تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 209 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه X7UN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 Kawasaki KMX 125...200 cc

درود بر همه دوستان...
    کسی از تهران هست که قیمت KMX 125 یا 200 رو بهم بده؟
    نمیخوام مدل جدید باشه ، فقط سالم باشه و پلاک هم داشته باشه !!!
    من بوشهر هستم ، راستش این موتورا رو اینجا نمی پسندن ، چون هوا همیشه گرمه و اینا هم که خیلی داغ میکنن ، این طرفا موتور سنگین و سبک سند خارجی خیلی گیر میاد ولی موتور سند و پلاک ایرانی خیلی کمه !!!
    میخوام اگر زیر 1,200,000 میشه گیر آورد ، از بوشهر بکوبم بیام تهران...
    ممنون از همگی...
    Last edited by X7UN; 17-11-2009 at 10:03. دليل: بجای کاواساکی نوشته بودم یاماها...

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درود بر همه دوستان...
    کسی از تهران هست که قیمت KMX 125 یا 200 رو بهم بده؟
    نمیخوام مدل جدید باشه ، فقط سالم باشه و پلاک هم داشته باشه !!!
    من بوشهر هستم ، راستش این موتورا رو اینجا نمی پسندن ، چون هوا همیشه گرمه و اینا هم که خیلی داغ میکنن ، این طرفا موتور سنگین و سبک سند خارجی خیلی گیر میاد ولی موتور سند و پلاک ایرانی خیلی کمه !!!
    میخوام اگر زیر 1,200,000 میشه گیر آورد ، از بوشهر بکوبم بیام تهران...
    ممنون از همگی...
    قدیمیهاش پلاک ملی نمی شن .الان تهران پر از موتورای این تیپیه که 1 تومان قیمت دارن ! چون پلاک نمی شن
    Last edited by piremard; 17-11-2009 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

14

نمیدونم KMX بهتره یا KDX ؟ ولی در هر صورت از یه خانواده هستن و یکی از این دوتا رو میخرم ، احتمالا KDX بخرم !!!
    ممنونم از جوابت دوست من...
    برام مهم نیس پلاک ملی میشه یا نه ، فقط پلاک داشته باشه و تمیز باشه ،،، حالا باید از کجا پیدا کنم ؟ کسی چیزی سراغ نداره ؟ میخوام از لحاظ انجینی تمیز باشه و ظاهرش هم بد نباشه ، با خش و مش مشکلی ندارم ولی ترجیحا شکستکی نداشته باشه !!!
    پسر خالم تعمیرگاه داره ، میرم ازش میپرسم KMX بهتره یا KDX ؟
    باید خرج بوشهر تا تهران و هزینه ی بار تا بوشهر رو هم در نظر بگیرم ، لطفا راهنمایی کنید از چه نقطه ی تهران گیر بیارم که قیمتش مناسب باشه و موتورای تمیزی هم گیر بیاد؟
    فکر کنم همه میگن خیابون گمرک ولی یه نفر بهم گفته قیمتاشون بالاس ، این صحت داره؟
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا یکی میگه این موتورها ساخت ژاپن اصل هست.منم دیدم که
    نوشته ساخت ژاپن با ارم سوزوکی مگه میشه یه کشوری موتورهای قلابی
    بزنه اونم با برند یکی از معروفترین موتورسازان جهان.
    امکان نداره.
    بدنشم میدونم مال سوزوکی چین ولی انجین مال سوزوکی ژاپنه.
    امیکو چون وارد کرده.واسه همین به اسم خودش زده.کیلومترشم عوض کرده تا بگه ما بدنرو زدیم سادها.
    من از خوده شرکت امیکو پرسیدم گفتم 250 صفر یا تمیز دارید.
    گفت داریم ولی بهش پلاک که نمیدن هیچی.انجینشم سوزوکی نیست حالا چی میگین.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمیدونم KMX بهتره یا KDX ؟ ولی در هر صورت از یه خانواده هستن و یکی از این دوتا رو میخرم ، احتمالا KDX بخرم !!!
    ممنونم از جوابت دوست من...
    برام مهم نیس پلاک ملی میشه یا نه ، فقط پلاک داشته باشه و تمیز باشه ،،، حالا باید از کجا پیدا کنم ؟ کسی چیزی سراغ نداره ؟ میخوام از لحاظ انجینی تمیز باشه و ظاهرش هم بد نباشه ، با خش و مش مشکلی ندارم ولی ترجیحا شکستکی نداشته باشه !!!
    پسر خالم تعمیرگاه داره ، میرم ازش میپرسم KMX بهتره یا KDX ؟
    باید خرج بوشهر تا تهران و هزینه ی بار تا بوشهر رو هم در نظر بگیرم ، لطفا راهنمایی کنید از چه نقطه ی تهران گیر بیارم که قیمتش مناسب باشه و موتورای تمیزی هم گیر بیاد؟
    فکر کنم همه میگن خیابون گمرک ولی یه نفر بهم گفته قیمتاشون بالاس ، این صحت داره؟
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم
    موتوری که پلاک ملی نشه با موتور های که شما می گید بی پلاک در بوشهر می فروشند فرقی نداره .برگ سبز و ... هیچ اهمیتی در آینده برای تردد موتور ندارند . شما اگر برات مهم نیست یک موتور بی پلاک بخر ، روش پلاک بچسبون . الان تو گمرک سوزوکی 250 و هوندا ای اکس 1 حول و حوش یک تومان هستند با کارکرد کمتر از 10 هزار و رادیات آب همشونم پلاک دارن . ولی پلاک ملی نمی شن

6. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

13

معذرت میخوام همچین حرفی میزنم ولی این چیزی که شما میگین امکان نداره !
    اگر AX1 سند خارجی هم 1 تومن گیر آوردی 1000 تاشو میخوام ، چون خودم هر روز سوارم و دارم میچرخم ، مال یکی از دوستامه و خودش از بندر ریگ وارد کرده و 1,850 در اومده ، من برازجانی هستم ، بوشهر رو کلی گفتم (منظور استان بوشهر بود) ، توی شهر بوشهر اصلا نمیشه موتور خارجی سوار شد ، چون فضای بسته ای داره و درجا می گیرنت !
    ولی برازجان از همه طرف آزاده ، یه AX1 پلاک و خیلی تمیز اینجا فروختن 3400 ، همین دوستم که گفتم داره قیمت موتورشو 2,300 میذاره ، پس امکان نداره همچین قیمتی گیر بیارم ، ولی KDX 200 یا 125 زیر 1 میلیون گیر میاد !
    ممنون از همگی...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

معذرت میخوام همچین حرفی میزنم ولی این چیزی که شما میگین امکان نداره !
    اگر AX1 سند خارجی هم 1 تومن گیر آوردی 1000 تاشو میخوام ، چون خودم هر روز سوارم و دارم میچرخم ، مال یکی از دوستامه و خودش از بندر ریگ وارد کرده و 1,850 در اومده ، من برازجانی هستم ، بوشهر رو کلی گفتم (منظور استان بوشهر بود) ، توی شهر بوشهر اصلا نمیشه موتور خارجی سوار شد ، چون فضای بسته ای داره و درجا می گیرنت !
    ولی برازجان از همه طرف آزاده ، یه AX1 پلاک و خیلی تمیز اینجا فروختن 3400 ، همین دوستم که گفتم داره قیمت موتورشو 2,300 میذاره ، پس امکان نداره همچین قیمتی گیر بیارم ، ولی KDX 200 یا 125 زیر 1 میلیون گیر میاد !
    ممنون از همگی...
    اولا که احتیاجی به باور و معذرت خواهی نیست . من که آمار نمی دم شما تایید کنید . هر جور دوست داری . بهر جهت بنده گمرک تهران این موتورها رو بین 1.2 تا 1.4 قیمت کردم که بسیار سالم و تمیز بودن و پلاک هم داشتن . دیگه باقیش با خودت !

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آیا موتورسیکلت های ب ام و به ایران وارد می شن؟
    فکر کنم جواب نه باشه یعنی هیچ جوری نمی شه گیر آورد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

13

اولا که احتیاجی به باور و معذرت خواهی نیست . من که آمار نمی دم شما تایید کنید . هر جور دوست داری . بهر جهت بنده گمرک تهران این موتورها رو بین 1.2 تا 1.4 قیمت کردم که بسیار سالم و تمیز بودن و پلاک هم داشتن . دیگه باقیش با خودت !
    باششششششش ، هرچی شما میگید قبول !!!
    من 100 تا AX1 بی پلاک رو ازت میخرم 1,200 ،،، پلاک هم نمیخواد باشه ، برگ سبز هم نمیخوام ، سند خارجی باشه کافیه !!!
    عزیز من ، من دارم هر روز با دوستام که معامله موتور میکنن رفت و آمد میکنم !!!
    حتی خودم هم 2 بار با یکی از دوستام رفتیم بندر ریگ که یه AX1 و یه Degree بیاریم !
    AX1 رو اون میروند و منم Degree ،،، نزدیک بود بگیرنمون که انداختیم از بیابون اومدیم !
    AX1 رو از اونجا گرفتیم 1,650 و Degree هم 1,500 در اومد !
    حالا هزینه ی حمل و نقلش تا تهران خودش 100 یا 200 تومن میشه !
    اگر هم نخوان هیچ سودی روش بکشن حداقل باید 1,800 توی تهران بفروشن !

و اما دوست عزیز دیگم :
    من شخصا تا حالا موتور BMW ندیدم این طرفا !
    یکی از بچه ها یه موتور خرید 22 میلیون ، ولی حتی اونم تا حالا موتور BMW نیاورده !
    من خودم خیلی دوکاتی دوس دارم ولی عمرا که گیرمون بیاد...

11. این کاربر از X7UN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قا یکی میگه این موتورها ساخت ژاپن اصل هست.منم دیدم که
    نوشته ساخت ژاپن با ارم سوزوکی مگه میشه یه کشوری موتورهای قلابی
    بزنه اونم با برند یکی از معروفترین موتورسازان جهان.
    امکان نداره.
    بدنشم میدونم مال سوزوکی چین ولی انجین مال سوزوکی ژاپنه.
    امیکو چون وارد کرده.واسه همین به اسم خودش زده.کیلومترشم عوض کرده تا بگه ما بدنرو زدیم سادها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •