در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
در اتاق کناری, سنگ رو بردارین. روی همون صفحه کف زمین برین و برای پرت کردن کلید Caps Lock رو بزنین.
سنگ دیگه رو به همین صورت پرتاب کنین. بعد از باز شدن در, به سرعت از اون عبور کنین.
سلام
من الان اونجایی هستم که یه دری جلوشه و وقتی نزدیکش میشی دستش رو که همون قطعه دستشه روش میزاره و دره آبی رنگ میشه اما باز نمیشه
در ضمن یه چاهی هم پشت درست که نمیدونم به چه درد میخوره
کسی میدونه که چجوری میشه ایجارو رد کرد؟؟
ممنون
بعد از اینکه در آبی شد, با کلیدهای جهت چپ و راست در رو به کنار می کشین.
اون چاه پشت سر هم هیچه...
tomb rider هم tomb rider قدیم چرا اینقدر سخته
من الان اینجایی گیر کردم که یخ پل زیز پای آدمه که وقتی از روش رد میشیم آبی میشه و چند تا قلاب هم به این پل متحرک چسبیده
و ما با دستکش میتونیم این پل رو تکون بدیم
حالا من مونم چکار کنم
لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید
سلام.در پایان هر قسمت که باید لباس و اسلحه انتخاب کرد من اونی که به عنوان پیش فرض انتخاب شده فقط میتونم انتخاب کنم,وقتی میخوام 1لباس دیگشو یا 1اسلحه دیگشو انتخاب کنم ارور میده و از بازی خارج میشه.انگار سانسور شده.میشه بگین علتش چیه؟
سلام من سیو کامل بازی به اضافه سیو باز شدن آیتم هارو میخواستم اگه دارید لینکش رو بذارید !!!!
این بازی کد تقلب داره یا فقط باید از ترینر استفاده کرد؟؟؟؟؟
این بازی فقط ترینر داره...سلام من سیو کامل بازی به اضافه سیو باز شدن آیتم هارو میخواستم اگه دارید لینکش رو بذارید !!!!
این بازی کد تقلب داره یا فقط باید از ترینر استفاده کرد؟؟؟؟؟
سیو برای چی میخوای ...اگه جایی از بازی گیر کردی..بگو راهنماییت کنم..
برای سیو و ترینر هم میتونی اینجا درخواست کنی.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من در پیدا کردن جمجمه عاجز شدم پیداش نمیکنم داخل اون معبدهم رفتم اما جمجه ای پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید منو .معبدش جای همین عکسایی که در صفحه گذاشتینه؟آخه من معبد دیگه ای پیدا نکردم
جمجمه تو کدوم مرحله ؟ این راهنمای بازی هست..سلام دوستان من در پیدا کردن جمجمه عاجز شدم پیداش نمیکنم داخل اون معبدهم رفتم اما جمجه ای پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید منو .معبدش جای همین عکسایی که در صفحه گذاشتینه؟آخه من معبد دیگه ای پیدا نکردم
forum.bazi center.com/thread21265
Last edited by ali_agha1981; 17-08-2012 at 11:20.
سلام همون مرحله که توجنگله داره بارون میاد بعدتقویمارومیچرخونی وقتی که همه فلشها توی 1مسیر قرارمیگیرن از روی زمین یه سری سنگ میاد بالا.ازاون تقویما دوتا هست یکیش که جمجمه داره به راحتی حل میشه اما تقویم روبه رویی جمجمه نداره فک میکنم بایدجمجمشوپیداکنیم اما من نمیتونم پیداش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)