من سرعتام دو سه شب است با شاتل در حد دایلآپ و گاهی اوقات صفر میشود بنابراین در این مدت دانلود شبانه نداشتهام!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من سرعتام دو سه شب است با شاتل در حد دایلآپ و گاهی اوقات صفر میشود بنابراین در این مدت دانلود شبانه نداشتهام!
سلام ،
عزیز توی ایران نباید انتظار اینترنت پر سرعت داشته باشی ، همینو هم که میخواهی بگیری خدارو شکر کن ،
من اینترنتم از نداگستر هست ، بد نیست ، ولی از ظرفیت دانلود یا همون حجم دانلود راضی نیستم ، 9 گیگ در سه ماه ، البته من استفادم خیلی بیشتر از ایناس .
ماهی 6 تومنش هم پیدا میشه باید بگردین .
من فکر کنم از همه بهتر شاتل باشه ،خودم هم میخواستم از اونجا بگیرم .
باید ببینید استفادتون از اینترنت چقدر / چطور هست .
به هر حال موفق باشید.
سلام
من یه کاربر دایال آپ هستم که میخوام سرویس adsl بگیرم ولی نمیدونم نیازهای منو تامین میکنه یانه؟
من میخوام حد اقل 700مگ شبانه دانلود داشته باشم
آیا با شرکتهای حال حاضر همچین کاری رو میشه انجام داد؟
آیا سرویسهای شبانه در اصفهان راهاندازی شده؟
آیا مجبورم برم سراغ کارت --- برم؟
راستی من در محدوده خیابان ابوذر هستم
من که با شاتل 128 سرعتم روز و شب 60 اصت و راضیم فقط عیبش اینه که من 3 ماهه گرفتم اما محدودیت 5 گیگ داره که واقعا کمه من حدود 2 ما ه نشده 4.5 گیگش رفته حالا موندم
مواظب باش به محض اینکه ترافیکت تموم شد قطع میبشی و باید حدود 10000 تومن بدی 1 گیگ ترافیک بخری
موفق باشید
سلام میشه یه توضیحاتی در باره این گواهی اشتغال به تحصیل که تو صفحه 6 گفتید برا گرفتن 512adsl بدید
سلام کسی از دوستان بیدا می شه که به من کارت طلایی شاتل بده لطفا بیغام خصوصی بده
همونطور که میدونید بنا بر قانونی که تصویب شده واگذاری سرعت بالای 128 به تمام افراد امکانپذیر نیست و فقط به قشر خاصی داده میشه! چون همه کس جنبه اینترنت بالای 128 رو نداره![]()
شما اگر دانشجو هستید میتونید از دانشگاهتون یک نامه بر این مضمون که نیاز به اینترنت پرسرعت دارید برای تحقیقاتتون! بگیرید و به شرکت مورد نظر بدید(راه فرار اینکه یکی از دوستاتون که دانشجو هست یک نامه به اسم شما بگیره و بهتون بده)
دوم اینکه پروانه محل کسبتون رو ببرید بگید برای مغازه نیاز به اینترنت پرسرعت دارید(راه فرار اینکه یکی از دوستاتون که پروانه داره در خواست adsl بده و به جای شماره مغازه شماره خونه رو بده)
در مورد راه های فرار که گفتم اولا خودم از راه قانونی گرفتم ثانیا مسئولیت استفاده از اونا با خود شماست
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی شرکت مورد نظر تماس بگیرید
من امروزسفارش adsl از شاتل دادم به نظرونتا چند وقت باید بمونم تو خماری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)