شما Avast رو موقتا غیر فعال کن. کیجن رو اجرا کن بعد دوباره Avast رو فعال کن. البته توصیه من به شما این هست که فایروال comodo نصب و از sandbox فایل کیجن رو اجرا کنید. در این حالت اگه فایل کیجن آلوده هم باشه نمی تونه سیستم شما رو آلوده کنه.
شما Avast رو موقتا غیر فعال کن. کیجن رو اجرا کن بعد دوباره Avast رو فعال کن. البته توصیه من به شما این هست که فایروال comodo نصب و از sandbox فایل کیجن رو اجرا کنید. در این حالت اگه فایل کیجن آلوده هم باشه نمی تونه سیستم شما رو آلوده کنه.
با سلام به همه دوستان
من avast internet security دارم میخوام ویندوزمو عوض کنم. avast هم آپدیته به روزه. راهی نداره آپدیتشو جابجا کنم که دوباره نخواد آپدیت بشه؟
لطفا کمک کنید سیستمم قاطه آخه اینترنت اکسپلوررش قاط زده بیچاره میشم باز بشه هرکار کردم خوب نشد...
ممنون
تو آدرس Program Files\Alwil Software\Avast : دو تا پوشه defs و setup بک آپ بگیر بعد از طریق safemode بالا بیا وفایلها رو تو همون آدرس بالایی replace کن .
بعدش هم ریست کامپیوتر.
بعدش هم بعد از اطینان از قطع بودن اینترنت روی Update engine and virus definitions کلیک وبع تمام .
موفق باشید.![]()
سلام امروز این ارور رو میده:
برو تو کنترل پنل ، add remove program ، اونجا avast رو پیدا کن و آپدیت کن . من یه دفعه این مشکل برام پیش اومده بود ، یک بار که از این طریق آپدیت کردم درست شد . در ضمن اگه automatic update رو فعال کردی ، دیگه خودت هی دستی آپدیت نکن . چون گاهی اوقات باعث شکسته شدن بسته ی آپدیت میشه .
دوستان آواست 6 لیسانس یا کرکی اومده براش؟
همون لایسنس 5 روش جواب می ده![]()
دوستان آواست 6 مشکلی چیزی نداره؟ اگه نداره نصب کنیم.از لحاظ امنیتی
بله سوال منم هست لطفا جواب بدين
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)