ممنونم همه اون کارها رو کردم ولی این لامصب دست از سرم بر نمیداره چیکار کنم لطفا یه جواب کامل بدین
سرعتم یهو خیلی کم میشه چیکار کنم آخه ؟
مخصوصا موقعی که با مازیلا کار میکنم ویندوز رو هم عوض کردم نشد
ممنونم همه اون کارها رو کردم ولی این لامصب دست از سرم بر نمیداره چیکار کنم لطفا یه جواب کامل بدین
سرعتم یهو خیلی کم میشه چیکار کنم آخه ؟
مخصوصا موقعی که با مازیلا کار میکنم ویندوز رو هم عوض کردم نشد
سلام اینم اولین پست من:
دوستان سیستم من بعد حدودا 4-5 سال بالاخره ویروسی شد،مموریه گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر قزمیت دانشگاه هم خودش ویروسی شد هم سیستمم! از این ویروسایی که تو صفحه اول توضیح دادین:hidden files،...(نمی دونم کدوم بود) البته با راهنمایی استاد مهدی که پست اول رو داده بودن هم ویروس پاک شد همه با بزنامه isreset فلدرا برگشتن ظاهرا همه چی خوب بود ولی تا خواستم wm11 نصب کنم گفت که system restore غیر فعاله! فعالش کن، ولی هر کار می کنم فعال نمیشه و ارور زیر رو میده:
.system restore is not able to protect your computer.please restart your computer,and then run system restore again
صفحه اول تاپیک چیزی راجع بهش ننوشته بود جستجو هم زدم چیزی پیدا نکردم حالا می خوام اساتید لطف کنن راه برگردوندن system restore رو بگن یا اگه مطلب قدیمیه آدرس تاپیک و پست مربوطه رو بنویسن،ممنون میشم.
سلام
حدود 20 25 روز پیش این نرم افزار را نصب کردم و الان برام مشکل ساز شده . سرعت سیستم هم اومده پائین .
با این که لایسنس را 3 ماهه دریافت کردم .
این هم لایسنس .
این هم هر 5 دقیقه 1 بار می آد . کلافم کرده .
میشه راهنماییم کنید که این چیه و چطوری میتونم پاکش کنم . آیا به ویروس کش ربط داره ؟
1 سوال دیگه هم داشتم :
این نرم افزار بهتره یا نود32 ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان من ویروسی گرفتم که خود Group Policy رو هم بسته حالا بنظرتون چطوری میشه GP رو باز کرد؟
لطفا دوستانی که میدونن جواب بدین تو همین قسمت 100 همین سوال رو پرسیدن در مورد کند شدن سیستم من هر روز نود 32 رو آپدیت میکنم ولی همین مشکل هستش
فکر می کنم یه مشکلی در مورد general system داشتیم ! برای شما این اخطار رو نمی ده ؟
چون منم همچین مشکلی رو داشتم ... اگه اینه مشکل مال ویندوزه و باید یه فایل رو آپدیت کنین !
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من ویروس زیاد خطرناکی نیست و می شه پاکش کرد ولی شما می تونین برای پاک کردنش از این آنتی هم استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و ممنون
مطالعه کردم و مشکلم حل شد
1 سوال دیگه هم داشتم :
این نرم افزار بهتره (Kaspersky ) یا نود32 ؟؟؟؟؟؟
سلام
من خودم Kaspersky را چندین ساله که روی سیستمم دارم و تا به حال هم برای سیستم خودم مشکلی پیش نیومده .
این انتی ویروس دارای اپدیتهای سبک می باشید و به راحتی اپدیت می شود .
و مهمترین چیز هوش مصنوعی خوب و قدرت بالایی اون در تشخیص ویروسها هستش .
اکثر کسایی که به صورت حرفه ای از سیستم عامل استفاده می کنند مطمئنا این انتی ویروس را روی سیستمشون دارند .
هر چند نود 32 هم یکی از بهترین هاست .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)