انشالا یک بار رفتین سمت گمرک بازرگان(مرز ایران با ترکیه) حتما اکتروس 1846 رو میبینید.
درفتم بازرگان
مرز پاکستان رفتم
اینچه برون هم رفتم
تو مرز بازرگان پر آکسور و داف و مقدار محدودی مان تی جی ایکس
ترکا اکتروس کم میارن اکتروس فقط مرز عراق![]()
انشالا یک بار رفتین سمت گمرک بازرگان(مرز ایران با ترکیه) حتما اکتروس 1846 رو میبینید.
درفتم بازرگان
مرز پاکستان رفتم
اینچه برون هم رفتم
تو مرز بازرگان پر آکسور و داف و مقدار محدودی مان تی جی ایکس
ترکا اکتروس کم میارن اکتروس فقط مرز عراق![]()
عوضش کردا همش اکتروس میارن
اینجا اکثر تانکرهایی که از کردستان عراق میان اکتروس هستن 90 %
بعد از اکتروس مان و اسکانیا بیشتر هست
بچه ها از اتوبوس های داخل کشور بگین.
یکسالی هست که اتوبوس های MAN خیلی دارن دور برمیدارن خداییش هم مجهز هستن
سلام به دوستان
ماشین های تویوتا هم پرفروشترین هستن، اما آیا خودروهای تویوتا از بنز بهترن؟ ایمنی شون بیشتره؟ تکنولوژی موتورش بالاتره؟ تکنولوژی خط تولیدش بالاتره؟ مصرف سوختش کمتره؟ و...
پرفروشترین لزوما بهترین نیست.
دوست عزیز بحث سر ماشین سنگین بود نه سبک
که تموم شد
![]()
اتوبوس هم دست ولوو و اسکانیا هست به نظرم . چون شرکت های رانیران و عقاب خیلی بهتر از ایران خودرو دیزل دارن کار میکنن. ایران خودرو دیزل خودشو مسخره کرده . یه c457 زد و دیگه تموم با اون اتاق قشنگی که زدن واسش !!
تنها نکته مثب 457 این بود که که سرعتی بود و تو سینه کش ها همتا نداشت .
الان یه سری بنز o500 هست اتاقش طرح مرسدس تراوگو هست که خیلی خوشگله ولی کم هست
ولی اتوبوس scania c12 به نظرم الان بورسه
البته ولوو هم حال و روز خوبی نداره به خاطر ت ح ر ی م از وقتی ساخت مدل B12B TX متوقف شد
مجبور شدن B7 رو رارتقا بدن و بعد هم که B9R اومد.
البته B9R سری VIP خیلی مجهز و خوبه.
اما به قول ACTROS جان الان اسکانیا چندین مدل ریخته تو بازار که اتوماتیک هم هستن و مشکلاتش هم زیاد..
اما اتوبوس MAN رو جدیدا شرکت همسفر داره جایگزین میکنه چون بسیار عالی هستن.
تو نمایشگاه اصفهان هم آورده بودن سال گذشته.
دوست عزیز، بازاریابی، سیاست های فروش و تبلیغات نه تنها به ماشین سبک یا سنگین بلکه به هیچ نوع محصول خاصی، مختص نیست. اطلاعات فنی خوبتون رو با معلومات عمومی پایین بی ارزش نکنید.
از اینکه بحث به بیراهه رفت عذر می خوام.
یه سوال از سالها پیش دارم و اون اینکه چرا اتاقهای بنزهای ایران خودرو دیزل (خاور) با اتاق بنزهایی که محصول خاور نیستن و فکر می کنم از خارج کشور اومدن تفاوت ( البته جزئی) داره؟ و چرا خاور بنز 2628 رو تو محصولاتش قرار نداد؟
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
[/QUOTE]
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
چند تا عکس گذاشتم برای دوستانم!واقعا نمیشه برند های امریکایی رو با اروپا مقایسه کرد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)