تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 630 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوبه دیگه....هر دوسه روز یه بار بچه ها می پرسن کنکور آزمایشی چی خوبه!!!!

کانونی ها واسه آزمون 12 مهر آماده هستین یا نه؟
    تونستین خودتون رو برسونید؟

من امروز بعد از سه ماه تابستون تونستم 3 ساعت درس بخونم!!! (آخه تازه از امروز وقتم واسه خودم شده و از کار خلاص شدم)
    فردا و پس فردا هم می خونم ببینم چی می شه... ولی از آزمون بعدی دیگه اینطوری نخواهد بود...
    فکر نکنم این آزمون تراز خوبی بیارم!! حالا ببینیم چی می شه!

فعلا بای

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم کتاب تستی چیزی برای کنکور زبان نیست؟
    که بدرد بخور باشه.
    بعد اگه میدونید بگید سطح سوالاش چطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

7

دوستان من دیروز رفتم عمو کاظم ثبت نام کردم.به مقدار 10000 تومان کتاب میتونم انتخاب کنم. چه کتابهایی بگیرم ؟(فقط کانون داره-فارغ التحصیل تجربی)
    زیست پایه آبی-فیزیک پیش آبی-دین و زندگی سبز -------- این ها رو خودم از قبل دارم .
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خدا وکیلی ببینید من یک سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد. ولی یکی از عزیزان اومد و گفت ضاحبنظران جواب بدن ، یکدفعه همه براش صاحب نظر شدن.
    مملکت ما همینه.توی یک اداره هم تا ....مالی شون رو نکنی جوابتون رو نمیدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

9

خدا وکیلی ببینید من یک سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد. ولی یکی از عزیزان اومد و گفت ضاحبنظران جواب بدن ، یکدفعه همه براش صاحب نظر شدن.
    چه ربطي به مملكت داره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من فقط رشته رياضي - فيزيك رو ميدونم كتاب هاي سبز كانون اصلا به درد نميخوره . خيلي ميخواي بگيري كتاب هاي آبي كانون + 2 سالانه .
    راستي كتاب عربي سبز كانون( نكته ها و روش ها) هم به نظر من خوبه .
    از آبي ها هم بخوام بگم :
    آبي رياضي پايه و پيش - فيزيك پايه و پيش - هندسه تحليلي و گسسته و... بد نيست .
    آبي عربي كانون هم خيلي خوبه .
    شيمي آبي پايه و پيش كانون هم خوبه . اما كتاب هاي بهتر هم هست.
    2 سالانه ديفرانسيل هم خوبه .
    خلاصه اينكه خودت درآخربايد بري ببيني و تشخيص بدي اين كتاب ها به دردت ميخوره يا نه .
    Last edited by elhameli; 30-09-2008 at 20:35.

5. این کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    راستي كسي ميدونه براي پر كردن فرم تكميل ظرفيت فقط حق داريم از دانشگاه هايي كه توي پيك سنجش نوشتن انتخاب كنيم يا ميشه از كد رشته هايي كه توي دفترچه شماره 2 نوشته بودن هم استفاده كنيم؟
    لطفا سريع اطلاع رساني كنيد تا شنبه تمديد شده .
    راستي عيدتون (عيد فطر) مبارك

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    راستي كسي ميدونه براي پر كردن فرم تكميل ظرفيت فقط حق داريم از دانشگاه هايي كه توي پيك سنجش نوشتن انتخاب كنيم يا ميشه از كد رشته هايي كه توي دفترچه شماره 2 نوشته بودن هم استفاده كنيم؟
    لطفا سريع اطلاع رساني كنيد تا شنبه تمديد شده .
    راستي عيدتون (عيد فطر) مبارك
    آخه وقتی اونا پر شدن دیگه واسه چی میخوای بازم انتخاب کنی...؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کانون بهتره . توضیح واضحاته ولی ویژگی هاش اینان:
    1_ فاصله آزموناش زیاد نیست برای همین اگه مسیری رو اشتباه بری فرصت برای جبران هست (یعنی مثلا اگه برنامه ریزیت غلط باشه یا درس خوندنت فوری متوجه میشی و میتونی جبران کنی)
    2_ برنامه ریزیش واسه آزمون فوق العادست. چون هم برنامه مدرسه رو مد نظر قرار میده و هم یه طوری پیش میره که از یه جایی به بعد حس می کنی مثل 1 راهنماست که کی چی بخونی
    3_ کارنامش همون روز میاد. در صورتی که بقیه ی آزمونا وقتی کارنامه میدن که آدم از جو اون آزمون خارج شده و حتی یادش نیست چی بوده . ضمنا چون کارنامه همون روز داده میشه 1جور برات انگیزه ایجاد میکنه که از روز بعد استارت قویتری رو بزنی
    4_ پاسخ نامش فوق العاده است (البته نباید از بعضی اشتباهاتش هم چشم پوشی کرد)
    5_ کتاب کاری که همراه آزمون میدن 1جور کتاب درس و نکته است. سوالایی که داده شده اغلبشون نکته دارن. من خودم سوالای نکته دارشو توی کلاسور ارزیابی مینویسم
    ضمنا بچه ها من آزمون سنجش رو شرکت کردم (منظورم جامع هاشه) جامع های سنجش هم خوبه . ولی برای طول سال ریسک نکنید و آزمونا باید به قدری باشه که کمکتون کنه .
    اینایی که گفتم بدون جانب داری بود . منم مثل شما داوطلب کنکورم.
    راستی واسه بچه هایی که تهران هستن: یکی از دوستام می گفت تخته سیاه هم آزموناش محشره . هم سوالاش همه در حد استاندارد (1جورایی مثل کنکور و مفهومیه) هم اینکه پاسخنامش 1 کتابه که کاملا هر چیزی که راجع به اون سوال و نکات سوالات مشابهش هست رو نوشته. ولی نمیدونم شهرستانا هم هست یا نه . ضمنا خوبیه تخته سیاه اینه که برای هر داوطلب 1پشتیبان داره که میگن از پشتیبانای کانون قویترن !!
    اگه کسی راجع به آزمونای تخته سیاه میدونه بگه منم دوست دارم بیشتر بدونم

فاصله زمانی کانون خیلی کم نیست؟ یعنی دوهفته وقت برای رفع اشکالات گذشته و آمادگی برای دروس جدید هست؟

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

فاصله زمانی کانون خیلی کم نیست؟ یعنی دوهفته وقت برای رفع اشکالات گذشته و آمادگی برای دروس جدید هست؟
    با تو جه به اینکه 9 ماه دیگه کنکور داریم نمیشه سبک ترش کرد چون نصف درسا میمونه.مسلما اگه فاصله ها زیاد تر باشه حجم درس ها بیشتر است پس برای درسای جدید و رفع اشکال هم باید وقت بیشتری گذاشت
    این فاصله هارو کم کردن که هم از جو درس دور نشیم هم بفهمیم تو هر مبحثی چه مشکلی داریم.
    اصولا هرچی به آزمون نزدیکتر میشی بیشتر میخونی
    بالاخره کانون چندین ساله داره رو کنکور کار میکنه و تجربه ی زیادی داره من کاملا بهش اطمینان دارم چون با عقل جور درمیاد

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    رفته بودم بانک پول کلم چی رو بریزم .... هرکی میومد مجیز کارمند بانک رو می گفت کارش رو سریع راه مینداخت... عصابم خورد شد یه خورده داده بیداد کردم کار منم راه انداختن رفتم!!!!

بیشتر بچه های اینجا ریاضی هستن و فکر کنم واسه همینه که جواب ندادن...

تو عمومی ها عربی آبی (خاکباز- ایاد فیلی) خوبه...
    زبان انگلیسی (زرد ریدینگ) خوبه....

واسه اختصاصی هم سی ساله همه خوبن...

می تونی زرد عمومی رو هم مد نظر داشته باشی... تو آخرای سال اونقدر بهت توصیه می کنن این زرد عمومی رو تا کچل بشی..

تا اونجا که به من مربوط بود گفتم....
    راستی پیشاپیش عیدتون مبارک@@@

11. این کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

:

راستی واسه بچه هایی که تهران هستن: یکی از دوستام می گفت تخته سیاه هم آزموناش محشره . هم سوالاش همه در حد استاندارد (1جورایی مثل کنکور و مفهومیه) هم اینکه پاسخنامش 1 کتابه که کاملا هر چیزی که راجع به اون سوال و نکات سوالات مشابهش هست رو نوشته. ولی نمیدونم شهرستانا هم هست یا نه . ضمنا خوبیه تخته سیاه اینه که برای هر داوطلب 1پشتیبان داره که میگن از پشتیبانای کانون قویترن !!
    اگه کسی راجع به آزمونای تخته سیاه میدونه بگه منم دوست دارم بیشتر بدونم
    معلم زیست و شیمی ما تو تخته سیاه کار میکنن و ازموناشو برامون میارن . سطح ازموناش خیلی بالاس و اگه بالای 70 بزنی یعنی تو سنجش و ... راحت 100 میزنی . در ضمن اکثر سوالاش از المپیاد و ... میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •