تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 196 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با درود دوست عزيز
    البته شما اطلاعاتتون از من بيشتر هست ولي در مورد avg internet security از حق نگزريم،حداقل در مورد
    فايروال هيچ نقطعه ظعفي وجود نداره،ديگه مگه بايد چيكار كنه كه نكرده،بر روي تمام كانكشنها به بهترين وضع اعمال مديريت ميكنه،راهي باقي نميمونه براي نفوذ،حتي IP adress كانكشنهاي ناخواسته را هم نشون ميده(يك مزيت منحصر به اين آنتي ويروس)
    در مورد اسكن هم قابليت قرار گرقتن در وضعيت fast را دارد.
    در مورد اشتباه ميشه يك مثال ذكر كنيد شايد منظور شما بلاك كردن كركهاي حاوي تروجان هست.
    با تشكر
    سلام به شما.
    خوب شما تجربه شخصی خودتون رو گفتید و قابل احترامه.
    اما من حرفهام رو با استناد به نتایج matousec و Av-Comparatives زدم.این دو سایت به ترتیب انواع فایروال و انواع آنتی ویروسها رو مورد تست و آزمایش قرار میدن و خیلی هم معتبر هستن.
    نتایج تست فایروالها.AVG متاسفانه وضعیت اسفباری داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم نتایج تست آنتی ویروسها.
    AVG چندین سال هست که اشتباهات زیادی تو شناسایی ویروسها داره.همه هم کرک و کیجن نیستن.
    کد:
    در مورد Fast mode هم سرعت اسکن واقعا بالانمیره.بلکه دقت اسکن میاد پایین.یعنی Deep Scan انجام نمیشه.
    با این حال من خودم از طرفدارای AVG هستم ولی نباید بذاریم تعصب جای واقعیت رو بگیره.
    موفق باشید.

2. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه که 8.5 Virusscan Enterprise+Antispyware Enterprise برای لپ تاپ با ویندوز ویستا مناسب هست یا نه! آخه کسی که لپ تاپ رو ازش گرفتم گفت nod 32 یاKaspersky بگیر(35000 تومان با 1 سال گارانتی)...
    من این مک آفی رو دارم اگه با ویستا و لپ تاپ سازگاره بی خیال اون دو تاشم!!؟!
    کلا می خوام نظرات دوستان رو راجع به اینکه کدوم آنتی ویروس واسه ویستا و لپ تاپ مناسب تره بدونم
    مرسی
    (البته من مک آفی رو روی pc دارم تا حالا هم مشکلی نداشتم-فقط یکم سرعت کامپیوتر رو میاره پایین نسبت به کاسپر و یا نود-ولی روی لپ تاپ نمی دونم)

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه که 8.5 Virusscan Enterprise+Antispyware Enterprise برای لپ تاپ با ویندوز ویستا مناسب هست یا نه! آخه کسی که لپ تاپ رو ازش گرفتم گفت nod 32 یاKaspersky بگیر(35000 تومان با 1 سال گارانتی)...
    کلا می خوام نظرات دوستان رو راجع به اینکه کدوم آنتی ویروس واسه ویستا و لپ تاپ مناسب تره بدونم
    مرسی
    (البته من مک آفی رو روی pc دارم تا حالا هم مشکلی نداشتم-فقط یکم سرعت کامپیوتر رو میاره پایین نسبت به کاسپر و یا نود-ولی روی لپ تاپ نمی دونم)
    داداش واسه لب تاپ اصلا فرقي نمي کنه که آنتي ويروس چي باشه!!!!!!!!!
    من خودم Dell vostro 1500 دارم و با ويندوز ويستا و Avast Home 4.8 نصب کردم و خيلي خيلي راضي هستم.
    و McAfee رو من نصب کردم با ويستا سازگاري نداره داداش.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داداش واسه لب تاپ اصلا فرقي نمي کنه که آنتي ويروس چي باشه!!!!!!!!!
    من خودم Dell vostro 1500 دارم و با ويندوز ويستا و Avast Home 4.8 نصب کردم و خيلي خيلي راضي هستم.
    و McAfee رو من نصب کردم با ويستا سازگاري نداره داداش.
    مرسی داداش! لطف کردی فقط این آواست آپدیتش چه جوریه! راحت آپدیت میشه!؟

داره خودمونی میشه afshar202's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به شما.
    خوب شما تجربه شخصی خودتون رو گفتید و قابل احترامه.
    اما من حرفهام رو با استناد به نتایج matousec و Av-Comparatives زدم.این دو سایت به ترتیب انواع فایروال و انواع آنتی ویروسها رو مورد تست و آزمایش قرار میدن و خیلی هم معتبر هستن.
    نتایج تست فایروالها.AVG متاسفانه وضعیت اسفباری داره:
    کد:
    این هم نتایج تست آنتی ویروسها.
    AVG چندین سال هست که اشتباهات زیادی تو شناسایی ویروسها داره.همه هم کرک و کیجن نیستن.
    کد:
    در مورد Fast mode هم سرعت اسکن واقعا بالانمیره.بلکه دقت اسکن میاد پایین.یعنی Deep Scan انجام نمیشه.
    با این حال من خودم از طرفدارای AVG هستم ولی نباید بذاریم تعصب جای واقعیت رو بگیره.
    موفق باشید.
    [ولی نباید بذاریم تعصب جای واقعیت رو بگیره.]
    ممنون از راهنمايي شما ولي من ترجيح ميدم به تجربيات خودم و ديگر دوستان در اين انجمن استناد كنم.
    اين سايتها غالبآ با اهداف تجاري اقدام به ارائه اين مقايسات ميكنند ، اگر اين نتايج قطعيت داشت ديگر اينهمه بحث براي انتخاب يك انتي ويروس معني نداشت.
    در سايت اولي كه معرفي كرديد kasper9 با AVG8 مقايسه شد در صورتيكه ميدانيم اخرين ورژن AVG‌ نسخه8.5 است.
    در سايت دوم KASPRE كه يكي از بهترين آنتي ويرسهاست در مقابل شناسايي ويروسها %50 اشتباه داشته ،كه خيلي دور از واقعيت به نظر ميرسد.
    در مورد سرعتSCAN همينطور كه در عكسهاي زير ميبينيم در حالت FAST سرعت نصبت به حالت NORMAL سه برابر است.
    ممنون ميشم اگه اشتباه مطالبي ذكر شد گوشزد كنيد.

7. این کاربر از afshar202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی داداش! لطف کردی فقط این آواست آپدیتش چه جوریه! راحت آپدیت میشه!؟
    آره خيلي خيلي راحت آپديت ميشه! اصلا جاي نگراني نيست!
    برو به سايت:
    کد:
    و اونجا ثبت نام کن بعد به E-Mail تو يه سريال يک ساله رايگان ارسال ميشه که امکان آپديت رايگان به مدت يک سال رو ميده و بعد يک سال هم اگه همين کارو انجام بدي دوباره به تو يک سريال يک ساله ديگه ميده و اين همين طور ادامه پيدا مي کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره خيلي خيلي راحت آپديت ميشه! اصلا جاي نگراني نيست!
    برو به سايت:
    کد:
    و اونجا ثبت نام کن بعد به E-Mail تو يه سريال يک ساله رايگان ارسال ميشه که امکان آپديت رايگان به مدت يک سال رو ميده و بعد يک سال هم اگه همين کارو انجام بدي دوباره به تو يک سريال يک ساله ديگه ميده و اين همين طور ادامه پيدا مي کنه.
    مرسی! خیلی لطف کردی

داره خودمونی میشه Farvadin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    مرسی
    سلام دوست عزيز
    برخلاف نسخه 8 ، نسخه 8.5 مكافي ويروس اسكن اينترپرايز با ويندوز ويستا سازگار هست.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان یه سوال

در حال حاضر پرطرفدار ترین آنتی ویروس جهان کدوم آنتی ویروسه؟؟؟

12. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه afshar202's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من بايد ببينيم بيشترين دانلود متعلق به كدوم هست كه البته دليل بهترين نميشه،چون اكثر كاربران خانگي ترجيح ميدن از يك انتي ويروس رايگان استفاده كنند بر خلاف ايران كه اكثرآ گرانقيمترينها را انتخاب ميكنند

14. این کاربر از afshar202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •