آخه من فردا که برم مدرسه به احتمال زیاد نمیتونم بیام پای کامپیوتر برای همین میگم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آخه من فردا که برم مدرسه به احتمال زیاد نمیتونم بیام پای کامپیوتر برای همین میگم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب منم فردا ميخوام برم مدرسه دختر گل
خانم گل منم میگم فردا نمیتونم بیام
کار دارم
وگرنه که نمیگفتم بگو![]()
خواهش ميشه.....
خوب حالا بقيه ي درسمون
حالا شما ميتونيد براي ديدن نتيجه بريد توي بادي شاپ تا كارهاي نهايي رو انجام بديم بادي شاپ رو باز ميكنيم و وارد اين قسمت ميشيم
خوب حالا وارد اين صفحه ميشيم و گزينه ي top رو ميزنيم
بعدش ميتونيد طرحتون رو روي لباس سيمز ببينيد حالا دكمه ي مشخص شده ي زير رو بزنيد
بعد از اون هم صفحه اي مياد كه بايد تاييدش كنيد و بعد ميتونيد از لباستون توي سيمز استفاده كنيد
پايان درس اول....![]()
Last edited by Maggy_P; 08-10-2007 at 06:07.
ممنونم مرضیه ولی دیگه نمیخوام
سیمزم قاطی کرده بدجورم قاطی کرده باید از اول بریزم
تا اطلاع بعدی ساختن پچ توسط تودی قطع میاباشد لطفا مجددا" شماره گیری نفرمایید
تودی![]()
اینم یک گل با نامه![]()
دوستون دارم تا پچ بعدی (البته میام ولی تا یک چند وقتی پچ نمیزارم)
ما رفتیم مرخصی پچی
-----
پست ویرایش شد این چیزی که بالا نوشتم رو یک خط گنده بزنین روش چون سیمزم درست شد احتیاج به پاک کردنش ندارم![]()
Last edited by toodi; 08-10-2007 at 11:43. دليل: خوش حالمممممممممممممممممممممم [IMG]http://www.pic4ever.com/images/thankyou.gif[/IMG]
من هرجی میرم توی فایل Projects هیچی نیست اونجا چرا؟؟؟
توی فلدرش شیپیش جفتک میزنه![]()
اجازه خانمبرای ما ببینید خوبه؟
اینم پشت زنه
خانم خوب بود؟؟؟
سلام
من هم یه بازیکن سیمز 2 هستم
چند تا اطلاعات می خوام:
1. وقتی می خوام مثلا پک university رو بازی کنم باید pets رو پاک کنم یا نه؟ یعنی نمیشه چند تا پک رو با هم اجرا کرد و از هر کدوم یک استفاده ای برد؟ آخه من در حال حاضر فقط university رو دارم و اگه pets رو بگیرم می شه این کارو کرد یا نه؟
2.این فایلی که شما لباس درست می کنید پک هست یا برنامه؟
3.پک ها در نوع وسایل خانه و لباس و چیزای دیگه خیلی با هم فرق دارن؟ یا اینکه فرقشون بیشتر توی کل بازی هست . مثلا در دانشگاه فرق عمدش با حیوانات دانشگاه داشتنش هست یا در تنوع خانه ها و لباسا و چیزای دیگه؟
سلام
من هم یه بازیکن سیمز 2 هستم
چند تا اطلاعات می خوام:
1. وقتی می خوام مثلا پک university رو بازی کنم باید pets رو پاک کنم یا نه؟ یعنی نمیشه چند تا پک رو با هم اجرا کرد و از هر کدوم یک استفاده ای برد؟ آخه من در حال حاضر فقط university رو دارم و اگه pets رو بگیرم می شه این کارو کرد یا نه؟
عزیز اگر سیمز pet رو بگیری باید سیمز pet رو اجرا کنی وقتی سیمز pet رو اجرا کردی هرچی سیمز داری میاد بالا
2.این فایلی که شما لباس درست می کنید پک هست یا برنامه؟
اینیکه ما باهاش پچ درست میکنیم یک برنامس که خود سیمز هم داره
3.پک ها در نوع وسایل خانه و لباس و چیزای دیگه خیلی با هم فرق دارن؟ یا اینکه فرقشون بیشتر توی کل بازی هست . مثلا در دانشگاه فرق عمدش با حیوانات دانشگاه داشتنش هست یا در تنوع خانه ها و لباسا و چیزای دیگه؟
منظورت چیه؟؟
------
راستی نظر تون ررو درباره ی پچم بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)