تفاوت 9112 و 9115 هستش. بخدا نمیتونم دوره بیفتم تو مغازه ها سوال کنم چون خودم که وارد نیستم مغازه دارا هم خیلیهاشون زیاد اطلاعات ندارن بیشتر آدمو گیج میکنن ازین که بگذریم تا چششون به یه دختر میافته سه ساعت توضیح میدن که دوساعت و پنجاه و پنج دقیقش ...

درضمن این مودم وایرلس گیگابایت هم نظرمو جلب کرد چون گارانتی آواژنگه. می ارزه بخاطرش 120 هزارتومن بدم؟

Last edited by rory; 04-10-2008 at 20:58.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

باسلام خدمت تمام دوستان من چند سوال داشتم که می خواستم دوستان جواب و راهنمایی کنند؟
    ( با توجه به اینکه من از صبا نت ADSL گرفتم و مودم ( 819115 ) USRobotics دارم.

1_زمانی که آداپتور مودم رو به برق می زنی اگر تمام کابل ها درست وصل باشه خودش وارد اینتر نت می شه حالا اگر بخواهی از اینترنت خارج بشی من که آداپتور مودم رو در میارم بنظر شما اینکار برای مودم ضرر و زیان نداره و اگر راهی دیگه سراغ دار ید لطفا" بگید .

2_ ببخشید باید از کجا متوجه شد که سرعت انترنت (مال خودم) که دارم استفاده می کنم چقدر هست؟

3_ چون من محدودیت دانلود دارم یا راهی یا برنامه هست که بشه فهمید که این صفحات یا عکسها که باز شداند بر روی صفحه کامپیوتر چقد حجم دارند . یا اینکه قبل از بار شدن بر روی کامپیو تر چقدر حجم دارند و با توجه به حجم که می فیمیم چقدر هست بعد دانلود کنیم .
    1- شما میتونی به جای وارد شدن به اینترنت به صورت اتوماتیک مودم رو جوری تنظیم کنی که دستی وارد بشی. یه چیزی تو مایه های دیال اپ.

2- از سایت speedtest .

3- با برنامه netlimiter

4. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام ما توی شهرستانی هستیم که از نظر شرکتهای ارائه دهنده محدودیت داریم در نتیجه برا خرید مودم هم محدودیت داریم هم قیمت غم نوع مودم چون فقط همین شرکتها برای فروش دارند تنها مزیت این هست که مثلا منطقه ما کلا 10 تا یوزر داشته باشه!
    پیشنهاد شرکت d link-2520 u بود مودم خوبی هست؟ توی ویستا مشکلی نداره؟ قیمشتش 50 می گه !!! می ارزه؟
    برا 2-3 سال دیگه نیاز به تعویض نداره؟ گارانتی هم کمبو هست

داره خودمونی میشه matrixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ميخام Asus Am604 بگيرم .
    شاتل وقتي ميگه asus رو ساپورت ميکنه اين شامل تمام مدلهاش ميشه؟
    الان قيمتش چنده؟
    تقلبي هم داره؟ اگه داره وجه تمايزش چيه؟ گارانتيش ماله چه شرکتي خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ميخام Asus Am604 بگيرم .
    شاتل وقتي ميگه asus رو ساپورت ميکنه اين شامل تمام مدلهاش ميشه؟
    الان قيمتش چنده؟
    تقلبي هم داره؟ اگه داره وجه تمايزش چيه؟ گارانتيش ماله چه شرکتي خوبه؟

ای بابا.
    دوست عزیزم، بارها درباره این موضوع در این تاپیک بحث شده.
    در این مورد که میگند فلان شرکت ساپورت میکنه یا نمیکنه، همش صحبت های تبلیغاتی هستند.
    تنها تفاوت AM602 و AM604 اینه که 604 ، مخصوص شبکه هست. (البته در خونه هم کار میکنه هاااااا)
    تقلبی هم که برای هر مودمی مخصوصا ASUS پره پره. اصلا هم نمیشه تشخیص داد. فقط باید نذر و نیاز کنید که تقلبی در نیاد.
    البته اگه تقلبی دراومد هم مشکلی براتون پیش نخواهد اومد. فقط نباید آپدیتش کنید. چون مودم برای همیشه خاموش میشه.
    در مورد گارانتی هم ببینید کدوم شرکت بیشتر گارانتی میکنه. اون خوبه.
    شش هفت ماه پیش، قیمتش حول حوش 90 بود. الان خبر ندارم.
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 04-10-2008 at 22:06.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام ما توی شهرستانی هستیم که از نظر شرکتهای ارائه دهنده محدودیت داریم در نتیجه برا خرید مودم هم محدودیت داریم هم قیمت غم نوع مودم چون فقط همین شرکتها برای فروش دارند تنها مزیت این هست که مثلا منطقه ما کلا 10 تا یوزر داشته باشه!
    پیشنهاد شرکت d link-2520 u بود مودم خوبی هست؟ توی ویستا مشکلی نداره؟ قیمشتش 50 می گه !!! می ارزه؟
    برا 2-3 سال دیگه نیاز به تعویض نداره؟ گارانتی هم کمبو هست
    برا خریدن مودم سعی کن که خودت بخری از شرکت نگیر که گرون میدن
    مودم های دی لینک هم همشون عالیا خودم دارم تو ویستا هم باید از خودشن سوال کنی قیمت این مدلی رو کهبهت پیشنهاد کردن رو نمی دونم ولی فکر کنم قیمت مناسبی بهت گفتن با این روند رشد adsl در ایران هم با یه مودم 28 تومنی فکر کنم تا یه7 8 سال احتیاجی به مودم جدید نباشه
    گارانتی مودم های دی لینک هم دو تاس 1-ایزی 2-تولیران که خودم از گارانتی دومی دارم ولی ایزی تو مدل های مختلف مدت گارانتیش فرق می کنه از 1سال تا 3 سال
    دیگه انتخاب با خودته

9. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی قابل نمیدونه به من جواب بده؟ خواهش میکنم من وارد نیستم. عمده سوالم تفاوت 9112 و 9115 هستش. بخدا نمیتونم دوره بیفتم تو مغازه ها سوال کنم چون خودم که وارد نیستم مغازه دارا هم خیلیهاشون زیاد اطلاعات ندارن بیشتر آدمو گیج میکنن ازین که بگذریم تا چششون به یه دختر میافته سه ساعت توضیح میدن که دوساعت و پنجاه و پنج دقیقش ...

درضمن این مودم وایرلس گیگابایت هم نظرمو جلب کرد چون گارانتی آواژنگه. می ارزه بخاطرش 120 هزارتومن بدم؟

9112 و 9115 میشه گفت 99% مثل هم هستند. توی راهنمای سایتش هم اگه ببینی بسیار
    شبیه هم هستن و تفاوتهای جزئی در Networking - security - Environmental دارن.

اینطور که یکی از واردکننده ها میگفت 9115 ورژن بهبود یافته 9112 هست.
    دیزاینش هم البته به نظرمن قشنگ تره. ضمن اینکه به نظر میاد 9112 داره جمع میشه.

11. این کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

9112 و 9115 میشه گفت 99% مثل هم هستند. توی راهنمای سایتش هم اگه ببینی بسیار
    شبیه هم هستن و تفاوتهای جزئی در Networking - security - Environmental دارن.

اینطور که یکی از واردکننده ها میگفت 9115 ورژن بهبود یافته 9112 هست.
    دیزاینش هم البته به نظرمن قشنگ تره. ضمن اینکه به نظر میاد 9112 داره جمع میشه.

کسی قابل نمیدونه به من جواب بده؟
    اولا اینکه، این چه حرفیه که میزنید.
    در ثانی، حرف دوستمون تایید میشه. مدل دوم آپدیت شده هست. و برخی از باگهاش رفع شده.
    البته این رو هم بگم که باگهای مودم در آخرین سرعتی که ساپورت میکنه (مثلا 24 مگابیت)، معلوم میشه. نه در ایران !!!!
    ولی در کل مودم دوم بهتره.
    در مورد گیگابایت هم باید بگم که اگه اونهمه پول دارید که 120 هزار تومن براتون صدمه زیادی نزنه، خیلی هم مودم خوبیه. تازه تازه هم حرف اینترنت وایرلس در ایران زده میشه . . .
    موفق باشید

13. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همتون

من مرداد ماه امسال به سپنتا درخواست Adsl دادم ولي وقتي گفتن خط رانژه شده،چراغ مودم تند تند چشمك مي زد ولي هيچ وقت ثابت نميشد! وقتي از طرف سپنتا براي چك كردن خط اومدن گفتن كه از مخابرات سالمه، ولي دمه خونه هم چراغ مودم ثابت نميشد(2تا ديگه از دوستام كه در شهرك ما بودن هم مثه من براشون پيش اومده ولي با شركت هاي صبانت و آسياتك)! طرفي كه اومده بود گفت كه فاصلت تا مخابرات زياده و دليلش همينه!
    منم تو اين ماه يعني مهر به لايزر سفارش Adsl2+ رو دادم و پرسيدم كه فاصله ي زياد رو تا حدود 7 كيلومتر ميگيره؟! چون من با سپنتا به اون صورت مشكل داشتم! مسئول فروش هم گفت : آره،تا 6 الي 7 كيلومتر رو راحت اين نوع Adsl ميگيره!!!
    حالا وقتي از لايزر زنگ زدن و گفتن خط رانژه شده،دوباره همون مشكلي رو كه با سپنتا داشتم با اونا هم دارم!
    من ديروز فاصله تا مخابرات رو با ماشين رفتم و 2 كيلومتر شد،اصلا بگير 4 كيلومتر!
    امروز زنگ زدم لايزر و كامل جريان رو تعريف كردم،مهندس لايزر مي گفت كه فاصلت تا مخابرات زياد نيست و Adsl معمولي بايد بگيره تازه ما به شما Adsl2 داديم نه Adsl2+!!!!!! گفت Adsl2 همون Adsl معموليه فقط محدوديت حجمي نداره!!!!!!!!! (يعني موقع گرفتن پول كاملا به من دروغ گفتن)! براي توجيحش هم گفت : ما به مركز مخابراتي شما Adsl2+ نميديم ولي به جاهاي ديگه ميديم!!!!!!!!
    خلاصه اين يكي مي گفت كه اگه فاصلت هم زياد باشه بايد چراغت ثابت بشه و وصل بشي و فقط امكان داره كه صفحه اي باز نشه يا نتوني دانلود كني!!!!! و گفت كه من مثه شما فقط يه نفر ديدم كه اونم به دليل وجود دكل برق در كنار خونشون بوده! حالا قراره دوباره بره از مخابرات چك كنه ، اگه سالم بود بياد از خونه هم چك كنه! ولي واقعا موقع پول گرفتن خيلي دروغ ميگن!!
    حالا من كه مطمئن شدم فاصلم در اون حد نيست كه نتونن Adsl بدن مي خوام برم مخابرات پيش مديرش و بهش بگم كه درستش كنن در غير اين صورت مجبورم از راه هاي ديگه كارم و پيگيري كنم كه خيلي براشون بد تموم ميشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •