تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 123 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    دوستان یک کتاب بصورت PDF پیدا کردم، برای عیب یابی و تعمیرات، ممکنه به درد بخوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه نگاه انداختم، تقریبا همه چیزو داره،،،، جالبه، خوشم اومد

2. این کاربر از P30andriod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سلام

1- اگر نو هست پس گارانتی داره . بهتره زنگ بزنین به خودشون . البته اگر بفهمند شما بازش کردین ممکنه دیگه گارانتی رو قبول نکنند
    2- آب در هر دو طرف دبافراگم وجود داره (دیافراگم همون واشر لاستیکی سیاه رنگ بزرگ هست )
    وقتی شیر آب گرم بسته , آب در دوطرف دیافراگم فشارش برابره درنتیجه دبافراگم هیچ فشاری به پیستونِ دیافراگم وارد نمیکنه
    وقتی شیر بازه آبِ قسمتی که پیستون داخل هست مکیده میشه و میره بیرون و خلأ ابجاد میشه . درنتیجه آبِ طرف دیگه به دیافراگم فشار میده . دیافراگم هم پیستون پلاستیکی دایره ای شکل رو فشار میده
    پیستون هم به میله وصله و در نهایت راهِ گاز رو باز میکنه و مشعل روشن میشه
    3- اگر صدای موشک کاتیوشا مانند میده حلش تا جایی که میدونم کمی باز کردن پیچ وِنت هست که آز دو سه سال پیچ حذفش کردند برای کاهش هزینه تولید
    4- در حالت زمستانه قدرت دیافراگم خیلی بیشتره . (شیر رو بزنین سمت چپ )

5- اگر مشعل خیلی قوی باشه باعث بیش از حد داغ شدن بدّل و داغ شدن سنسور overheat میشه (گرمای بیش از حد ) و سنسور هم گاز رو قطع میکنه
    درود
    تشکر از جوابتان .پس مشکل اینجاست که قسمت طرف پیستون اب تخلیه نمیشه یا به درستی مکیده نمیشه و اب داخل می ماند و باعث میشه پیستون زیاد به طرف جلو حرکت نکند که مشکل یا میتونه از لاستیک دیافراگم باشه یا ان فشنگی کوچک که داخلش ساچمه دارد (ساچمه را هم تست کردم داخل فشنگی به خوبی حرکت میکند )
    سنسور را چک کردم مشکلی ندارد اصلا شلعه مشعل انقدر کم است که اب داغ نمیشه و ولرم است مگر با دست میله پیستون را به طرف رگولاتور گاز فشار بیارم تا شعله زیاد بشه .مشکل اصلی این است که پیستون به طرف بیرون نمی اید و فقط یک یا دو میلی متر بیرون می اید تا کلید جرقه بزند گاهی هم اصلا بیرون نمی اید و روشن هم نمیشود
    دیافگرام نو خریدم امشب تعوض میکنم ببینم درست میشود یا نه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    قبلاً یکی از اقوام ما گفته بود که همین مشکل عجیب غریب رو داره
    فقط شیر آبِ گزم رو باز میکنند , اول آب گرمه بعدش یهو سرد میشه درحالیکه مشعل روشنه و شعله اش هم حدود 2.5 سانته !!!
    یادمه گفتند با بستن شیر آب گرم و خاموش شدن آبگرمکن و 30 ثانیه صبر کردن و سپس باز کردنِ شیر آبِ گرم مشکل یرطرف میشه
    =================================
    شما این کارها رو هم انجام بدین :
    شیر تابستانه/زمستانه رو در حالت وسط قرار بدین

درجه حرارت رو طوری تنظیم کنین که اصلاً نیازی به باز کردن آب سرد نباشه . وقتی سرد و گرم با هم باز باشه , آب سرد میره توی لوله آب گرم و باعث سرد شدن آب و بعد از مدت کوتاهی باعث خاموش شدن آبگرمکن هم میشه .
    در این حالت حتی با بستن شیر آبِ سرد باز هم آب گرم نمیشه چون کلی آب سرد رفته توی لوله ی آبِ گرم .

اگر در تنظیم درجه آب مشکل دارین , لااقل طوری تنظیمش کنین که فقط مقدار بسیار کمی آب سرد باهاش مخلوط کنین . اینطوری آب سرد نمیره توی لوله آب گرم
    از راهنمایتون ممنونم. شیر حمام ما از نوع اهرمی هست. آیا این شیرها هم می تونه تاثیر داشته باشه در سرد شدن آب؟ به نظرتون همون شیرهای قدیمی مخلوطی بهتر نیست؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

از راهنمایتون ممنونم.
    شیر حمام ما از نوع اهرمی هست. آیا این شیرها هم می تونه تاثیر داشته باشه در سرد شدن آب؟
    به نظرتون همون شیرهای قدیمی مخلوطی بهتر نیست؟
    شیرهای اهرمی انقلابی در صنعت شیرآلات بود . اهرمی خیلی بهتر از معمولی هست
    سریع باز و بسته میشه
    فقط مشکلش اینه که با یک ضرب تا آخر باز میشه باعث مصرف زیاد آب و اسراف میشه در جاهایی که فشار آب زیاده .
    در تاپیک صرفه جوئی راهِ حلش رو نوشته ام که باید از زیر سینک و زیر روشوئی , شیرفلکه اش یه مقدار بسته بشه
    =====================
    در موردِ رفتنِ آب سرد توی لوله ی آبِ گرم , فرقی بین شیر معمولی و اهرمی نیست
    فشار آب سرد همیشه بیشتر از آب گرمه و وقتی هر دو با هم باز میشند آب سرد مانع از خروج آب گرم میشه و گاهی حتی پیشروی میکنه در لوله آب گرم
    حلش فقط همونه که نوشتم . باید درجه آب طوری تنطیم بشه که نیازی به آب سرد نباشه و یا آب سرد فقط یه مقدار بسیار کم باز بشه

=========================================

◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
    چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )
      محتوای مخفی:  

◼️ دهها میلیون تومان صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو و زندگی :
    .

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

◼️ تجربه های زندگی

◼️ توصیه های مهم امنیتی:

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
    ◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
    .
    .
    ◼️ تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
    .

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر پکیج

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی

◼️ کلیه مسائل آپارتمان نشینی

◼️ اخبار و اطلاعات بسیار مهم مود وضعیت اقتصادی و قیمتها

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-04-2024 at 16:27. دليل: تصحیح

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سلام

1- اگر نو هست پس گارانتی داره . بهتره زنگ بزنین به خودشون . البته اگر بفهمند شما بازش کردین ممکنه دیگه گارانتی رو قبول نکنند
    2- آب در هر دو طرف دبافراگم وجود داره (دیافراگم همون واشر لاستیکی سیاه رنگ بزرگ هست )
    وقتی شیر آب گرم بسته , آب در دوطرف دیافراگم فشارش برابره درنتیجه دبافراگم هیچ فشاری به پیستونِ دیافراگم وارد نمیکنه
    وقتی شیر بازه آبِ قسمتی که پیستون داخل هست مکیده میشه و میره بیرون و خلأ ابجاد میشه . درنتیجه آبِ طرف دیگه به دیافراگم فشار میده . دیافراگم هم پیستون پلاستیکی دایره ای شکل رو فشار میده
    پیستون هم به میله وصله و در نهایت راهِ گاز رو باز میکنه و مشعل روشن میشه
    3- اگر صدای موشک کاتیوشا مانند میده حلش تا جایی که میدونم کمی باز کردن پیچ وِنت هست که آز دو سه سال پیچ حذفش کردند برای کاهش هزینه تولید
    4- در حالت زمستانه قدرت دیافراگم خیلی بیشتره . (شیر رو بزنین سمت چپ )

5- اگر مشعل خیلی قوی باشه باعث بیش از حد داغ شدن بدّل و داغ شدن سنسور overheat میشه (گرمای بیش از حد ) و سنسور هم گاز رو قطع میکنه
    درود
    توسط راهنمایی شما توانستم مشکل را حل کنم .لاستیک دیافگرام از کناره یکی از جا پیچ ها پاره شده بود با تعویض مشکل رفع شد
    از زحمات شما قدردانی میکنم

8. این کاربر از poya2222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    دوستان یک کتاب بصورت PDF پیدا کردم، برای عیب یابی و تعمیرات، ممکنه به درد بخوره:
    من یه نگاه انداختم، تقریبا همه چیزو داره،،،،
    جالبه، خوشم اومد
    سلام علیکم
    دست شما درد نکنه . عالی هست
    دست آقایان سواد کوهی و ضیغمی هم درد نکنه که مؤلفین این اطلاعات هستند . اجر همگی با خدای شکور
    اسمهای یک سری از قطعات با اسمهایی که در این تاپیک مینویسیم تفاوت داره که علاقمندان باید به این موضوع توجه داشته باشند
    مثلاً به جای شیر تابستانه/زمستانه نوشتند شیر تنظیم دما
    البته نامگذاری درستی هست چون روی حالت زمستانه دمای آب بیشتر میشه گرچه مقدار آبِ گرمِ خروجی کم میشه
    به جای پیستون دیافراگم نوشته دیسک دیافراگم

به پیچ VENT میگن پیچ احتراق آهسته
    به کاربراتور آب و گاز میگن رگولاتور آب و گاز .
    خیلی چیزهای دیگه هم هست . البته اسم گذاری قانون معینی نداره اما باید یعی بشه اسم گذاری با شکل قطعه و کارش ارتباط داشته باشه
    سر فرصت بقیه صفحاتش رو هم میخونم و اگر چیزی مهمی باشه که باید علاقمندانِ این تاپیک بدونند و قبلاً گفته نشده باشه اطلاع رسانی میشه
    یا حق

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به دوستان
    بالاخره مشکل رو پیداش کردم، طبق حرفهایی که چند روز پیش پیشنهاد کردم،،،، رفتم توی کار آبگرمکن........اینم عکسهاش:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    اول از همه قرار بود از فشار آب مطمئن بشم که آب ورودی رو مستقیم ببندم به لوله خروجی و ......:
    در هردو حالت فشار آب گرم و سرد رو چک کردم، با اینکه فشار آب خیلی تغییر می کرد، ولی همچنان فشار آب خروجی در هردو حالت زیاد بودند،،،،،،:
    بعدش رفتم سراغ رگولاتور گاز،،،،، همه جاشو باز کردم ولی دیدم همه چیز مرتبه ، عکس ازش نمیذارم که بد آموزی نشه!!!! دوستان نروید سراغ باز کردن رگولاتور گاز، با اینکه راحته، ولی خطرناکه
    دیدم از اینجا چیزی گیرم نمیاد، به طور اتفاقی خواستم فشار پیستون رگولاتور آب رو بررسی کنم، چون پیستون گاز خیلی سفتتر از اون بود، بنابراین شیر آب گرم رو باز و بسته کردم، دیدم زیاد تغییر نمیکنه،،،، اینجا بود که مشکل اصلی رو پیدا کردم،،،،، مشکل از رگولاتور آب بود!!!!!! با اینکه همه جاهاش رو شستم و تمیز بود، ولی درست کار نمیکرد....:
    خواستم پیچ VENT رو باز کنم که دیدم خیلی سفته، با کلی فشار باز کردمش، ولی یادم رفته بود شیر آب رو ببندم، همه جا رو آب برداشت،،،،،،، بعد از جمع و جور کردن اوضاع یک نگاهی به محل پیچ و خود پیچ و تیله داخلش انداختم،،، جالبه که همه جاش جرم بسته بود در عجبم که چجوری اسید اینجا رو تمیز نکرده بوده، بنابراین انداختمش داخل اسید و داخل لوله رو هم کمی تمیز کردم و بستمش سرجاش، از اینجاش انقدر سریع عبور کردم که عکس یادم رفت بگیرم،،،،، باورم نمیشد، وقتی بستم سرجاش، با اندکی باز کردن شیر آب گرم، پیستون رگولاتور آب با شار زیاد حرکت می کرد!!!!!! من نفهمیدم چه ارتباطی داشت به اون!!!! ولی همه چیز درست شد...الان دو روزه که دارم تست میگیرم، عین ساعت کار میکنه
    در ضمن اون شیر پروانه ای رو هم برگردوندم سرجاش، شیر تنظیم دما رو هم گذاشتم روی خیلی کم، ولی آب خیلی خوب گرم میشه، خیلی خوشحالم که تونستم درستش کنم،،، البته با کمک شما دوستان.
    ممنون از کمک ها و راهنمایی هاتون.

الان یک سوال دیگه دارم، در مورد ترموکوپل:
    من دو تا ترموکوپل خریدم، یکیش کوتاه، یکیش از اینهایی که سیم داره :
    اومدم سیمدار رو ببندم، به اون سنسور دما که بالای مبدل حرارتی هست وصلش کنم، ولی اون فقط یکدونه جا داشت :
    بنابراین همون ساده رو بستم،،،،،، برای اون یکی چکار کنم؟ اون سنسور تک پایه بود،،،، یا اینکه یکی از پایه هاش شکسته؟؟؟؟؟ یا جای دیگه داره برای اتصال؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان.
    Last edited by P30andriod; 13-01-2018 at 12:35.

12. این کاربر از P30andriod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض مشکل شعله ی ضعیف مشعل آبگرمکن بوتان 3115

سلام به دوستان
    بالاخره مشکل رو پیداش کردم، طبق حرفهایی که چند روز پیش پیشنهاد کردم،،،، رفتم توی کار آبگرمکن........اینم عکسهاش:
    اول از همه قرار بود از فشار آب مطمئن بشم که آب ورودی رو مستقیم ببندم به لوله خروجی و ......:
    در هردو حالت فشار آب گرم و سرد رو چک کردم، با اینکه فشار آب خیلی تغییر می کرد، ولی همچنان فشار آب خروجی در هردو حالت زیاد بودند،،،،،،:
    بعدش رفتم سراغ رگولاتور گاز،،،،، همه جاشو باز کردم ولی دیدم همه چیز مرتبه ، عکس ازش نمیذارم که بد آموزی نشه!!!! دوستان نروید سراغ باز کردن رگولاتور گاز، با اینکه راحته، ولی خطرناکه
    دیدم از اینجا چیزی گیرم نمیاد، به طور اتفاقی خواستم فشار پیستون رگولاتور آب رو بررسی کنم، چون پیستون گاز خیلی سفتتر از اون بود، بنابراین شیر آب گرم رو باز و بسته کردم، دیدم زیاد تغییر نمیکنه،،،، اینجا بود که مشکل اصلی رو پیدا کردم،،،،، مشکل از رگولاتور آب بود!!!!!! با اینکه همه جاهاش رو شستم و تمیز بود، ولی درست کار نمیکرد....:
    خواستم پیچ VENT رو باز کنم که دیدم خیلی سفته، با کلی فشار باز کردمش، ولی یادم رفته بود شیر آب رو ببندم، همه جا رو آب برداشت،،،،،،، بعد از جمع و جور کردن اوضاع یک نگاهی به محل پیچ و خود پیچ و تیله داخلش انداختم،،، جالبه که همه جاش جرم بسته بود در عجبم که چجوری اسید اینجا رو تمیز نکرده بوده، بنابراین انداختمش داخل اسید و داخل لوله رو هم کمی تمیز کردم و بستمش سرجاش، از اینجاش انقدر سریع عبور کردم که عکس یادم رفت بگیرم،،،،، باورم نمیشد، وقتی بستم سرجاش، با اندکی باز کردن شیر آب گرم، پیستون رگولاتور آب با شار زیاد حرکت می کرد!!!!!! من نفهمیدم چه ارتباطی داشت به اون!!!! ولی همه چیز درست شد...الان دو روزه که دارم تست میگیرم، عین ساعت کار میکنه
    در ضمن اون شیر پروانه ای رو هم برگردوندم سرجاش، شیر تنظیم دما رو هم گذاشتم روی خیلی کم، ولی آب خیلی خوب گرم میشه، خیلی خوشحالم که تونستم درستش کنم،،، البته با کمک شما دوستان.ممنون از کمک ها و راهنمایی هاتون.الان یک سوال دیگه دارم، در مورد ترموکوپل:من دو تا ترموکوپل خریدم، یکیش کوتاه، یکیش از اینهایی که سیم داره :
    اومدم سیمدار رو ببندم، به اون سنسور دما که بالای مبدل حرارتی هست وصلش کنم، ولی اون فقط یکدونه جا داشت :
    بنابراین همون ساده رو بستم،،،،،، برای اون یکی چکار کنم؟ اون سنسور تک پایه بود،،،، یا اینکه یکی از پایه هاش شکسته؟؟؟؟؟ یا جای دیگه داره برای اتصال؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان.
    سلام

مبارکه
    ممنون بابت اطلاعاتی که نوشتین و عکسها
    1- پیچ vent که در اون کاتالوگی که شما آپلود کردین اسمش پیچ تنظیم شعله مشعل هست , 2 کار انجام میده :
    الف- کم و زیاد کردن شعله
    ب- حذف صدای موشک مانند موقع باز کردنِ ناگهانیِ شیر آب گرم
    این پیچ مجرای باریکِ شیپوری رو میبنده و باز میکنه یعنی سرعت مکش آب از پشت دیافراگم رو کنترل میکنه
    بعد از درج تجربتون معلوم شد که رسوب گرفتن این مجرا باعث کم جون شدنِ دیافراگم میشه پس موقع سرویس کاربراتور آب باید حتماً به نحوی رسوبگیری و تمیز بشه

هر چه مجرا بیشتر باز باشه مکش قویتره و آب بیشتری تخلیه میشه از پشت دیافراگم و درنتیجه قدرتِ دیافراگم بیشتر میشه در هل دادنِ پیستون دیافراگم

از دو سه سال پیش این پیچ حذف شده و شیر تابستانه/زمستانه هم پلاستیکی شده
    به نظرم تا یکی دو سال دیگه کاربراتور آب هم پلاستیکی میشه تا هزینه رو بیشترتر بیارند پایین
    قدر آبگرمکنتون رو بدونین که آنتیکه و نایاب و باکیفیت
    حرارت مشعل کم باشه تا عمرش بیشتر بشه و لازم نشه آب سرد زیاد با آب گرم باز کنین . مصرف گاز هم کم میشه
    =================================
    این هم عکسهای مربوط به سنسورها
    هر دو سنسور 2 سیمه هست
    یک سیم ضخیم از ترموکوپل اومده پایین . یک سیم ضخیم ازش گرفته شده و وصل شده به بوبین در پشتِ کاربراتور گاز

2 سیم باریک هم ازش گرفته شده
    یکیشون رفته بالا و وصل شده به سنسور بالایی روی دودکش
    دومی هم وصل شده به سنسور overheat روی مبدل
    از همون سنسور مبدل هم یک سیم وصل شده به سنسور بالایی
    یعنی سیم کشی از نوع سری هست
    ===================================

درضمن اگر فشار آبِ ساختمان ضربان داره علتش تنظیم نبودنِ پمپ هست و خرابی بادکنکش (اگر که بادکنک داره)
    یا بادِ تیوبش خالی شده یا سوراخ شده و باید تیوبش عوض بشه
    معمولاً پمپ باید در حدود 30 psi خاموش بشه و بادکنک جاش کار کنه و بعد از 30 ثانیه دوباره پمپ روشن بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-01-2018 at 23:36. دليل: تصحیح

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس با این حساب، اون سنسور که عکسش رو گذاشتم، یکی از پایه هاش شکسته،،،،
    مرسی از پیگیری هاتون،،، ممنون از همه،، چیز جدیدی یاد بگیرم، حتماً میزارم مجدد.
    تا درودی دیگر، بدرود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پس با این حساب، اون سنسور که عکسش رو گذاشتم، یکی از پایه هاش شکسته،،،،
    مرسی از پیگیری هاتون،،، ممنون از همه،، چیز جدیدی یاد بگیرم، حتماً میزارم مجدد.
    تا درودی دیگر، بدرود.
    ممنونِ خدای دانای مطلقیم همگی
    اگر هویه و سیم لحیم و روغن لحیم دارید نیتونید یک تکه سیم رو به پایه شکسته لحیم کنین و نیاز به تعویض نداره
    عجیبه که در اون فایل آموزشی حرفی نزده از سنسورهای روی مبدّل و کلاهک دودکش بالای مبدل
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •