جوابتون دو کلمه ای بود؟؟؟
خوب یه کم توضیح بدین دیگه . . .
موفق باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جوابتون دو کلمه ای بود؟؟؟
خوب یه کم توضیح بدین دیگه . . .
موفق باشید![]()
بابا چه خبره این همه عناوین گنده رو ردیف کردی پشت سر هم( چوب کاری نکن برادر
)
خب پس به این نتیجه رسیدیم که نویز سرعت رو در صدی کاهش میده
مثلا اگه ضریب کاهش رو بزاریم 10% هر سرویسی بگیریم 10% کم میشه و بقیش به من یوزر میرسه
پس با این حساب چرا سرویسای +128 و 128 همارا بالای 94% سرعت اسمی برام سرعت دانلود میده ولی 256 ش اینطوری نیست ؟ ( 84% )
راستی یه نکته ای هم که متوجه شدم اینه که وضعیت پینگ 256 خیلی بهتر از 2 سرویس قبلیه
اینو بطور تجربی میگما نه از سایتای تست سرعت ( نظرت چیه ؟ )
راستی : جریان استیضاح این برادر عزیزمون ( 56 کیلو بیت ) چی شد ؟
![]()
از خبر ممنون فکر کنم پس برای کسایی که روز ها وب گردی می کنن و شبها دانلود سرویس های اقتصادیش خیلی خوب شده![]()
من 100 خطر جواب دادم تکمه ارسال رو زدم ارسال نمیشه .
اون همه جواب هیچ شد.
نمیدونم چرا ارسال نمیشه؟
به هر حال دوباره کاری حوصله ای ندارم. برا یه وقت دیگه میگم . حیف.
سلام.
اونقدر از صبا نت میگین و تعریف میکنین که یادتون میره معایبش هم بگین.
درسته یه مدتیه صبا پهنای باندش رو به 1 گیگ افزایش داده ولی چند نفر از صبا نتی ها 2 روز متوالی تونستن با سرعت 128 کیلو بایت دانلود داشته باشن؟
صبا نت خیلی وقته که سرعتهاش افتضاح شده ....
راستی تا حالا دقت کردین وقتی اکانت 2 گیگ برای یک ماه میگیرین صبانت کیلوبایت موجود شما رو چند میزنه؟
برای مثال برای سرویس 2 گیگ خریداری شده میزنه 2000000 کیلوبایت درحالی که این میشه 1.95 گیگ حالا شما فکر کنید که سرویس خانگی یک ساله گرفته باشین اونم با سرعت 64 که حجمش 40 گیگ هست اون وقت صبا به شما 40000000 کیلوبات حجم میده که این میشه 39 گیگ یعنی 1 گیگ کمتر و اونوقت پول 1 گیگی که دایدم و ازش استفاده نکردیم چی میشه؟؟؟؟ در ضمن صبا هر گیگ اضافی رو 10 هزار تومن میگیره
یعنی اگه من برم سرویس 512 اکونمی شاتل رو بگیرم می تونم شبا از ساعت 1 الی 7 با سرعت 512 داونلود کنم
در ضمن قبلا اگه یک ساله می خریدی ماهی 9 تومن میفتاد یعنی 9*12=118 تومن برای 512 اکونمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين شاتل به هركس سرعت 512 رو ميده ؟
اخه نوشته به كاربراي خانگي حداكثر 128 ميده
من خودم شاتل دارم
درسته شبانش رایگان هست ولی مثل صبا و همارا نیست که شبا بره رو دو مگ در ثانیه
سرعتی که نوشته همونه میده نه بیشتر نه کمتر مثلا الان شما 256 گرفتید و 60 تا دانلود میکند وقتی هم که سرعت میره پایین
40 تا دانلود مکنید ولی شاتل الان 30 میشه دانلود کرد یعنی همیشه کمه هم شب و هم صبح
من میخوام برم صبا بگیرم ببینم چطوری روزی 1.9 gb استفاده میکنید
به نظر من تو ای اس پی ها بخوام نمره بدم اول به صبا میدم (البته صبا بعدش همارا بعدش شنیدیم پارس انلاین هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)