تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 141 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام
    دوستان من پارسال از بیت استفاده میکردم و خیلی هم ازش راضی بودم اما چون الان ازش استفاده نمیکنم نمیتونم دقیقا راهنمایی تون

کنم اما کلیات رو عرض میکنم :

بازگردانی فایل های پاک شده
    شما باید اول براش تعریف کنی که موارد مشکوک رو چیکار کنه بعدا بری توی قرنطینه دنبالش بگردی .

file Encryption چی هستش ؟!
    این گزینه به معنای رمز دار کردن یک فایل هست ، حالا زحمت مورد کاربردیش با خودتون هست .

ببخشید که توضیحات مختصر بود ، این آنتی ویروس از لحاظ تنظیمات کاربری بدون رقیب هستش فقط باید با یه کم زحمت گزینه ها رو پیدا کنید .

موفق باشید 

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    آیا محصول جدید Bitdefender برای نصب شدن به Net Framework. نیازمنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBARPARS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیزان سایت من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم . میتونم از طزیق کافی نت ها اپدیت بیت دیفندر را از سایتش یا هرجای دیگه دانلود و سپس در کامپیوترم ویروس کشم را اپدیت کنم .
    از ویروس کش BitDefender Internet Security 2010 که Version: 13.0.13 است استفاده میکنم.

با تشکر
    و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
    Last edited by AKBARPARS; 10-08-2010 at 12:17.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوست عزیز نسخه جدید تر از بیت دفندر اومده که نسخه Build 13.0.21 هستش و یه سری مشکلات نسخه قبلی رو نداره...شما می تونی این نسخه رو دانلود کنی و بعد هر ماه یا 15 رو یک باری به سایت بیت دفندر بری و از اون جا بسته های آپدیت رو به وصرت پکیج های .exe دانلود کنی و در سیستم خونه نصب کنی.......
    جدید ترین بسته بروز رسانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای 6/8/2010 هستش.یعنی 6 روز پیش
    .................................................. .......................................
    برای دانلود نسخه های جدید هم به اینجا ها می تونی بری
    کد:
    کد:
    .................................................. ..................................
    موفق باشید

5. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

Bitdefender در آخرين تست VB100 شكست خورد و نتونست گواهينامه VB100 رو بگيره.

به خاطر همين استفاده از اين آنتي ويروس توصيه نميشه.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض آپدیت دستی Bitdefender Rescue CD

هیچ آنتی ویروسی به تنهایی کامل و جامع نیست اما ما ناچاریم به یکیشون اعتماد کنیم.من به NOD اعتماد ندارم.Kasper روسی و Avira آلمانی بهترین آنتی ویروسایی بودن که من دیدم.البته با Bitdefender و Norton و Macafee و چند تای دیگه کار کردم.
    فهمیدم علاوه بر آنتی ویروس نصب شده روی سیستم،گاهی باید از آنتی ویروسهای پرتابل یا دیسک نجات بعضی آنتی ویروسای دیگه استفاده کرد.
    به تازگی دیسک نجات Bitdefender رو دانلود کردم.حجمش بالای 300 مگابایته و حداکثر ماهی یکبار آپدیت میشه.در حالیکه حجم آپدیتش به زور از 10 یا 15 مگ تجاوز میکنه.به این فکر افتادم خودم اونو آپدیت کتم و هر ماه بیخودی 300 مگ دانلود نکنم.کل اینترنت و فرومهای خود Bitdefender رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
    دیسکهای نجات اکثر آنتی ویروسها از سیستم عامل لینوکس زنده در قالب یک فایل Squashfs استفاده میکنه.squashfs یک سیستم فایل کاملا فشرده است که کل سیستم فایل لینوکس و آنتی ویروس داخل اونه.من یه کاربر ویندوزم البته یه کمی با لینوکس کار کردم.لینوکس پارسیسکس رو در ماشین مجازی(Virtual Box) نصب کردم و ایمیج سی دی آنتی ویروس رو در ماشین مجازی بوت کردم و از طریق اینترنت آپدیت کردم.فایلهای آپدیت شده در مسیر /opt/Bitdefender-scanner/var/lib/scan/ رو به طور کامل رو یه درایو FAT32 ماشین مجازی کپی کردم(یه فایل مخفی به نام uptd. که اونم کپی کنید).اینبار ماشین مجازی رو از طریق پارسیکس بوت کردم.فایل filesystem.squashfs رو که در پوشه casper ایمیج سی دی آنتی ویروس بود در مسیر home/ اکسترکت کردم و دستورات زیر رو به عنوان کاربر ریشه در ترمینال وارد کردم :
    cd /home
    unsquashfs -d bitdef filesystem.squashfs

پوشه ای به اسم bitdef تشکیل شد که باید پوشه bitdef/opt/Bitdefender-scanner/var/lib/scan/ رو حذف و پوشه آپدیت رو که قبلا ذخیره کرده بودیم جایگزین اون کنیم و بعد در ترمینال

chown -h -R 0:0 /home/bitdef

حالا روی پوشه bitdef راست کلیک میکنیم میریم به تب Permissions باید مجوز خواندن و نوشتن و اجرا به مالک،گروه مالک و سایر کاربران اعطا بشه.هرجا read & Write دیدید کلیک کنید.یه انتخاب پایین این سربرگ هست که مجوزها رو به کلیه فایلها و پوشهای زیر مجموعه بسط میده.با یه دستور در ترمینال از این امر مطمئن بشید :

ls -l -a -R /home/bitdef

باید در خروجی دستور در تمام فایلها این دیده بشه :rwx-rwx-rwx root root ..... یا مشابه این.
    فایل filesystem.squashfs رو حذف کنید و در ترمینال دستور زیر رو تایپ کنید

mksquashfs bitdef filesystem.squashfs

فایل جدید آپدیت شده تشکیل شد.فایل ایمیج رو با یه ایمیج ادیتور(مثل Ultraiso) باز و فایل جدید رو جایگزین فایل اصلی در پوشه casper کنید.در لینوکس هم میشه اینکارو کرد اما من در ویندوز راحتترم. ضمنا من از سی دی یا دی وی دی استفاده نمیکنم بلکه یک USB Flash بوتیبل شخصی دارم.سه پوشه casper، Install و ِdocs رو از ایمیج اکسترکت میکنم رو USB.من از GRUB4DOS برای بوتیبل کردن USB استفاده کردم.این چند خط رو به منوی گروب اضافه میکنم تا آنتی ویروس Bitdefender رو از USB بوت کنم :

آنتی ویروس بیت دیفندر title
    kernel /casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper splash vga=791 lang=us
    initrd /casper/initrd.gz

Last edited by Ahmad24; 16-08-2010 at 15:21. دليل: تصحیح یک اشتباه متنی

8. 3 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

13 BitDefender Internet Security 2011

دنبال کرک نسخه 2011 اومدم این تاپیک اما انگار خودش هم معرقی نشده هنوز اینجا!!
    بهرحال:

BitDefender Internet Security 2011

What's new in BitDefender 2011

Quick Scan
    The new Quick Scan uses in-the-cloud technology for better detection and improved response time to new and unknown viruses.

Dashboard Shortcuts
    All BitDefender 2011 products enable users with specific needs—like parents and gamers—to create their own dashboard and shortcuts to frequently-used functions.

Search Advisor
    BitDefender 2011 provides safety ratings for search results and warnings about visited websites that may contain spyware or other malware.

Smart Help
    BitDefender now includes a series of personalized suggestions, warnings, and safeguards that are relevant to the recent activity performed by the user.

Video Tutorials
    Get instant support and viewing of video tutorials that take you step by step through the actions required to configure BitDefender.

Improved Parental Control
    Parents have remote access to review children's online activity and change parental control settings
    .

Download Links

کد:

کد:

10. این کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت 271's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    از این 3 سریال میتونید برای اینترنت سکوریتی Bitdefender 2011 استفاده کنید.

75BE25A15232DEFDAA0A

A42E44CB853E231C243F

ADB8C32FEAEF9819F898

12. این کاربر از 271 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

4

عزیزان سایت من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم . میتونم از طزیق کافی نت ها اپدیت بیت دیفندر را از سایتش یا هرجای دیگه دانلود و سپس در کامپیوترم ویروس کشم را اپدیت کنم .
    از ویروس کش BitDefender Internet Security 2010 که Version: 13.0.13 است استفاده میکنم.

با تشکر
    و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
    بله دوست عزیز شما میتونبن از خود سایت Bit Defender آبدیت هارو از قسمت دانلودش بگیرین برای اکثر نسخه ها داره هم برای ویندوز 32 بیتی هم 64 بیتی به نظر من آنتی ویروس خیلیییی توپی هست من از نسخه لایسنس دارش استفاده میکنم واقعاً حرف نداره

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم
    این update هایی که انجام میدیم بعد از یک مدت که میخوایم unistall کنیم یا تعویض windows
    راهی نداره که اپ هایی که کردیم رو جدا کنیم ؟ که بعدا که دوباره نصبش کردیم بهش اضافه کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •