کانون بهتره . توضیح واضحاته ولی ویژگی هاش اینان:
1_ فاصله آزموناش زیاد نیست برای همین اگه مسیری رو اشتباه بری فرصت برای جبران هست (یعنی مثلا اگه برنامه ریزیت غلط باشه یا درس خوندنت فوری متوجه میشی و میتونی جبران کنی)
2_ برنامه ریزیش واسه آزمون فوق العادست. چون هم برنامه مدرسه رو مد نظر قرار میده و هم یه طوری پیش میره که از یه جایی به بعد حس می کنی مثل 1 راهنماست که کی چی بخونی
3_ کارنامش همون روز میاد. در صورتی که بقیه ی آزمونا وقتی کارنامه میدن که آدم از جو اون آزمون خارج شده و حتی یادش نیست چی بوده . ضمنا چون کارنامه همون روز داده میشه 1جور برات انگیزه ایجاد میکنه که از روز بعد استارت قویتری رو بزنی
4_ پاسخ نامش فوق العاده است (البته نباید از بعضی اشتباهاتش هم چشم پوشی کرد)
5_ کتاب کاری که همراه آزمون میدن 1جور کتاب درس و نکته است. سوالایی که داده شده اغلبشون نکته دارن. من خودم سوالای نکته دارشو توی کلاسور ارزیابی مینویسم
ضمنا بچه ها من آزمون سنجش رو شرکت کردم (منظورم جامع هاشه) جامع های سنجش هم خوبه . ولی برای طول سال ریسک نکنید و آزمونا باید به قدری باشه که کمکتون کنه .
اینایی که گفتم بدون جانب داری بود . منم مثل شما داوطلب کنکورم.
راستی واسه بچه هایی که تهران هستن: یکی از دوستام می گفت تخته سیاه هم آزموناش محشره . هم سوالاش همه در حد استاندارد (1جورایی مثل کنکور و مفهومیه) هم اینکه پاسخنامش 1 کتابه که کاملا هر چیزی که راجع به اون سوال و نکات سوالات مشابهش هست رو نوشته. ولی نمیدونم شهرستانا هم هست یا نه . ضمنا خوبیه تخته سیاه اینه که برای هر داوطلب 1پشتیبان داره که میگن از پشتیبانای کانون قویترن !!
اگه کسی راجع به آزمونای تخته سیاه میدونه بگه منم دوست دارم بیشتر بدونم
.gif)