اون جواب اين قسمت بود
اسامي بازم اشتباهي خواهد بود يا درست؟
اون جواب اين قسمت بود
اسامي بازم اشتباهي خواهد بود يا درست؟
بازي كه دموي قابل بازي نداشت .
حالا بايد ببينيم 20 روز ديگه كه بازي عرضه ميشه آيا نسخه هاي مختلف بازي چه جيزهايي اضافه تر از لحاظ اديت بازي داره .
فكر كنين سال ديگه اين موقع منتظر 2010 ايم !
حالا اون ديگه چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by bahador2009; 25-09-2008 at 14:30.
بازی دقیقا کی میاد بیرون؟
26 مهر
دوست عزيز عادت كن وقتي توي تاپيكهاي بازيهايي هستي كه هنوز منتشر نشدند هستي و برات زمان ريليز شدنشون سوال هست به پست اول اون تاپيك مراجعه كن معمولا توي پست اول اين جور تاپيك ها اطلاعات كاملي قرار داده ميشه كه ميتوني استفاده كني موفق و پيروز باشي
دیدم ولی گفتم شاید تغییر کرده باشه.
توی pc چه سیستمی لازمه برای اجرای بازی؟
خب من یه مدتی اینجا نبودم چقدر تند این تایپک جلو میره !!! دوستان من همیشه دوست داشتم یه چیز رو کونامی به بازیش اضافه کنه و اونم هیجان صدای تماشاگران به بازی بود که متاسفانه هر سال کونامی تغییرات زیادی تو این بخش نمیداد. یادمه که من ساکر 6 رو بر روی Ps2 بازی کردم و در حین بازی لیگ ایتالیا یکدفعه صدای انفجار مواد منفجره میومد و یا اینکه تماشاگران آواز میخوندن که واقعا یه حس فوق العاده ای رو به آدم میداد اما همون نسخه رو بر روی Pc بازی کردم دیدم خبری از این چیزها نبود!!! در ساکر 2008 هم بازم چنین چیزی نبود . حالا کسی خبر نداره که در ساکر 2009 وضعیت صدای تماشاگران چطوریه ؟؟ آیا این قابلیت رو داره یا نه؟
عکس از منو بازی و....و خصوصیات بعضی بازیکنا که کم یا زیاد شده از pes2008
اینم یه ویدیو از اولین بازی ملی منتشر شده از فرانسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کونامی را دوست دارم![]()
![]()
Last edited by google_boy07; 25-09-2008 at 22:41.
اين جور موارد رو از الان نميشه حدس زد و بايد منتظر انتشار بازي بود. در واقع به خاطر همين مسائل جزئي هست كه دمو نيومد واسه pes2009 كه اينجور موارد جزئي در صورت نبودن باعث داد و بيداد نشه. ولي شك ندارم همه طرفدارا با pes 2009 ارضا خواهند شد
................
به به ميبينم فونتش رو خوشكل كرده توي منو هميشه با فونتش مشكل داشتم خيلي بچه گانه بود حالا باكلاس شده نه؟
Last edited by Spaniuly; 25-09-2008 at 22:37.
سلام....بعد یه مدت دوباره اومدم
دوستانی که تریلر بازی رئال و رم رو دیده بودند میگفتن تماشاچی ها صدای تشویقشون میاد
من هم فکر کنم این مسئله برطرف شده باشه
اگر هم نشده باشه میشه صداها رو وارد کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)