خير نيازي به پاك كردن اونا نيست . اگه بخواي آيكن ها رو عوض كني بايد آيكن هاي جديد رو تو همون جاهاي قبلي بريزي و overwrite كني
خير نيازي به پاك كردن اونا نيست . اگه بخواي آيكن ها رو عوض كني بايد آيكن هاي جديد رو تو همون جاهاي قبلي بريزي و overwrite كني
خواهش ميكنم دوست من.ممنون.
دوستمون جوابتون رو دادن.
اينم جوابش رو دادن.شما بايد از تنظيمات Swiss Manager گزينه Reclame level رو روی 3 بزارید و بعد Reclame رو بزنيد.كل رم گوشيتون رو خالي ميكنه.
پك آيكنها هيچ خطري ندارن.فقط اونايي ممكنه مشكل ساز بشه كه با فايهاي exe و dll سرو كار دارن.
دوستان سلام
میشه یکی به من بگه حالا که کارهای مقدماتی رو انجام دادم پست اول تایپیک چطور میشه مثلا واکمن 3 رو نصب کرد من فایلش رو دان کردم ولی نمی دونم کجا کپی کنم تو همون پکی که دانلود کردم readme هست ولی جرات نمی کنم اگه میشه دوستان راهنمایی کنند
اقایون این اپدیت چرا این قد طول میکشه ؟ با adsl . در مرحله اخر در درصد 48 گیر کرده و حالابرای هر درصد 5دقیقه طول میگشه
ساعت هم 11 شبه و در کافی نت ام . ازین بدتر دیقه نمیشه.
خدا رو شکر را افتائد. مثل اینکه منتظر بود من این pm رو بفرستم . تموم شد . برم خونه ببینم این firmware جدید چطوریه.
هيچ كاري نداره دوست عزيز ببين كلا فيل هايي كه دانلود ميكني( بعد از باز كردن از حالت زيپ) مسير جايي كه فاييل بايد ريخته بشه رو تو خودش هست مثلا يه فايل كه ميگيري توش يه فولدر هست به نام C اين يعني بايد تو درايو C گوشي ريخته بشه و به همين صورت هم بقيه فولدر ها
من يکشنبه مورخ ۲/۴/۱۳۸۷ خطر ناکترين کار را روى گوشيم انجام دادم اونم اين بود که وقتي گوشيم بالا نمى آمد و من پول نداشتم که اونو فلش کنم به فکر آپديت افتادم اونم چى آپديت با سرعت ۳ کيلو بايت در ثانيه )ايرانسل ( از ساعت ۱۱ شب شروع کردم به آپديت تا ساعت ۳ صبح داشت خوب پيش مي رفت که يهو سر ۶۲ درصد اينترنت قطع شد و برنامه ارور داد که از نو سعي کنيد داشتم ديوانه مى شدم روي کليد Back to start کليد کردم واز نو شروع کرد به پرسجو و رسيد به مرحله اى که بايد کابل رو وصل کنيم کابل رو وصل کردم وشروع کرد به آپديت که ديدم از صفر يهو رفت روى ۶۲ درصد وبه جاى ادامه دادن رفت رو قسمت انتقال فريمور به گوشي و فريمور را به گوشى انتقال داد و تموم شد مطمئن بودم که گوشى روشن نميشه ولى با تعجب فراوان گوشى روشن شد والان هم مشکلى نداره ولى من سر در نىاوردم چرا تا ۶۲ درصد رفت و ريخت روى گوشى آيا مشکلى براى گوشىم ايجاد نميشه ؟
ببخشيد که اينو اينجا گذاشتم گفتم اساتيد در جريان باشن .
بازم شرمنده ... .
ممنون عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)