درس های تخصصی به این صورت هست. البته اگر شما باز سر کلاس نرید، یا در کل در امتحان میانترم شرکت نکنید، نمره ای که از ورقه میگیرید ( 14 نمره ) ضرب در کسر 7 / 10 میشه که در صورت گرفتن نمره کامل از ورقه، همون 20 میشه.
درس های تخصصی به این صورت هست. البته اگر شما باز سر کلاس نرید، یا در کل در امتحان میانترم شرکت نکنید، نمره ای که از ورقه میگیرید ( 14 نمره ) ضرب در کسر 7 / 10 میشه که در صورت گرفتن نمره کامل از ورقه، همون 20 میشه.
سلام
آيا امكان تغيير رشته در پيام نور هست؟
يه نفر در رشته مديريت دولتي پيام نور قبول شده ولي به اين رشته علاقه نداره
ميتونه در همون دانشگاه تغيير رشته بده؟
اگه ميشه، چكار بايد كرد؟!
با تشكر
تشكر بچه ها
پس فقط درسهاي تخصصي اينجوريه
خيلي خوبه
چون من ميخوام كارداني به كارشناسي كه دفترچه هاش قراره 11 اسفند بياد شركت كنم ... و شنيده بودم كه سوالات از تهران مياد و هيچ دخالت و نمره اي دست استاد و مركز دانشگاهت نيست .. اين خيلي بد بود و داشتم كم كم پشيمون ميشدم .. ولي تو اين حالت عاليه
آدم ميتونه حداقل يه 4 از استاد بگيره و بعد با يه 6 از امتحان پاياني بشه 10 و پاس كنه![]()
![]()
اگه مدیریت قبول شده نه امکان تغییر رشته نیست مگه اینکه دوباره ثبت نام کنه و امتحان بده
سلام دوست عزیزم
آره. امکان پذیره. از طریق بند ج. شما باید زمانی که ثبت نام برای بند ج فرا میرسه، ثبت نام کنی. تعدادی از دروسی به شما اعلام میشه که معمولا 3 درس عمومی و 3 درس اختصاصی هستش. دروس اختصاصی که باید بخونی و امتحان بدی از دروس رشته ای هستند که میخوای به اون تغییر رشته بدی. یادت باشه که در آزمونی که اواخر شهریور ماه برای تغییر رشته برگزار میشه باید حداقل از هر درس 50 درصد نمره خام رو بیاری یا اینکه از اونا نمره 12 رو حداقل کسب کنی. اگه تونستی این نمره ها رو بیاری عملا شما میتونی تغییر رشته بدی. تمامی این درسایی که امتحانشون رو اواخر شهریور میدی به عنوان واحد های انتخابی ترم اول محسوب میشن یعنی شما که به رشته ی دلخواهت رفتی از این به بعد ترم دوم خواهی بود. ضمنا یادت نره که دنبال ثبت نام بند ج باشی که از دستت نره. امیدوارم موفق باشی و اینایی که گفتم به درد همه بخوره.
بای
البته اینو بگم که به گرایش و رده ی تحصیلی مثل مدیریت یا مهندسی یا علوم هم باید توجه کنی. میتونی به مسئول رشته ات مراجعه کنی. اون بیشتر بلده.
عزيزان من از چند نفر شنيدم دفترچه پيام نور اومده . درسته ؟ مگه قرار نبود وسطاي اسفند بياد ؟
دوست عزيز تا جايي كه اطلاع دارم اون دفترچه هايي كه شما ميگيد فراگير كارشناسي ارشد
دفترچه هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته فراگير قراره 11 اسفند بياد
![]()
بچه ها کسی لیستی از سایت های پیان نور هر استان نداره؟
بچه ها رشته هاي كارداني به كارشناسي اعلام شده ...
رشتههاي تحصيلي دوره فراگير كارشناسي ناپيوسته شامل رشتههاي آموزش حرفه و فن ، آموزش ديني و عربي، آموزش رياضي ، آموزش زبان انگليسي ،آموزش علوم تجربي، آموزش وپرورش ابتدايي، امور تربيتي ، تربيت بدني وعلوم ورزشي، تربيت معلم قرآن كريم، مهندسي توليدات دامي ميباشد.
لينك خبر :
سوال :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه اين كه نشد .. اينا چه رشته هايي ؟ من كارداني ام IT .. ميخواستم كارشناسي ناپيوسته فراگير IT شركت كنم ..
يعني نميشه ؟ امكان نداره ؟
چكار كنم ؟
به نظرتون من برم دفترچه كارشناسي پيوسته فراگير بخرم تو IT شركت كنم .. ؟
آيا دروسي رو كه تو كارداني پاس كردم تطبيق ميدن ؟
ممنونن ميشم كمك و راهنمايي كنيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)