تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 506 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

پژو ۲۰۶ جدید: مجهز به موتور کم مصرف TU3A ترمز EBD + ABS ( چهار کاناله ) و AIR BAG راننده٬ قطعات ترییناتی (DECORATIVE) طرح چوب٬ کپسول آتش نشانی٬ کفپوش های موکتی و چراغ جلو با لنز شفاف٬ چراغ های نیمه شفاف عقب جدید ( صادراتی )٬ تجهیزات همرنگ بدنه معروف به PACK LOOK شامل: سپر های جلو وعقب٬ زه های ضربه گیر جانبی٬ دستگیره های در باز کن پژویی ( اصلی )٬ قفل مرکزی و شیشه های جلو برقی٬ سیستم ضد سرقت ایموییلایزر.

ضمنا خودم تو نمایندگی توش نشستم و دیدم که ضبطش سی دی خور هست و مسئول نمایندگی هم میگفت تهویه اش هم اتوماتیکه، با این وضع به احتمال زیاد امکانات اضافه دیگه ای هم داره که در لیست بالا نیومده.
    به نمایندگی ها و افرادی که توشون حرف مفت میزنن نمیشه اعتماد کرد، تو همون نمایندگی که من رفتم میگفت موتور تیپ سه 1600 هست!!! در حالی که یه بچه ده ساله همه میدونه که...
    همه چيش خوبه جز اون طرح چوب!
    فكر كن رو سفيد طرح چوب!!
    ايكاش يك كم خرج ميكردن طرح كربن ميزاشتن
    همين طرح چوب الان طرفاي 40 تومانه و الا زيبايي نداره مگر روي قهوه اي ليزري
    نميدونم كي اين نظرات رو ميده اخه
    تازه چراغ جلو منظور از لنز احيانا كاسه كه نيست؟ چون تا جايي كه ميدونم كاسه اي مدرن هست و بعده 1 سال كاما از خش نابود ميشه ...

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

در تیپ3+ایربگ شامل تمامی سرنشینان جلو هست نه فقط راننده!شیشه های عقب و اینه هم برقیه پشت سری صندلی عقب و....هم داره البته فعلااینارو یادمه!
    پشت سری صندلی عقب رو داره که تو این لیست نیومده ( خودم تو نمایندگی دیدم )

همه چيش خوبه جز اون طرح چوب!
    فكر كن رو سفيد طرح چوب!!
    ايكاش يك كم خرج ميكردن طرح كربن ميزاشتن
    همين طرح چوب الان طرفاي 40 تومانه و الا زيبايي نداره مگر روي قهوه اي ليزري
    نميدونم كي اين نظرات رو ميده اخه
    تازه چراغ جلو منظور از لنز احيانا كاسه كه نيست؟ چون تا جايي كه ميدونم كاسه اي مدرن هست و بعده 1 سال كاما از خش نابود ميشه ...
    چراغ های جلوش شفاف بود حالا نمیدونم همونیه که شما میگی یا نه
    توش که نشستم این طرح چوب و... اش از 206 های معمولی خوشگلترش کرده بود ( به نظر من )

پ.ن: راستی یه موردی که من از اکثر 206 دار ها شنیدم اینه که حتی از وقتی که خودرو صفر رو از نمایندگی تحویل میگیریم درها لق میزنه!
    آیا این مشکل هنوز هم وجود داره؟ چطور موقع تحویل تست کنم که 206 این مشکل رو نداشته باشه؟
    چه چیزهای دیگه ای رو باید موقع تحویل چک کنم؟
    Last edited by soooot; 06-10-2010 at 21:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پشت سری صندلی عقب رو داره که تو این لیست نیومده ( خودم تو نمایندگی دیدم )

چراغ های جلوش شفاف بود حالا نمیدونم همونیه که شما میگی یا نه
    توش که نشستم این طرح چوب و... اش از 206 های معمولی خوشگلترش کرده بود ( به نظر من )

پ.ن: راستی یه موردی که من از اکثر 206 دار ها شنیدم اینه که حتی از وقتی که خودرو صفر رو از نمایندگی تحویل میگیریم درها لق میزنه!
    آیا این مشکل هنوز هم وجود داره؟ چطور موقع تحویل تست کنم که 206 این مشکل رو نداشته باشه؟
    چه چیزهای دیگه ای رو باید موقع تحویل چک کنم؟
    بله این مشکلات هنوز هم وجود داره.
    از مشکلات دیگه ای که اکثر 206 ها دارن:
    آمپر بنزین مشکل داشته و یا بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه (مثلاً با 30 لیتر فول نشون میده)
    بوق مشکل داشته یا بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه
    درب ماشین موقع بستن درست بسته نمیشه و دوباره باید باز و بسته شه
    درب ماشین وقتی شیشه پنجره پائین باشه صدا میده
    صندلیهای جلو براحتی عقب و جلو یا بالا و پائین نمیشوند

اینها مواردی هستن که معمولاً ماشینای صفر دچارش میشن.

4. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

بله این مشکلات هنوز هم وجود داره.
    از مشکلات دیگه ای که اکثر 206 ها دارن:
    آمپر بنزین مشکل داشته و یا بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه (مثلاً با 30 لیتر فول نشون میده)
    بوق مشکل داشته یا بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه
    درب ماشین موقع بستن درست بسته نمیشه و دوباره باید باز و بسته شه
    درب ماشین وقتی شیشه پنجره پائین باشه صدا میده
    صندلیهای جلو براحتی عقب و جلو یا بالا و پائین نمیشوند

اینها مواردی هستن که معمولاً ماشینای صفر دچارش میشن.
    اوه، این همه؟ ماشینهایی مثل تندر و... هم این همه مشکلات دارن یا فقط 206 اینقدر عتیقه هست؟
    این اشکالات قابل تعمیر هست یا نه؟ ( آخه یکی از دوستان در های ماشینش صدا میداد و هیچ تعمیر گاهی نتونست درستش کنه ( خرابترش هم کردن ))
    در رابطه با سوالم در مورد روکش صندلی کسی جوابی نداره؟ ( آیا روکشی هست که باعث بشه صندلی های خشکش نرم تر و راحت تر بشه؟ )
    آیا میشه بعدا آینه برقی رو به تیپ دو اضافه کرد؟ چقدر هزینه داره؟ مثل فابریکش در میاد یا نه؟

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

در تیپ3+ایربگ شامل تمامی سرنشینان جلو هست نه فقط راننده!شیشه های عقب و اینه هم برقیه پشت سری صندلی عقب و....هم داره البته فعلااینارو یادمه!
    یعنی کناری راننده ایربگ نداره؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

نه نداره، شخصا ترجیح میدم خودم بمیرم تا کسی که کنار دستم نشسته.

8. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اوه، این همه؟ ماشینهایی مثل تندر و... هم این همه مشکلات دارن یا فقط 206 اینقدر عتیقه هست؟
    این اشکالات قابل تعمیر هست یا نه؟ ( آخه یکی از دوستان در های ماشینش صدا میداد و هیچ تعمیر گاهی نتونست درستش کنه ( خرابترش هم کردن ))
    در رابطه با سوالم در مورد روکش صندلی کسی جوابی نداره؟ ( آیا روکشی هست که باعث بشه صندلی های خشکش نرم تر و راحت تر بشه؟ )
    آیا میشه بعدا آینه برقی رو به تیپ دو اضافه کرد؟ چقدر هزینه داره؟ مثل فابریکش در میاد یا نه؟
    فعلاً که 206 و سمند جزء ماشینایی هستن که بیشترین سواستفاده ازشون میشه. تندر هنوز خیلی بهتره!
    این اشکالات همه حزئی و قابل تعمیر هستن، آمپر بنزین از اشکالات روتینه که نمایندگیها مجانی عوش میکنن. مشکل درب هم بهتره بدی به یه صافکار مجرب حلش کنه.
    روکش صندلی هم بله مدلایی هست که صندلی رو از خشکی درمیاره، بهترین مدلی که دیدم قیمتش حدود 90 تومن بود.
    آینه بغل برقی هم خود ایساکو فابریکش رو میده دونه ای 39 تومن که حدود 10 15 تومن هم پول سیم پیچی فابریکش هست و دقیقاً غین مدل فول هست و هیچ فرقی باهاش نداره.

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

فعلاً که 206 و سمند جزء ماشینایی هستن که بیشترین سواستفاده ازشون میشه. تندر هنوز خیلی بهتره!
    این اشکالات همه حزئی و قابل تعمیر هستن، آمپر بنزین از اشکالات روتینه که نمایندگیها مجانی عوش میکنن. مشکل درب هم بهتره بدی به یه صافکار مجرب حلش کنه.
    روکش صندلی هم بله مدلایی هست که صندلی رو از خشکی درمیاره، بهترین مدلی که دیدم قیمتش حدود 90 تومن بود.
    آینه بغل برقی هم خود ایساکو فابریکش رو میده دونه ای 39 تومن که حدود 10 15 تومن هم پول سیم پیچی فابریکش هست و دقیقاً غین مدل فول هست و هیچ فرقی باهاش نداره.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تیپ3داره اما206جدید نداره فقط راننده داره!

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

بیمه بدنه 206 چقدر میشه؟ کدوم بیمه بهتره؟
    وقتی از نمایندگی تحویل گرفتم، به جز روکش کردن صندلی ها و بیمه بدنه کار دیگه ای هم باید بکنم؟ آیا به دزدگیر نیاز داره؟

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

بیمه بدنه 206 چقدر میشه؟ کدوم بیمه بهتره؟
    وقتی از نمایندگی تحویل گرفتم، به جز روکش کردن صندلی ها و بیمه بدنه کار دیگه ای هم باید بکنم؟ آیا به دزدگیر نیاز داره؟
    بيمه بدنه نسبت به نظر كارشناسي و هزينه ماشين تعيين ميشه مثلا تيپ 2 84 حدود 200 اينا در حالت سالم بودن
    دزدگير من باشم رو 206 نميندازم مگر كلي بگردي بهترين نصاب رو پيدا كني با Bsi 206 دزدگيرا مشكل پيدا ميكنن در صورت نصب نادرست (البته درست ولي نا دقيق) در كل خيلي دقت كن
    من خودم از قفل پدال و قفل فرمون استفاده ميكنم حتي اگه دزدگيرم نصب كردي قفل پدال بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •