دوستان سلام
من برنامه smartgpscom روي گوشي نوكيا 5800 كه تازه گرفتم نصب كردم و متاسفانه در مورد گوشي خودم كه ويرايش v11.0.009 بود اعلام expired certificate كرد ولي براي گوشي دوستم كه دو ماه قبل گرفته با ويرايش v11.0.008 نصب شد .
لطفا راهنماي كنيد
دوستان سلام
من برنامه smartgpscom روي گوشي نوكيا 5800 كه تازه گرفتم نصب كردم و متاسفانه در مورد گوشي خودم كه ويرايش v11.0.009 بود اعلام expired certificate كرد ولي براي گوشي دوستم كه دو ماه قبل گرفته با ويرايش v11.0.008 نصب شد .
لطفا راهنماي كنيد
اگه باشه میزارن
خوب این کار رو کردم الان باید برنامه comgps رو باز کنم و برم توی یه محیط باز و منتظر کانکت شدن به ماهواره باشم ؟؟
اگه بخام از این نقشه استفاده کنم حتما باید توی اصفهان باشم یا مثلا توی خونه هم میشه به عنوان نقشه معمولی واسه دیدن جاهای مختلف اصفهان ازش استفاده کرد ؟
سلام بر منجی عالم
دوستان سلام
نزدیک به ده روزه که انواع کارمین و gps هارو دانلود کردم و ریختم روی کوشیم دفعه اخری فکر کنم درست ریختم مشگلی نداره در اجرا ولی من بیشتر از یک رده انتن نتونستم ازش بگیرم توی حدود چند جا امتحان کردم حتی 20 تا 30 دقیقه میتونه سخت افزاری باشه
راستی کوشی من n78
ممنون
اللهم عجل لولیک الفرج
برای سلامتی و تعجیل در فرج ایشان صلوات
Last edited by hamid_rad; 11-04-2009 at 10:18. دليل: املا
اگه توی اصفهان باشید نقطه ای رو که توش قرار دارید روی نقشه نشون میده ولی اگه توی شهر دیگه ای باشید فقط بعنوان نقشه میتونید ازش استفاده کنید .
موفق باشیms
جواب این سوال ما رو کسی نداد؟؟!!!!در ضمن ازدوستان کسی اطلاع نداره که چجوری میشه یک مقصد رو به برنامه داد تا برنامه کوتاه ترین مسیر یا بهترین مسیر رو به اونجا به ما نشون بده؟؟
سلام من نرم افزار ونقشه رو دانلود کردم فایل cer رو هم دانلود کردم میشه لطف کنین و توضیح بدین چه جوری نصبش کنم از فایل cer چه جوری استفاده کنم
با این برنامه نمیشه.
برات تو تاپیک ساین توضیح دادم.
سلام من نرم افزار smart com رو ساینش کردم ولی موقع نصب پیغم خطا میده فکر کنم در مورد فایل cer خطا میده چه کار کنم
راستی من کوشیو دست دوم خریدم uf و درب پشتتشو رو عوض کردم انتن gps کوشی n78 کجاست
چطوری میتونم تست سخت افزاری کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)