تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 1004 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برنامه فارسي مديريت دانلود شبانه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه راهنما

کد:
    Last edited by urumchi; 26-06-2011 at 00:30.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ديروز جلوي مخابرات يه بنر ديدم كه روش نوشته بود :
    فروش تلفن ثابت و اينترنت پرسرعت +ADSL2 با 20% تخفيف

زمان ثبت نام محدود ميباشد
    با خودم فكر كردم حتما مخابرات ميخواد مثل شركتهاي خصوصي سرعت دانلود رو بالا ببره واسه همين نوشته زمان ثبت نام محدود ميباشد و اينكه از اصطلاح 2+ADSL استفاده كردن. اما امروز كه رفتم مخابرات در كمال تعجب ديدم كه هيچ خبري نيست و به من گفتن كه نسبت به قبل فقط 20% كاهش قيمت داريم، جالبتر اينكه ليست تعرفه اي كه بمن دادن همون قيمتهاي قبلي رو نوشته بود و تنها فرقش اين بود كه بالاي تعرفه به اصلاح جديد نوشته بود :
    تعرفه سرويسهاي اينترنت پر سرعت +ADSL2

يعني هيچ تخفيفي در كار نيست و سرويسها همون قبلي هان يه وقت جو زده نشين مثل من فكر كنين مخابرات آدم شده و ميخواد حال بده

Last edited by urumchi; 26-06-2011 at 11:04.

4. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه مخابرات که آدم بشو نیست . اگه امیدی هم هست به شرکتای خصوصیه . که با این وضع من آینده ی روشنی برای ای دی اس ال نمیبینم . فکر کنم 4-5 سال طول بکشه که وای فای جا بیفته مثل اروپا و آمریکا ! اون وقت شاید وضع بهتر شه

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه مخابرات که آدم بشو نیست . اگه امیدی هم هست به شرکتای خصوصیه . که با این وضع من آینده ی روشنی برای ای دی اس ال نمیبینم . فکر کنم 4-5 سال طول بکشه که وای فای جا بیفته مثل اروپا و آمریکا ! اون وقت شاید وضع بهتر شه
    لابد در راس اين شركتها كه بايد بهشون اميدوار بود مكس نت قرار داره

زهي خيال باطل!

كشور ما يه مشكل خيلي خيلي بزرگ داره اونم اينه كه وقتي يه وزيري يا مديري مياد كاري رو برنامه ريزي ميكنه تا مياد از بهره برداري بشه ميزارنش كنار و مدير جديد يا وزير جديد كه مياد كارهاي اون شخص قبلي رو قبول نداره و انجامشون نميده و همين ميشه كه يه پروژه 20 سال طول ميكشه تكميل بشه حالا شما به 5-4 سال ديگه اصلا دل نبند چون تا 2 سال ديگه دوباره انتخاباته رياست جمهوريه و اگه قراره كاري بشه بايد ظرف اين 2 سال بشه كه عمرا اين دولت ذره اي فكر به حال اينترنت اين مملكت بكنه و بخواد WiFi رو فراگير كنه

راستي پينگ مكس نت در اورميه هم مثل مهاباد بالاست يا فقط در مهاباد زياده؟
    Last edited by urumchi; 26-06-2011 at 13:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه کلا با آ.غربی مشکل داره . فکر کنم عمدا پهنای باند استان رو کم بستن . تا تبریزیا تامین شن مام که بدبختیم و هیچ کاری از دستمون بر نمیاد

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

آنا اینترنت :
    کد:
    اینترنت نیست ، آشغال دونی هست .
    توصیه می کنم اگر پول کافی دارید از مبین نت بگیرید ، هیچ قطعی نداره و پینگ هم ثابت هست روی 200 تا 300 .
    نیم ساعت 1000 نیم ساعت 200 نیم ساعت 400 نیم ساعتی 600 اینطوری نیست .

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظر من فقط مبین نت و مکس نت ایرانسل سرعت و کیفیت بهتری دارن ولی خوب به نسبت Adsl معمولی قیمت بیشتری رو باید تقبل کنیم

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

متاسفانه اينترنت اورميه از تبريز تامين ميشه و در واقع ما داريم از ته مانده پهناي باند تبريز استفاده ميكنيم.

يه سر به تاپيك تبريز بزنيد مطمئنم شاخ در مياريد. اونجا خيلي ها بفكر سرعت دانلود بالاي 300-200 هستن و بدبختانه ما بزور ميتونيم دانلود بالاي 120 گير بياريم و اكثر اوقات با مشكل كمبود پهناي باند مواجهيم.

من وقتي كانكت ميشم به سايت whatismyipaddress سر ميزنم، وقتي موقعيت منو تبريز نشون ميده كيفيت سرويسم واقعا خوبه و پينگم بالاي 200 نميره اما وقتي موقعيت منو اورميه نشون ميده بهترين پينگم ميشه 300.

همونطور در تصوير ميبينيد يكي از شاهراهاي اينترنت كشور به تبريز ختم ميشه و اونجاست كه پهنا رو مابين استانهاي همجوار تقسيم ميكنن چون از فيبر نوري استفاده ميشه تقريبا هيچگونه تلفاتي نداره اين انتقال پهنا حتي اگه از تبريز به اهواز پهناي باند داده بشه، مساله اينجاست كه پهناي باندي كه به آ.غ داده ميشه اونقدر كمه كه بهترين دانلود در اورميه شايد با كلي شانس كاربر به 200 كيلو برسه در صورتي كه در اورميه عموما زير 150كيلو دانلود ميكنيم. در حالي كه تبريزي ها دارن صحبت از 400 كيلوبايت ميكنن و به فكر 2مگ هستن

3 تا احتمال به ذهنم ميرسه:

1- تبريزي ها پهناي باند كافي به آ.غ نميدن كه اين مورد خيلي بعيده

2- مقامات ارشد وزارت ارتباطات يا رگولاتوري يا هر كسي كه مسئوله! مقدار سهميه آ.غ رو همينقدري كه ميبينيد تعيين كردن كه احتمالش كم نيست

3- از بس مسئولين مخابرات استان بي بخار و بي وجود هستن مثل بچه ميزنن تو سرشون و صداشونم در نمياد كه من شخصا مورد سوم رو قبول ميكنم چون نميشه كه يه شهري مثل تبريز اون وضعيتو داشته باشه و اورميه كه فقط 110 كيلومتر فاصله داره دچار اين وضع بحراني باشه
    خيلي از شهرهاي استان آ.ش كه فاصله شون از تبريز بيشتر از 100 كيلومتره همچين وضعيت بدي ندارن اونوقت ما...

Last edited by urumchi; 27-06-2011 at 02:33.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

صحبت از 400 كيلوبايت ميكنن و به فكر 2مگ هستن
    در مورد بقیه حرفاتون که نمیشه چیزی گفت٬ اما وقتی ۴۰۰ دانلود می کنند باید بالای ۳ مگ داشته باشند و در نتیجه نباید به فکر ۲ مگ باشند چون سرعت قاعدتا باید تقسیم بر ۸ بشه و ۲ مگ تقسیم بر ۸ نهایت ۲۵۶ بشه. (گرچه به اینم فعلا من راضیم اگه باشه )

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

آره بابا یارو رفته از مکس نت شکایت کرده میگه دانلود من 200 هست باید 250 باشه . اونوقت ما 50 هم نداریم

راستی ارومچی چطوریه که من این مدت فقط آی پی خوی و اصفهان گرفتم . هر دوشونم افتضاح . ولی قدیم که تبریز بود خیلی خوب بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •