اوني كه از ايران گرفتين مشكل باطري نداره؟
اوني كه از ايران گرفتين مشكل باطري نداره؟
نه ولی باتری جفتشون کره ای هست اخه بابام یکی داره که روی باتریش نوشته چینی تحت لیسانی کره و از باتریش زیاد راضی نبود از دبی براش کره ای شو دادم بیارن الا اونم مثل ماله من شده من گوشیم اولین گوشی توی کرمان بود وقتی من خریدم قیمتش 780 بود برای همین همه چیزاش کره ای هستن
يعني اگه ي باطري كره اي واسش بگيرم درست ميشه؟
بهادر جان شما تونستيد ngage رو گوشيتون بريزيد؟
کلاینت رو ریختم بازی ها هم نصب میشن ولی Error میده بازی ها اجرا نمی شن هنوز کلاینت رپیک شدهای واسه ی این گوشی نیومده خیلی نامرده ای گوشی با این قدرت و کارایی روش N-Gage نصب نشه و نشه بازی کرد
من هم ورژن گوشیم همینه و اصلا مشکل با باطری گوشی ندارم.
سلام
خوب custom version شما چيه و باطري شما كجاييه و چقدر شارژ نگه ميداره؟
دوست عزیز کلا i8510 مصرف باطریش زیاد هست..من خودم 3 ماه پیش 16 گیگ گوشی رو خریدم و هر روز شارژش میکردم حتی وقتی بیشتر ازش استفاده میکردم روزی دو بار هم به شارژ احتیاج پیدا میکرد.باطری گوشی من هم اصل کره بود و مجبور شدم به خاطر مصرف بیش از حد باطری زود بفروشمش.حی گوشی خودم رو که به دوستم فروخته ام گفته که با اپدیت هم مشکل باطریش حل نشده.
باطری گوشی من هم ساخت کره بود من یک بار باطری چینی گوشی d780 که دو سیم کارته سامسونگ هست هم روش انداختم ولی فرقی نکرده بود و هر دوتا هم یکی بودند.
نینجا جان مطمئنید گوشیتون روی حالت خاصی نبوده(مثل روشن بودن wifi یا gps ..وای فای شدیدا باطری میخوره..حدود 3 برابر بلوتوثی که در حال انتقال فایله)یا عدم اکتیو بودن حالت پاور سیوینگ و ..؟
نه دوست عزیز روی هیچ حالت خاصی نبود و من مطمئنم.حتی یکی از اشناهامون هم یه دونه گرفته و میگه مشکل باطری داره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)