چه نوع موزیک هایی هستن ؟ ... فرمت یا ویژگی خاصی دارن ؟ ...
شاید 30-40 تومن از اینجا ارزونتر باشه .. فرض کن 230-240 دلار
چه نوع موزیک هایی هستن ؟ ... فرمت یا ویژگی خاصی دارن ؟ ...
شاید 30-40 تومن از اینجا ارزونتر باشه .. فرض کن 230-240 دلار
سلام من 2.2.1 دارم fw 3 رو ریختم باید چطوری اپدیت کنم؟ دوباره اپدیت با jailbreak? quickpwn?!
شما میگی به فریمور 3 ریستور کردی ؟ یعنی الان فریمور 3 رو داری ؟ دیگه یعنی چی چه جوری اپدیت کنم !!!
سلام من صفحه اول خوندم که" تمام امکانات iPHONE و iPOD Touch مثل همدیگن با این تفاوت که آیفون سیم کارت میخوره."
یعنی نرم افزار هایی که رو iphone نصب می شن رو اینم نصب می شن؟
قیمتش چنده ؟
بله دیگه نصب میشن چون سیستم عامل هر دو مک هست ولی برنامه هایی که برای اس ام اس و مکالمه هستند به درد ایپادتاچ نمیخورن ...
محمد جان خیر فرمت ام پی تیری هستند و ایتونز هم ساپورت میکنه ولی مثلا بعضی ها اینطوری میشه یه البوم گرفته بودم مثلا اون البوم رو نمیریزه !!!
برا خرید کودومشو پیشنهاد می کنید ؟
منظورم اینه تو PC الان 3 رو ریختم برای اپگرید از 2.2.1 که به 3 از چه راهی باید رفت!! ipod 1g
الان ipod من 2.2.1 هست............
شما تاحالا ریستور نکردید ؟
خوب اول باید به ریکاوری یا دیفیو مود ببرید دیگه ...برای دیفیو 10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دارید بعد پاور رو ول کنید هوم رو نگه دارید تا پیغامی بر روی ایتونز مشاهده کنید .... البته قبلش ایتونز رو باز کنید و ایپاد رو به پی سی متصل کنید
بعد از بردن به دی فی یو برید کلید شیفت رو نگه دارید روی ریستور کلیک کنید و مسیر فریمور در پی سی رو بهش بدید بعد هم ریستور می شود و تمام البته به هیچ وجهه هنگام اپدیت با ایپاد کاری نداشته باشید و از پی سی جداش نکنید تا اون درجه اپپدیت پر بشه ....
البته از اطلاعات ایپاد بک اپ بگیرید .... ولی از برنامه هایی که از سایدیا و اینستالر گرفتید رو نمیتونید بک اپ بگیرید ....... ولی از برنامه های ipa ایتونز بک اپ میگیره نگران نباشید .......
سوالی بود در خدمتم ...
خوب دوست من ایفون یه موبایل و وصیله ارتباطی هست و ایپاد یک پلیر هست ........... شما اگر به موبایل نیاز دارید ایفون بگیرید اگه نه ایپادتاچ رو بگیرید البته توجهه داشته باشید قیمت ایپادتاچ خیلی پایین تر هست الان 8 گیگش اخرین بار حدود 270 تومن قیمت گرفتم .
نه منضورم این نبود
از بین ipod ها که G1 و G2 هستن کودومو بگیرم
تفاوتاشون تو چییه؟
g3 هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)