سلام
اگه همه کارای آموزش رو درست انجام داده باشید کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال GPS پر بشه...
شاد باشی![]()
سلام
اگه همه کارای آموزش رو درست انجام داده باشید کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال GPS پر بشه...
شاد باشی![]()
تصدیق میکنم حدود 7-8 دقیقه روی E71 طول کشید تا وصل شد به ماهواره. توی فضای بسته هم اصلا کار نمیکنه.
راستی میشه هم گارمین هم smartcom با هم نصب باشه روی گوشی؟
بله، بدون هیچ مشکلی با هم کار میکنند.
شاد باشی![]()
man in kararo kardam vali too remote gps,use attached gps nadare....
سلام..عضویتتون رو تبریک می گم.
لطفا فارسی تایپ کنید.
Use attached gps وقتی که فایلهای unl رو درست بسازید اضافه میشه. مشکل سر ساختن اون دو فایل هست.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سلام
من بالا خره یه جوری تونستم این نرم افزارو نصب کنم و امروز هم تستش کردم. به جی پی اس موبایل وصل شد و مکان منو نشون میداد ولی 2 تا مشکل باهاش دارم. اول اینکه به نظر میاد یه مقدار منوهاش قاطی شده. یعنی مثلاً نوشته منوی Setting ولی وقتی روش میرم می بینم یه چیز دیگست و دوم هم اینکه نتونستم Navigation را راه بندازم. من موبایلم 5800 هستش.
سلام
من E71 دارم و گارمین با نقشه تهران روش نصبه ولی چون میخوام برم مسکو احتیاج به نقشه روسیه و مسکو رو دارم.
لطفا راهنمایی کنید که از کجا میتونم نقشه هارو پیدا کنم و چطور و به کدو فولدر گوشی انتقال بدم که تو مسکو به مشکل برنخورم.
مرسی
سلام
دوست عزیز این 2 تا نقشه رو پیدا کردم:
لینک تورنت با مپ آی دی 1281
===========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه دوم :
با مپ آی دی 405کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشی![]()
من 5800 گرفتم برای GPS که اونهم نشد راه بندازم
واقعا خسته نباشم :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)