تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 350 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی بخوام این پک xbox رو عوض کنم باید تمام اون

فایلا رو که تو درایو c کپی کردمو پاک کنم وبعد یه پک دیگه بریزم؟؟؟
    خير نيازي به پاك كردن اونا نيست . اگه بخواي آيكن ها رو عوض كني بايد آيكن هاي جديد رو تو همون جاهاي قبلي بريزي و overwrite كني

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام خدمت حسین آقا استاد من

خیلی از راهنماییتون ممنونم .مشکلم حل شد و آیکونا همش درست شد

واقعا از شما متشکرم و یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی بخوام این پک xbox رو عوض کنم باید تمام اون

فایلا رو که تو درایو c کپی کردمو پاک کنم وبعد یه پک دیگه بریزم؟؟؟
    خواهش ميكنم دوست من.ممنون.
    دوستمون جوابتون رو دادن.

سلام حسین جان
    از کدوم قسمت برنامه Swiss Manager میشه کار ریست مجازی رو انجام داد؟ من END ALL APPLICATIONS رو زدم نشد! تک تک هم برنامه‌های تو حافظه رو KILL کردم بعضیها Kill میشدن و بعضی ها نه! در هر صورت مجبور بودم برای Refresh شدن آیکونها گوشی رو ریست کنم... آیا راه خاصی وجود داره که من انجام ندادم؟ اگه ممکنه منو راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    اينم جوابش رو دادن.شما بايد از تنظيمات Swiss Manager گزينه Reclame level رو روی 3 بزارید و بعد Reclame رو بزنيد.كل رم گوشيتون رو خالي ميكنه.

خيلى ممنون که اينو ميگيد،به هرحال منم امتحان کردم ولى خداييش قلبم اومد توى دهنم تا گوشى بالا بياد!
    ميدونيد که...
    و حالا هم بى مشکل کار ميکنه و فقط ميتونم اينو بگم که اين هکها فقط وقتى گوشى آپديت هست کار ميکنه چون من استارت آپ w۹۶۰ رو هم وقتى آپديت کرده بودم ريختم و درست کار کرد ولى حالا با اينکه گوشيم آپديت هست ميترسم بريزم...
    ولى چيکار ميشه کرد ما که نميتونيم از شماها دل بکنيم!
    پك آيكنها هيچ خطري ندارن.فقط اونايي ممكنه مشكل ساز بشه كه با فايهاي exe و dll سرو كار دارن.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان سلام
    میشه یکی به من بگه حالا که کارهای مقدماتی رو انجام دادم پست اول تایپیک چطور میشه مثلا واکمن 3 رو نصب کرد من فایلش رو دان کردم ولی نمی دونم کجا کپی کنم تو همون پکی که دانلود کردم readme هست ولی جرات نمی کنم اگه میشه دوستان راهنمایی کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اقایون این اپدیت چرا این قد طول میکشه ؟ با adsl . در مرحله اخر در درصد 48 گیر کرده و حالابرای هر درصد 5دقیقه طول میگشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ساعت هم 11 شبه و در کافی نت ام . ازین بدتر دیقه نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خدا رو شکر را افتائد. مثل اینکه منتظر بود من این pm رو بفرستم . تموم شد . برم خونه ببینم این firmware جدید چطوریه.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    میشه یکی به من بگه حالا که کارهای مقدماتی رو انجام دادم پست اول تایپیک چطور میشه مثلا واکمن 3 رو نصب کرد من فایلش رو دان کردم ولی نمی دونم کجا کپی کنم تو همون پکی که دانلود کردم readme هست ولی جرات نمی کنم اگه میشه دوستان راهنمایی کنند
    هيچ كاري نداره دوست عزيز ببين كلا فيل هايي كه دانلود ميكني( بعد از باز كردن از حالت زيپ) مسير جايي كه فاييل بايد ريخته بشه رو تو خودش هست مثلا يه فايل كه ميگيري توش يه فولدر هست به نام C اين يعني بايد تو درايو C گوشي ريخته بشه و به همين صورت هم بقيه فولدر ها

داره خودمونی میشه matrixp990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

1 يه اتفاق جالب در هنگام آپديت P990i

من يکشنبه مورخ ۲/۴/۱۳۸۷ خطر ناکترين کار را روى گوشيم انجام دادم اونم اين بود که وقتي گوشيم بالا نمى آمد و من پول نداشتم که اونو فلش کنم به فکر آپديت افتادم اونم چى آپديت با سرعت ۳ کيلو بايت در ثانيه )ايرانسل ( از ساعت ۱۱ شب شروع کردم به آپديت تا ساعت ۳ صبح داشت خوب پيش مي رفت که يهو سر ۶۲ درصد اينترنت قطع شد و برنامه ارور داد که از نو سعي کنيد داشتم ديوانه مى شدم روي کليد Back to start کليد کردم واز نو شروع کرد به پرسجو و رسيد به مرحله اى که بايد کابل رو وصل کنيم کابل رو وصل کردم وشروع کرد به آپديت که ديدم از صفر يهو رفت روى ۶۲ درصد وبه جاى ادامه دادن رفت رو قسمت انتقال فريمور به گوشي و فريمور را به گوشى انتقال داد و تموم شد مطمئن بودم که گوشى روشن نميشه ولى با تعجب فراوان گوشى روشن شد والان هم مشکلى نداره ولى من سر در نىاوردم چرا تا ۶۲ درصد رفت و ريخت روى گوشى آيا مشکلى براى گوشىم ايجاد نميشه ؟

داره خودمونی میشه matrixp990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من يکشنبه مورخ ۲/۴/۱۳۸۷ خطر ناکترين کار را روى گوشيم انجام دادم اونم اين بود که وقتي گوشيم بالا نمى آمد و من پول نداشتم که اونو فلش کنم به فکر آپديت افتادم اونم چى آپديت با سرعت ۳ کيلو بايت در ثانيه )ايرانسل ( از ساعت ۱۱ شب شروع کردم به آپديت تا ساعت ۳ صبح داشت خوب پيش مي رفت که يهو سر ۶۲ درصد اينترنت قطع شد و برنامه ارور داد که از نو سعي کنيد داشتم ديوانه مى شدم روي کليد Back to start کليد کردم واز نو شروع کرد به پرسجو و رسيد به مرحله اى که بايد کابل رو وصل کنيم کابل رو وصل کردم وشروع کرد به آپديت که ديدم از صفر يهو رفت روى ۶۲ درصد وبه جاى ادامه دادن رفت رو قسمت انتقال فريمور به گوشي و فريمور را به گوشى انتقال داد و تموم شد مطمئن بودم که گوشى روشن نميشه ولى با تعجب فراوان گوشى روشن شد والان هم مشکلى نداره ولى من سر در نىاوردم چرا تا ۶۲ درصد رفت و ريخت روى گوشى آيا مشکلى براى گوشىم ايجاد نميشه ؟
    ببخشيد که اينو اينجا گذاشتم گفتم اساتيد در جريان باشن .
    بازم شرمنده ... .

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

هيچ كاري نداره دوست عزيز ببين كلا فيل هايي كه دانلود ميكني( بعد از باز كردن از حالت زيپ) مسير جايي كه فاييل بايد ريخته بشه رو تو خودش هست مثلا يه فايل كه ميگيري توش يه فولدر هست به نام C اين يعني بايد تو درايو C گوشي ريخته بشه و به همين صورت هم بقيه فولدر ها
    ممنون عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •