تعداد تیما وهوش مصنوعی همون قبلیست.(فیفا 08 کجاش زیبا بود.98 که تیماش نصف 08 بود)!!!بازي اي به سختي Fifa06 به زيبايي Fifa08 به نوآوري Fifa2004 به پر تيمي Fifa98 و به دلنشيني Fifa2000
تعداد تیما وهوش مصنوعی همون قبلیست.(فیفا 08 کجاش زیبا بود.98 که تیماش نصف 08 بود)!!!بازي اي به سختي Fifa06 به زيبايي Fifa08 به نوآوري Fifa2004 به پر تيمي Fifa98 و به دلنشيني Fifa2000
08 به اون زيبايي.من هنوزم دارم تو 08 نكات جديد كشف مي كنم
فيفا98 پر تيم ترين بازي فيفا هست.
مگه ليگ روسيه و روماني اضافه نشده.
هوش مصنوعي هم بهتر شده
سلام خدمت دوستان گل:
اقا برگشتیم و یه ماهی میشه هیچ خبر ندارم نه از فیفا نه از ساکر و نه از کل دنیا اگه ممکنه و زحمتی نیست به این سوالات ما پاسخ بدین.
1:یه توضییح در باره فیفا09 نسخه کامپیوتر که چطوریه ؟
2:بازی که گفتین 12 روز دیگه منتشر میشه نسخه کورنت هستش یا نکستش؟
3:مشکل فیفا09 (next-gen) که از عکسهای قبلی مشخص بود چهرها هستش میگم کاری شده روش یعنی عکسی اومده که بهتر شدن رو نشون بده ؟
4:دمتون گرم
آقا این مثه اینکه لینکش خرابه , این هم لینک جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
08 کجاش زیبا بود ؟ با اومدن 08 من از EA نا امید شدم و برای اولین رفتم PES خریدم و از این تغییر مسیر واقعا راضی هستم.حالا ببینیم این 09 چی میشه!نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به داش احمد گل!سلام خدمت دوستان گل:
اقا برگشتیم و یه ماهی میشه هیچ خبر ندارم نه از فیفا نه از ساکر و نه از کل دنیا اگه ممکنه و زحمتی نیست به این سوالات ما پاسخ بدین.
1:یه توضییح در باره فیفا09 نسخه کامپیوتر که چطوریه ؟
2:بازی که گفتین 12 روز دیگه منتشر میشه نسخه کورنت هستش یا نکستش؟
3:مشکل فیفا09 (next-gen) که از عکسهای قبلی مشخص بود چهرها هستش میگم کاری شده روش یعنی عکسی اومده که بهتر شدن رو نشون بده ؟
4:دمتون گرم
در مورد سوال اولی پست اول رو بخون!
در مورد سوال دومی باید بگم که وقتی منتشر بشه هر دوشون منتشر میشه دیگه یعنی هم نکست جن و هم کورنت جن با هم منتشر میشن!
در مورد سوال سومی هم عزیز چهره ها و استیل بازیکنان که عالی هستن یعنی فکر نکنم که از این بهتر بشه درستشون کرد!!
در مورد قسمت 4 م باید بگم که خیلی مخلصیم!
مطمئنی جای بهتر نباید بزاری بدتر.چهره ها و استیل بازیکنان که عالی هستن یعنی فکر نکنم که از این بهتر بشه درستشون کرد
(چهره ها واستیل بازیکن ها داغون هست یعنی فکر نکنم بشه از این بدتر درستشون کرد)
من در مورد نسخه نکست جن گفتم!!!!مطمئنی جای بهتر نباید بزاری بدتر.
(چهره ها واستیل بازیکن ها داغون هست یعنی فکر نکنم بشه از این بدتر درستشون کرد)
اهان این شد.چون pc یا نسخه ی ps2 واقعا فاجست اما نکست درست مثل 08 بی نظیر کار شده.
من که خیلی از 08 بیشتر خوشم اومد تا 07 و نسخه های قبلی واقعا بیشتر مشکلات رفع شده بود08 کجاش زیبا بود ؟ با اومدن 08 من از Ea نا امید شدم و برای اولین رفتم Pes خریدم و از این تغییر مسیر واقعا راضی هستم.حالا ببینیم این 09 چی میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)