دوستان و اساتید یه سوال!
برای آزمون گزینه دو خوبه یا قلم چی؟
اگه گزینه دو خوبه صبر کنم تا ثبت نام دور بعد اگه خوب نیست الآن برم برای آزمونهای قلم چی.
آزمونهای قلم چی هر دو هفته هست برای گزینه دو هر چند هفتست؟
دوستان و اساتید یه سوال!
برای آزمون گزینه دو خوبه یا قلم چی؟
اگه گزینه دو خوبه صبر کنم تا ثبت نام دور بعد اگه خوب نیست الآن برم برای آزمونهای قلم چی.
آزمونهای قلم چی هر دو هفته هست برای گزینه دو هر چند هفتست؟
سلام دوست من
گزینه 2 و گاج هر سه هفته هستند اینجوری برنامه کلاسی بیشتر نزدیک هست به برنامه ازمون
2 هفته یا خیلی جلو میره یا قبل اونم واسه کانون که فقط میخواد تمو کنه بره جمع بندی
در مورد ازمون پست های قبل گفتم
گاج سوالای خوبی داره جامعه اماری کم
گزینه 2 هم خوبه
کانون خیلی سوال شبیه کتاب و سوال ضمیه (دقیقا کپی سوال از کتاب) داره ولی جامعه اماریش مثل گزینه 2 خوب هست
تک ازمون شرکت کنید انتخاب کنید
موفق قباشید
اقا جامعه اماری گزینه دو و کانون واسه سوم ریاضی چقدره؟
به نظر گزینه دو خدمات بیشتری ارائه میده از دوستانی که گزینه دو رفتم مثله کانون پشتیبان داری؟
هزینه تقریبی هر کدوم واسه کل سال چقدره؟![]()
سلام
تقریبا جامعه یکسانی دارند.
پشتیبانی گزینه 2 در وی دی هست
کانون مشاورت شاید خیلی خوب نباشه چون کانون هزیته زیادی واسش نمیکنه.مشاوران خوب نداره....
کانون هم هزینه هر ازمونش بیشتر هست هم تعدادش پس در مجموع گرون تر هست.
گزینه 2 چون هر 3 هفته هست کمتر هست.
هزینش رو از نمایندگی بپرسید به تعداد ازمون تخفیف هم میخوره (البته کانون تخفیف نمیده)
با این حساب به نظر گزینه 2 بهتر میاد ایا این کم بودن تعداد ازمون ها یکم مشکل ساز نیست هر چند که به انطباق بیشتر با برنامه مدرسه کمک میکنه فکر کنم حدود 8 ازمون از کانون بهتره؟
خودت بودی کدومو میرفتی البته من اخرین جامعه اماره که دیدم تو کانون واسه ریاضی تو تابستون 5104 نفر بود که فکر کنم تو دوران مدرسه بیشتر بشه
فقط نگو تک ازمون شرکت کن خودت انتخاب کن![]()
به نظر من کیفیت سوالات گاج از همه بهتره و کمک به رفع اشکالات میکنه.
ولی جامعه اماریش خیلی بالا نیست.
کانون تابستان را جامعه اماریش رو در جریان نیستم .
اگر 5 هزار هست خب گزینه 2 که خیلی بیشتر هست.
ولی با گاج تقریبا یکی...شما مطمئنی جامعه اماریش 5 هزار هست؟
گزینه 2 تک ازمون نداره-مگر اینکه با مدیر اون واحدش صحبت کنی شاید بزاره .
اینی که میگم تک ازمون شرکت کن برای این هست که خوب خودت از نزدیگ سوالات-کیفیت-شرکت کنندهها رو ببینی.در صورت تمایل بری
نه اینکه با نظر من بری ولی راضی نباشی
موفق و پیروز باشید
قلمچی تابستون جامعه آماریش واس ریاضی 20 هزار نفر و تو طول سال 40 تا 55 هزار نفر ؛ واس تجربی تابستون 30 هزار و طول سال 60 تا 70 هزار نفر هستش...با این حساب به نظر گزینه 2 بهتر میاد ایا این کم بودن تعداد ازمون ها یکم مشکل ساز نیست هر چند که به انطباق بیشتر با برنامه مدرسه کمک میکنه فکر کنم حدود 8 ازمون از کانون بهتره؟
خودت بودی کدومو میرفتی البته من اخرین جامعه اماره که دیدم تو کانون واسه ریاضی تو تابستون 5104 نفر بود که فکر کنم تو دوران مدرسه بیشتر بشه
فقط نگو تک ازمون شرکت کن خودت انتخاب کن![]()
گاج هم دوربره 10 هزار نفر فک کنم بچرخه... البته خود گاج روش نمیشه تو کارنامه جامعه آماری رو اعلام کنه
-----------------------------
ولی جدا بهتون توصیه میکنم اگه اطمینان 100 درصد از تصمیمتون ندارید و صرفا روی حرف بقیه و جو و اینجور چیزا دارین قلمچی رو انتخاب می کنین تصمیمتون رو تغییر بدید... قلمچی به چند دلیل برای بعضی افراد میتونه واقعا مضر باشه:
1.قلمچی سوالای واقعا مزخرفی همیشه داشته و الانم داره؛ ممکنه بگید سوالاش سختن یا بعضیا بگن آسونن یا این چیزا... من اصلا منظورم سختی و آسونی نیست، سبک سوالایی که قلمچی همیشه تو آزموناش استفاده میکنه مربوط به سبک کنکور های قبل از 84 میشه (مخصوصا 80 تا 83) و متاسفانه تو این 7سال اصلا سبکش رو تغییر نداده و بازم داره همونا رو میده... الان کنکور جوری شده که هرسال سبکش با سالای پیش فرق داره و هر موسسه ای بهتر بتونه اونو پیش بینی کنه موفق تره که قلمچی کلا تو این زمینه اوته... شاید الان بگید خوب من سوالا برام مهم نیس و فقط میخوام یه چیزی باشه که خودمو با بقیه بسنجم ولی من واقعا با این حرف مخالفم، ببینید فقط در صورتی میتونید بگید این نتیجه ای که در مقایسه با دیگران قلمچی به دستتون میده واقعی هست که سبک سوالایی که ازتون می پرسه مثل کنکور باشه، اثبات این حرف منو هم میتونید توی نتایج سالهای پیش پیدا کنید که مقادیر بسیار زیادی از بچه های قلمچی نتایجشون با میانگین ترازی که قلمچی بشون میده شونصد درجه فرق داره...(میتونید به لیستی که همین الان قلمچی تو سایتش داره نگاه کنید)
2.زمانبندی و بودجه بندی قلمچی بسیار چیز عجیب و غیرقابل اجرایی است! یه موقع میبینی 2 ماه گذشته قلمچی (به خاطر دوره) هیچی پیشرفت نکرده و یه موقعم در عرض 1 هفته باس یک چهارم نیمسال رو بخونی! واقعا اینطوری هست فکر نکنید دارم بزرگ نمایی میکنم میتونید از بچه های سالای پیش بپرسید (یا اگه خودتون قلمچی بودید که خب خبر دارید چجوریه)
3.جوی که قلمچی بتون میده و کلا اون حس رقابتی رو که توتون ایجاد میکنه میتونم بگم بقیه آزمون ها (به خاطر جامعه آماریش) نمیتونن ایجاد کنن که خوب این اولاش براتون خیلی خوبه چون باعث میشه بیشتر درس بخونید و پیشرفت کنید ولی این یه رویه سکه هست! براتون به احتمال زیاد پیش میاد موقعی که شکست بخورید و مثلا بخونید و نتیجه نگیرید و کلا هرجوری به نتیجه ای که میخواستین نرسید، این جا دیگه این حس رقابت نقش منفی داره و میتونه باعث افسردگی یا ناراحتی بشه یا شاید کلا قید درسو بزنید.
4.یه مشکل دیگش فضولی بیش از حد بروبچش قلمچی تو کارتونه! این مورد اگه آدم مستقلی باشید خیلی اذیتتون میکنه و دائم باس به یکی جواب پس بدید...
حالا اینا مهمترین مشکلات قلمچی بود شایدم چیزای دیگه داشته باشه که خوب به ذهن من نرسید؛ توصیه من بهتون اینه که گاج برید، تنها مشکل گاج به نظر من اینه که جامعه آماری پایینی داره و خوب اگه بتونید با این مسئله کنار بیایید خیلی عالی میشه چون 1.سوالاش واقعا شبیه کنکوره و من حتی به چشم دیدم که چنتا سوال کنکور رو که ایده شون برای بار اول تو کنکور اومده بود گاج تو آزمون سال قبلش سوال داده بود! 2.زمان بندیش خیلی عالیه چون 3 هفته یه بار برگزار میشه و این مسخره بازی هایی که قلمچی درمیاره به اسم دوره و... اینا رو زیاد نداره پس خیلی بودجه هاتون هم متناسب میشه واس هر آزمون ;-) 3.نگران نباشید زیاد گاج بتون جو نمیده ولی اونقد کارش درست هست که شما برنامش رو تمیز دنبال کنید. 4.گاج این ماسماسکا رو (پشتیبان یا رایط) اگه بخواید واستون نمیزارن تا دیگه کلا کسی هی سرشو تو کارتون نکنه
البته اگه در مورد جامعه آماری گاج هم نگرانید میتونید آزمون های جامع سنجش یا قلمچی رو بدید تا دستتون بیاد تو چه حدین. (آزمون های مهم قلمچی اینان: آزمون اول مهر - بعد از امتحانای ترم اول - آزمون دوم عید - بعد از ترم دوم و جامع سوم - واس سنجش هم جامع دوم و سوم)
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید![]()
سلام دوستان..
من نظر دوست قبلي رو خوندم به نظرم حرفاش در مورده قلم چي كاملا صادقه.....
قلم چي درستكار ني....(البته اين موضوع ربطي به آرمونا نداره ها)
يعني چي؟ شما بريد يه كتاب CD دار ازش بگيرين بعد برين CD رو فعال كنين اگه تو قرعه كشي برنده نشدين من اسممو عوض ميكنم....من و همه ي دوستانم كه اين كارو كرديم برنده شديم...برا چي اينكارو ميكنه؟چون كتاباي ميتونم بگم مزخرفش رو بفروشه........
من خودم گاج رو تابستون پارسال 4 تا آزمونش رو به خاطر معدله كتبي مجاني رفتم....چون واسم مهم نبود خيلي توجه نكردم به خوبي يا بديه آزمون چون هيچي نميخوندم....پس در اين باره نميتونم نظري بدم...
ولي درباره گزينه 2....
من فقط 2تا ازمون جامعش رو شركت كردم تو خرداد و اونجا فهميدم چه اشتباهي كردم...
گزينه 2 خيلي سرتره از كانون
سوالتش كاملا ايده دار هستند(البته بگم سوالاي گزينه 2 از كنكور سختره يگم)
همين سختيه سوالا باعث شده يه سري ديد منفي داشته باشن كه به نظرم شايد درست باشه...بيشتر بچه هايي كه درسشون خوبه يا متوسط رو به بالا هستن برن گزينه 2 ميفهمن بهتره..
ولي اگه درستون خوب نيست سمتش نرين بهتره چون ديگه واقعا نا اميد ميشين....
ضمنا فكر كنم ميشه فقط يه آزمونشم ثبت نام كرد...
به نظرم بريد تفاوتو احساس ميكنيد...
كلا توي آزمونايي كه شركت مينيد خيلي گير به جامعه ي اماري ندين چون واقعا هيچ لزومي نداره كه آزموني كه جامعه ي آماريه بيشتري داره بهتره ....
سلام
خب دوستان یه چند تا نکته رو بگم
اولا کلا تو شهر ما آزمون های گاج نیستپس این هیچی
2-میمونه قلم چی و گزینه 2 من بیشتر به خاطر برنامه ریزی میخواستم برم کانون اخه میگن برنامه خوبی داره
راستی شما از جامعه اماری گزینه خبر ندارید به نظرم خدماتش نسبت به کانون بهتر باشه
راستی گزینه هم مثلا کانون از این برنامه های راهبردیه چیه از اینا داره؟
کلا میشه یه مقدار در مورد گزینه و خدماتش بگید
اقا الان من مهر میرسم سوم ریاضی بعد این گزینه تو بودجه بندی آزموناش مرور درسای سال دوم رو داره؟اگه میشه جدیدترین بودجه بندی واسه سوم ریاضی رو بزارید
ممنون
Last edited by mehrdad123; 18-08-2012 at 08:54.
سلام
ببين من فقط 2 تا آزمون جامع گزينه 2 رو بودم
اولا كه كارنامه هايي كه ميده از كانون خيلي دقيق تر و بهتره تو سايتش انواع كارنامه رو گذاشته...
هر آزموني كه ميدي 2 تا دي وي دي ميده كه يكي پاسخ تشريحي همون آزمونه معلما ميان دونه دونه سوالارو توضيح ميدن(حتي دروس عمومي) اونيكي هم درسنامه ي آزمون بعديه....آخر هر دي وي دي هم چندتا مشاور عالي(مثله پور دستمالچي و خراطها و ....)راهنمايي ها و مشاوره هاشونو ميدن(ايني كه ميگم برا كنكوره سومشو من نديدم)
كلا اگه با اين آزمونا كار كني بهتر از قلم چيه ....دوما دوست عزيز شما چه گيري دادي به جامعه ي آماري؟ اصلا نبايد معيارت براي انتخاب آزمون همچين چيزي باشه....تويه همين قلم چي ميدوني چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــقــــــــــ ـــــــــــــــــــــدر زياد تقلب ميشه؟؟؟ برو ميدون انقلاب 3سوته گير مياري سوالارو....
از نظر من قلم چي آشغاله ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)