آقا دم شما گرم
100% جواب داد
راستی نورتون چجوریه با مقایسه با کاسپر
آقا دم شما گرم
100% جواب داد
متاسفانه نورتون نشون داده که هنوز هم همان اشکالات سابق رو داره. بسیار کند و سنگین است.
سلام.آقا دم شما گرم
100% جواب داد
Norton خیلی بدتر از Kaspersky نیست.
روی سیستم من NAV 2008 از KAV 7 سریعتره.
به نظر من الان ضعف اصلی نورتون ( 2007 به بعد)سرعتش نیست.بلکه آپدیت کندشه.
منظورم فقط حجم آپدیت نیست.درواقع Live Update نورتون کنده.عملیات چک کردن و آپدیت کردن زمان بره.
من تو ورژن 2009 دیدم وضعیت آپدیت خیلی بهتر شده.همچنین سرعت Load شدن خیلی رفته بالا و مصرف حافظه و CPU خیلی اومده پایین.
وقتیکه Norton یا Kaspersky روی سیستم من نصب بوده هیچوقت ویروس مخرب نگرفتم.
منظورم از ویروس مخرب ویروسی هست که عملا ویندوز را فلج کنه و مشکلات زیادی بوجود بیاره.
منظورم کرک یه نرم افزار نیست که به اشتباه ویروس تشخیص داده میشه و با دیدن اخطار آنتی ویروس شگفت زده میشیم.
من به عنوان کاربر چندین ساله نورتون فهمیدم که این آنتی ویروس ویروسهای واقعا مخرب که آسیبهای جبران ناپذیر به سیستم میرسونن را تشخیص میده و قدرت پاک کنندگی خیلی خوبی داره.
نورتون شاید ظاهر و تنظیمات ساده یا آماتوری داشته باشه ولی قدرت تشخیص بالا و حرفه ای داره.به همین خاطره که کم اشتباه ترین آنتی ویروسه.
در آخر دوستانی که میخوان از NAV یا NIS ورژن 2008 استفاده کنن برن از سایت Symantec آخرین ورژن را دانلود کنن.حالا که کرک معتبر اومده بهتره از نسخه جدیدتر استفاده کنید.
اقا من الان نورتون 360 رو نصب کردم بگید چه خاکی بریزم تو سرم تا شروع به کار کنه.
سلام.
شما از لینک زیر آخرین ورژن N360 را دانلود کنید.
بعد مراجعه کنید به پست اول همین تاپیک. کیجن به همراه آموزش اونجاست.
دانلود N360 v2 :
Size=74 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید این کرکی تو اولین پست همین تایپ هست آیا برای نورتون آنتی ویروس 2008 هم کاربرد داره ؟
اگه بله لطفا برام برنامه نورتون آنتی ویروس 2008 رو برام قرار دهید .
ببخشید فراموش کردم .
برنامه نورتون اینترنت سیکیوریتی 2008 در پست اول نبود که بخوام دانلود کنم .
لطفا برام قرار دهید ( نسخه ای بزارید که با کرک مچ باشه )
ممنون .
عجیبه با این کرک در روز 1 بار نورتون اکسپایر می شه و روزه بعد دوباره بر میگرده
تا به حال 4 بار این اتفاق واسه نورتونه من افتاده
هر بار غیر فعال و دوباره بر میگرده حالت معمولیش !
دوستان دیگه با این کرک مشکل مشابه نداشتند و آیا آپدیت باهاش مشکلی نداره؟
همینش خوبه
فقط نورتون
لينك دانلود هر سه محصول Norton Antivirus 2008 , Norton Internet Security 2008 , Norton 360 v2.0 كه براشون كرك جديدي منتشر شده در پست اول اين تاپيك قرار داده شد.
دوستان توجه داشته باشند كه آموزش كرك كردن هر 3 محصول كاملا مشابه ميباشه و از آموزش كرك كه در پست اول قرار دادم براي كرك كردن 2 محصول ديگه نيز عينا ميتوان استفاده كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)