من كه الان با اون مشخصات كه دادم منتظر بقل باند ايستادم اما كسي نيست چرا؟
باز هم 30 دقيقه صبر كردم اما خبري نشد.
اگر مشكلي تو كانكت شدن داشتيد بگين كمكتون كنم.
من كه الان با اون مشخصات كه دادم منتظر بقل باند ايستادم اما كسي نيست چرا؟
باز هم 30 دقيقه صبر كردم اما خبري نشد.
اگر مشكلي تو كانكت شدن داشتيد بگين كمكتون كنم.
Last edited by dani.flight; 06-09-2009 at 22:29.
اخه چرا هاست رو بستی ظرفیت رو ببر بالا همه جاها رو هم رزرو کردی ما نمیتونیم کانکت شیم![]()
من تا الان كانكت بودم اما هيچكي نيومد ظرفيت رو هم 8 نفر گذاشتم.
چه اروري بهت ميداد؟
کاش منم میتونستم بیام...
جای منو خالی کنین!
راستی عکس بگیرین،یادتون نره.
Last edited by grand theft auto; 06-09-2009 at 22:39.
جايه همتون خالي من و آقا حسام چند دقيقه پيش تو شيراز لندينگ كرديم البته من رفتم تو زمين نميدونم چرا؟.
يه سري مشكلات هم پيش اومد كه حسام جان زحمت هاست رو كشيد.فقط نميدونم چرا همش از من دور بود بين 20تا29 nm من پرواز ميكرد؟
اين هم عكس ها:
مهرآباد
سعي كنيد دفه بعد بيايد...
Last edited by dani.flight; 07-09-2009 at 01:25.
خوب به سلامتی
Last edited by grand theft auto; 07-09-2009 at 07:31.
هواپیمای توپولف :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Build Tu154M for FSX. The model is in no way claim to be the similarity, but even more so in the study of devices and parts of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from the team Friday, but still, to some extent fills the absence of this beautiful aircraft in the tenth version of simulator. And as always, read the README!
این صفحه هم که متاسفانه برای من فیــ ــلتر شده است پره از هواپیما.فقط من نفهمیدم اون توپولوف ته لیست رو چه جوری میشه دانلود کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . .
دوستان چندتا سایت شاید بدرد بخوره . .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا خارجیه . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن خیلی خوشحال میشم با شما دوستان آشنا بشم . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم سیستمم رو ارتقا میدم . .
ADSL هم می خوام بگیرم . . پس ما هم برای پرواز آنلاین تا چند وقت دیگه . . میایم. .
راستی راهی هست که فرودگاه های ایران ظاهرشون خوب بشه . .
دبی خیلی عالیه . . انگار خودشه . .
مثلا شهر ما شاهرود . . اصلا کیفیت نداره . . باز 100 رحمت به تهران . .
موفق باشید . .
ااهکی ین دیگه چه عکسیه این که من نیسستم من با 747 نبودم که من باan225 هیولا بودم یه شاتل ویه تریلی از تهران ورداشتم بردم شیراز اونوقت منو 747 نشون میده اینم عکسایی که خودم گرفتم کوچیک کردم تا راحت تر ببینین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)