چه جوري ماموريت هاي ديگه رو انجام بدم
من اولين بارم از اين بازي هاي سبك prg بازي ميكنم
چه جوري ماموريت هاي ديگه رو انجام بدم
من اولين بارم از اين بازي هاي سبك prg بازي ميكنم
این در مخفیرو رو یک هفتس پیدا نکرده بودم نمی دونم انگار کور شده بودم. دوستان واقعا تشکر
...........
يكي جواب منو بده
![]()
یه نفر لطف کنه یه توضیح کوتاه و مفید در مورد این بازی بده. سبکش مثل mass effect هست یا نه؟ قشنگیش چی؟ ارزش داره برم بخرمش یا نه؟ من واسه xbox360 میخوام بخرم . به نظر شما این بازی رو بهتره بخرم یا دانته؟
دوست من شما از همون راهي كه اومدي برگرد به جنگل اصلي الفها و با دختر جادوگره كه مرده صحبت كن (البته نكني هم مهم نيست) بعد دكمه ي n رو بزن يا برو به اولين جايي كه اومدي حالا نقشه اصلي بازي رو مي بيني در اون جا يه سرزمين ديگه انتخاب كن و به بازي ادامه بده! همين!!
Last edited by molaali; 16-02-2010 at 10:39.
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این بازی برایه کسی که بار اولش هست ک میخواد RPG بازی کنه اصلآ توصیه نمیشه.
البته اگر با زبان انگلیسی رابطه خوبی داشته باشین به راحتی بایه مقدار بررسی گزینه ها و سوراخ سنبه های بازی ،بعد از مدتی همه چی دستتون میاد ، ضمن اینکه برایه لذت بردن از داستان و وقایع بازی وانتخاب درست دیالوگها واقعآ لازمه.
در غیر اینصورت بازی خسته کننده و عذاب اور میشه.
سبکش Rpg هست و مثل masseffect 2 یکی از زیباترین بازیهاست.اگه به rpg علاقه داری حتما بگیر
این بازی سبکش تقریباً مثل Me2 هست. ولی مثل دانته که نیست اصلاً.
نسخه ی Xbox این بازی زیاد خوب نیست فکر کنم و از لحاظ گرافیکی نسبت به PC خیلی پایینتره.
ولی اگه به سبک نقش آفرینی علاقه دارید حتماً بخرید چون بهترین 2009 شد. چه تو سبک خودش چه کل بازی ها (البته از IGN بهترین بازی سال شد، ولی تقریباً از همه ی سایت ها عنوان بهترین نقش آفرینی 2009 رو گرفت).
توضیح در مورد بازی و سبک بازی که اگر یکمی توی تاپیک بگردی خیلی چیزای خوب و مفیدی پیدا میشه.سبک بازی هم مثل بازی mass effect نقش آفرینی هستش و این دو بازی هر دوی آنها برای شرکت Bioware هستش که کلا این شرکت توی این دو سال یه حال اساسی به همه داد.یه نفر لطف کنه یه توضیح کوتاه و مفید در مورد این بازی بده. سبکش مثل mass effect هست یا نه؟ قشنگیش چی؟ ارزش داره برم بخرمش یا نه؟ من واسه xbox360 میخوام بخرم . به نظر شما این بازی رو بهتره بخرم یا دانته؟
توصیه می کنم برای کامپیوتر حتما این بازیو بخری چون مثلا اگه نسخه کامپیوترش امتیاز 9.5 گرفته نسخه xbox360 امتیاز 8.5 گرفته.در مورد بازی دانته که اصلا شبیه اون نیست.من اون بازی رو بازی نکردم ولی dragon age یه شاهکار به تمام معناست.من خودم چند بار تا آخرش رفتم.من خودم به خوام امتیاز بدم 10 بهش میدم
راستی من الان سیستم خودمو عوض کردم به خاطر همین الان می خوام یه چند بار دیگه تا آخر این بازی برم.دوستانی که کمک خواستم من می تونم کمکشون کنم چون دیگه جاهایی از بازی که یادم رفته بود دیگه اصلا یادم نمیره.فقط به سایت کم سر میزنم چون کلی بازی الان باید بازی کنم و دیگه وقت کار دیگه کم پیش نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)